Foder

I anslutning till våra djursjukhus och kliniker har vi alltid en butik. De kan skilja sig åt i storlek och utbud men mycket är gemensamt. Hos oss hittar du produkter och foder som vi noga har valt ut för att du ska känna dig trygg och säker på att du kan använda. Vi väljer ut sortimentet genom noggranna kontroller av tillverkare och råvaror och bara sådant vi själva skulle ge till våra egna djur hamnar på våra hyllor.

Veterinärfoder

Vilket foder ett djur äter spelar stor roll för hur det mår. När djuret blir sjukt eller drabbas av allergi, övervikt eller ledproblem kan ett veterinärfoder var hela eller en viktig del av behandlingen. Hos oss hittar du medicinska foder från leverantörer som vi har valt ut då de håller hög kvalitet, har en hög produktsäkerhet och tar fram sina recept genom noggrann forskning. De är dessutom rekommenderade av våra veterinärer. I våra butiker hittar du foder bl a från Purina, Hill’s, Royal Canin, Specific och Eukanuba. I många butiker finns även högt specialiserade foder, exv foder som används i allergiutredningar/behandlingar av djur som är födoämnesöverkänsliga. 
Det exakta sortimentet kan skilja mellan våra kliniker, men kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad som finns hemma och vi beställer gärna hem det du önskar.  Vi har stor kompetens inom kost- och näringslära och vår personal är duktig på kostrådgivning. Hos oss kan du komma förbi för kostnadsfri rådgivning om vad just ditt djur behöver äta för att må bra.

Friskfoder

Vi säljer inte bara medicinska foder för djur med sjukdomar eller särskilda behov. Vi har självklart även helfoder för friska hundar och katter. För att tillgodose hundens och kattens näringsbehov måste varje dags portion innehålla en balanserad mängd av olika näringsämnen och ett adekvat energiinnehåll. Behoven skiljer sig åt beroende på vilket stadie i livet djuret är. Växande valpar har ett annat behov än en lugn senior. Faktorer som aktivitetsnivå, storlek, ras och vikt spelar också stor roll för vilket foder du ska välja. Hos oss jobbar personal med både utbildning och erfarenhet att kunna hjälpa dig att välja ut ett foder för just ditt djur och de kan alltid rådfråga en veterinär om det skulle behövas.

Hos oss jobbar personal med både utbildning och erfarenhet att kunna hjälpa dig att välja ut ett foder för just ditt djur.

 

 

 

Kliniker som erbjuder den här behandlingen

Var snäll och vänta medan klinikerna listas