Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Idag: Öppet dygnet runt

Kompetens, resurser, erfarenhet och omtanke garanterar dig och ditt djur bästa möjliga service och vård. Detta tillsammans med en avancerad och komplett medicinsk-teknisk utrustning gör Specialistdjursjukhuset Strömsholm till en välkänd remissinstans.

Hundar och katter remitteras från hela landet för utredning av ortopediska och neurologiska problem, operationer, intensivvård, avancerad bilddiagnostik, medicinska utredningar och rehabilitering. Du är även välkommen hit utan remiss.

Under dagtid har vi på Specialistdjursjukhuset kompetens och bemanning för att utföra den mest kvalificerade diagnostiken och behandlingen. Under kvällar, nätter och helger är vi ett Akutdjursjukhus.
Då räddar vi i första hand liv och stabiliserar patienter så att vidare utredning och behandling sedan kan ske på ordinarie arbetstid.

Kundföreläsningar Hösten 2018

Nu har vi lagt upp datum för våra uppskattade kundkvällar som hålls i föreläsningssalen på Specialistdjursjukhuset Strömsholm.

I höst kommer föreläsningarna handla om infektionssjukdomar hos katt, om din hund/katt har cancer och akutsjukvård för hund/katt.

Naturligtvis bjuder vi på kaffe, te och smörgås.

Läs mer och anmälan

Kattvänlig klinik

Specialistdjursjukhuset Strömsholm är certifierade som Cat Friendly Clinic på guldnivå! Det betyder bland annat att djursjukhuset har en hög standard på vård och omsorg av katter, att djursjukhuset är anpassat för att uppfylla katters behov samt att djursjukhuset har en hög nivå på kunskap och utrustning för att ta hand om din katt på bästa sätt.