Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Idag: Öppet dygnet runt

Avdelningar och mottagningar på Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Specialistdjursjukhuset Strömsholm är ett stort djursjukhus och består av många avdelningar och mottagningar. På avdelningarna arbetar välutbildad och erfaren personal med engagemang, omtanke och respekt för alla djur och djurägare. Och på alla avdelningar använder vi mycket avancerad medicinsk-teknisk utrustning.  Vår kompetenta personal och avancerade utrustning gör att vi tar emot hundar och katter från hela landet för utredning av ortopediska och neurologiska problem, operationer, intensivvård, avancerad bilddiagnostik, medicinska utredningar och rehabilitering. Vi erbjuder alla de undersökningar och behandlingar som ert som ert djur kan behöva inom såväl sjukvård som friskvård.

Oavsett vilken avdelning du och ditt djur ska till är det receptionen i huvudentrén ni ska anmäla er till när ni kommer till oss. Här får ni hjälp och information kring besöket»

Allmänmottagning

Till oss kan ni komma för undersökning och behandling av friska djur, så som seniorhälsokontroller av hund och katt, besiktningar av valpar och kattungar, vaccinationer mm. Vi undersöker och behandlar även sjuka djur som inte kräver specialistkompetens (analsäcksinflammationer, öron problem, enkla diarréer och kräkningar, mm). Se oss som din allmänläkare men med tillgång till allt ett stort specialistdjursjukhus har att erbjuda.

Bokning sker via sjukhusets reception: 0220 – 458 00.

Du kan också e-posta oss på specialistdjursjukhusetstromsholm@evidensia.se och lämna namn och telefonnummer så kontaktar vi dig för tidsbokning.

Akutmottagning

Läs mer här»