Kundservice

Kundservice

Vi finns närhelst du behöver oss – dygnet runt och året runt!

För att kunna erbjuda denna tillgänglighet så finns Evidensia Kundservice för dig. Du når oss genom att ringa ditt vanliga kliniknummer (hitta din närmsta klinik här).

Du får då tala med trygg och kompetent personal som slussar dig vidare till närmaste dygnet-runt öppna sjukhus om behov finns.

Betalning

Hos oss på Evidensia betalar du när besöket är avslutat, innan du lämnar kliniken. Vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort (ej American Express). Av säkerhetsskäl hanterar vi inte längre kontanter på vår djurklinik och du kan därför inte betala kontant. Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.

Läs mer om olika betalsätt här

Vi vill veta vad du tycker

Vi arbetar kontinuerligt med att utvecklas och bli bättre på att möta ditt behov som kund. Din upplevelse av kontakten med oss är oerhört viktigt och vi tar gärna emot dina synpunkter, positiva men också tankar om hur vi kan förbättra vår kundservice och vad som är viktigt för dig. Du är alltid välkommen att mejla oss på kundservice@evidensia.se. Vänligen observera att du inte kan av- eller omboka klinikbesök via kundservice, kontakta istället din närmaste klinik. Om kliniken har stängt kan du kontakta dom via e-mail, som du hittar på deras kliniksida.

Om jag inte är nöjd – vad gör jag då?

Kontakta kliniken

  • Varje klinik och djursjukhus har en egen lokal ledning, för att skapa de bästa förutsättningarna på plats. Om du inte skulle vara nöjd med bemötandet eller den vård ditt djur erhållit vänder du dig till den lokala ledningen genom att maila till den aktuella kliniken, alternativt till affärsområdeschefen

Opartisk bedömning vid oenighet

  • Om du och kliniken trots dialog inte hittar någon lösning så finns det två nämnder som du som djurägare kan vända dig till. Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård prövar veterinärmedicinska frågor om disciplinansvar för djurhälsopersonalen. Där får du en opartisk och professionell bedömning av ditt fall.

Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård»
Svensk Djursjukvårds Medlemsregler»