Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Kundklubben Plus

Kundklubben Evidensia Plus

Vårt mål är fler friska och lyckliga djur. Därför vill vi dela med oss av vår kunskap. För oss är varje djur en viktig familjemedlem. Det är en självklarhet att de ska må så bra som möjligt i alla skeden av livet. Därför vill vi ha en nära relation med dig som djurägare. Har du tillgång till rätt kunskap och information så kan du göra stor skillnad för ditt djur.

Med omtanke och kompetens skräddarsyr vi en kundklubb som gör skillnad på riktigt. Testa och se vad det ger!

Registrera dig här

Förmåner med att vara med i Kundklubben

Som medlem i Evidensia Plus tar vi hand om dig lite extra. Du får bland annat bonus på det du handlar och en välkomstpremie på 50 kr.

Det är enkelt att bli medlem och du väljer själv om du vill registrera dig direkt på webben eller om du föredrar att fylla i en lapp på valfri klinik. Självklart är medlemskapet helt kostnadsfritt och du kan lämna kundklubben när du vill.

Varmt välkommen med hela familjen!

Bli medlem i kundklubben så får du:

  • Välkomstpremie på 50 kr.
  • Unika klubberbjudanden.
  • Bonuskort som ger 150 kr rabatt efter 10 samlade köp över 300 kr. Rabatten gäller då på ordinarie priser vid ett köptillfälle i butiken eller på ordinarie pris av vaccination (ej rabies), ID-märkning, kloklippning eller verkning/skoning.
  • Nyhetsbrev med tips, råd och information kring både frisk- och sjukvård.
  • Inbjudan till Evidensiadagarna 2 ggr/år – årets bästa dagar för dig som djurägare.
  • Möjligheter att delta på lokala föreläsningar med våra olika experter.