Välkommen till Evidensia Specilistdjursjukhuset Strömsholm.

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11, 734 94 Strömsholm, Visa karta Mån - fre 8 - 21 | lör - sön 9.30 - 16 | Akutmottagning 24h Våra öppettider

Kompetens, resurser, erfarenhet och omtanke garanterar dig och ditt djur bästa möjliga service och vård. Detta tillsammans med en avancerad och komplett medicinsk-teknisk utrustning gör Specialistdjursjukhuset Strömsholm till en välkänd remissinstans.

Hundar och katter remitteras från hela landet för utredning av ortopediska och neurologiska problem, operationer, intensivvård, avancerad bilddiagnostik, medicinska utredningar och rehabilitering. Du är även välkommen hit utan remiss.

Under dagtid har vi på Specialistdjursjukhuset kompetens och bemanning för att utföra den mest kvalificerade diagnostiken och behandlingen. Under kvällar, nätter och helger är vi ett Akutdjursjukhus.
Då räddar vi i första hand liv och stabiliserar patienter så att vidare utredning och behandling sedan kan ske på ordinarie arbetstid.

Akutmottagning

Specialistdjursjukhuset Strömsholm har öppet dygnet runt, året om!

Vid akuta fall ring 0220 - 458 00.

Läs mer här

För remitterande veterinärer och labanalyser

Till remiss

Föreläsningar för djurägare

Välkommen till en föreläsning riktad till er, våra kunder och djurägare. Du får möjlighet att lära mer, ställa frågor och diskutera med våra duktiga veterinärer under trevliga former.

Program för 2017

Kattvänlig klinik

Specialistdjursjukhuset Strömsholm är certifierade som Cat Friendly Clinic på guldnivå! Det betyder bland annat att djursjukhuset har en hög standard på vård och omsorg av katter, att djursjukhuset är anpassat för att uppfylla katters behov samt att djursjukhuset har en hög nivå på kunskap och utrustning för att ta hand om din katt på bästa sätt.

Månadens erbjudande

Varje månad får medlemmar i vår kundklubb ett nytt djurvänligt erbjudande i vår butik. Du kan enkelt bli medlem på plats och ta del av erbjudandet.

Till månadens erbjudande

Medarbetare

Alke Enderle

Alke Enderle

Veterinär, resident ECVIM, Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

André Rowe

André Rowe

Chefveterinär Medicin, Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Angelica Johnzon

Angelica Johnzon

Veterinär

Anna Zackrisson

Anna Zackrisson

Veterinärchef, Veterinär Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Våra medarbetare