NÄR DITT DJUR BEHÖVER VÅRD

NÄR DITT DJUR BEHÖVER VÅRD

hjälper vi med litet som stort

Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering. 

Fästingrecept 95 kr

Vi förlänger succékampanjen!

Scanna QR-koden för att ladda ner appen och boka in en tid för fästingrecept. Efter videosamtalet får du ett SMS med en länk till Vetapotek. Där du kan beställa fästingmedlet fraktfritt för leverans direkt hem i brevlådan. Enkelt och smidigt!

Ord. pris 169 kr. Gäller 1 fästingrecept för 1 djur t.o.m. 30/9 2023.

Fästingrecept 95 kr

Ladda ner Evidensia-appen och boka in en tid för fästingrecept. Efter videosamtalet får du ett SMS med en länk till Vetapotek. Där du kan beställa fästingmedlet fraktfritt för leverans direkt hem i brevlådan. Enkelt och smidigt! Ord. pris 169 kr. Gäller 1 fästingrecept för 1 djur t.o.m. 30/9 2023.

Nästa lediga tid: 

idag kl. 

imorgon kl. 

kan inte hämta tid just nu 

Ladda ner

ARTIKLAR, GODA RÅD OCH TIPS

Djurvårdguiden

EVIDENSIA PLUS

Bli klubbmedlem

BOKA BESÖK ENKELT OCH SMIDIGT

Ladda ner vår app
Evidensia Djursjukvård

VIDEOSAMTAL

med våra veterinärer

Ladda ner vår app och få hjälp och rådgivning för hund, katt och smådjur via video. Evidensias onlineveterinärer har öppet varje dag, även kvällar och helger, för att kunna hjälpa dig med fästingrecept, hud- och magbesvär, bedömning och rådgivning av lindriga skador och mycket mer.

  • Vi har ditt djurs journal om du har besökt någon av våra kliniker
  • Få pengarna tillbaka om du besöker en Evidensiaklinik*
  • Recept från 150 kr, konsultation från 295 kr

Nyheter

Caspar och Oddi – Evidensias egna världsmästare

Foto: Sabina Svenningsson En av Evidensias hästveterinärer, Caspar Logan Hegardt, blev i augusti världsmästare i femgångskombination med sin islandshäst Oddi från Skeppargården. 

Läs mer