Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Idag: Öppet dygnet runt

Butiken på Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Specialistdjursjukhuset Strömsholms butik ligger i direkt anslutning till väntrummet och receptionen.

Vi svarar på dina frågor

Vi har utbildade kostrådgivare som kan rekommendera det foder och de näringstillskott som ditt djur behöver. Om inte vi kan svara på dina frågor, kan vi gå vidare med dem till våra veterinärer vägg i vägg. För dig betyder det att du alltid kan få den hjälp du behöver.

Noga utvalda leverantörer och produkter

Vi har ett brett sortiment av husdjursartiklar till hund och katt. Här hittar du noga utvalda kvalitetsprodukter som gör gott för dig och ditt husdjur. Vi säljer frisk- och dietfoder från kända leverantörer såsom Royal Canin, Hills och Purina. Vi har flera sorter av kvalitetstuggben och bra belöningsgodis. Vi vet vad som passar just ditt djur, oavsett om den lider av allergi eller övervikt. Hos oss ska alla individer hitta något som passar.

Du har alltid smakgaranti på foder köpt hos oss. Ta med kvittot så löser vi en ny sorts foder eller pengarna tillbaka. Det ska vara tryggt att handla foder hos oss.

Några av alla våra varumärken

Hills, Royal Canin, Purina Pro Plan, Kruuse, Hurtta, Lupus, Critical Care, Virbac, Ceva, Dechra, Boehringer Ingelheim mfl.

Rehab

I butiken finner du även saker som kan komma väl till pass när du rehabtränar din hund, till exempel flytvästar och leksaker.

Marie Brewitz är butiksansvarig och nås lättast på
E-post: butik.esds@evidensia.se
Telefon direkt till butiken: 0220 – 458 30

Varmt välkommen!