Onlinebokning

Onlinebokning

Klinikbesök när det passar dig

Onlinebokning

Boka ditt nästa klinikbesök online, antingen på vår ­hemsida eller i ­Evidensia-appen, och få 50% rabatt på en fodersäck från Purina (på kliniken vid ditt besök). Dessutom har du chans att vinna foder från Purina för ett halvår. För villkor, se längre ned på sidan.

Med hjälp av vår onlinebokning kan du boka undersökningar samt behandlingar hos flera av våra veterinärkliniker och djursjukhus. Om du inte hittar bokningsbar tid för ditt ärende, vänligen kontakta din klinik per telefon för att boka tid. Sen avbokning och uteblivet besök debiteras, se boknings- och avbokningsvillkor på respektive kliniks hemsida. Vill du boka tid hos någon av våra hästkliniker, vänligen gå till vår hästsida.


Vinn foder för ett halvår!

Boka ditt nästa klinikbesök online, antingen på vår ­hemsida eller i ­Evidensia-appen, och få 50% rabatt på en fodersäck från Purina. Dessutom har du chans att vinna foder från Purina för ett halvår.*

*Kampanjvillkor: Kampanjen gäller 1/11 2023 - 31/1 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter och ­erbjudanden. Tider ska vara bokade 1/11 2023 - 31/1 2024 och ­genomförda senast den 29/2 2024. Endast tider som bokas online ingår i kampanjen. Tider som avbokas tas automatiskt bort från kampanjen. Videosamtal ingår ej i kampanjen. Vi kommer dra tre vinnare av foder från Purina för ett halvår, en varje månad (november, december och januari ). Vinnarna kontaktas direkt.

Evidensia Djursjukvård

Boka direkt i Evidensia-appen

Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra onlineveterinärer i mobilen. Du väljer det som passar dig och ditt djur bäst.