Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.
Boka klinikbesök och videosamtal

Boka klinikbesök och videosamtal

Nu enat i en app

Boka klinikbesök och videosamtal

Ladda ner appen idag


Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra veterinärer i mobilen eller surfplattan. Du väljer det som passar dig och ditt djur bäst. Då de två bokningsalternativen enas i appen finns Evidensia alltid där för er, oavsett tidpunkt eller var ni än är.

Vi har ditt djurs journal

Veterinärbesök kan se olika ut men journalsystemet är det samma för Evidensias alla djurkliniker och djursjukhus. Därmed har varje veterinär som konsulteras möjlighet att gå in i djurets journal och se patienthistoriken om ni varit hos oss tidigare. Det gäller oavsett vilken Evidensiaklinik besöket sker på, eller vid rådgivningen av onlineveterinärerna. Då även appen är integrerad med detta system får du all information, receptförnyelser och hemgångsråd för din familjemedlem på samma ställe.

Tillgängligt när det passar dig

Appens största fördel när du vill boka eller ändra tid för ett klinikbesök är att du inte behöver ringa in. Det gör dig oberoende av klinikens öppettider och du slipper risken att hamna i telefonkö. Med valet videosamtal kan du få allmän rådgivning och rekommendationer, diagnos av ditt djurs hälsoproblem eller förskrivning av lättare receptbelagda läkemedel. Vid mer brådskande fall bedömer onlineveterinären hur akut det är, remitterar till lämplig klinik/specialist samt informerar om hur du kan behandla hemma före hjälpen på klinik.

Evidensia-appen ger dig djursjukvård med valfrihet, tillgänglighet och trygghet!

Ladda ner appen


Så fungerar appen