Akutmottagningen
Strömsholms akutmottagning är öppen dygnet runt, alla dagar året runt.
Ring oss alltid innan du åker in.
0220 - 458 00

Kattmottagningen hos Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Kattavdelningen på Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Välkomna till vår kattmottagning där vi tar emot katter för medicinska och ortopediska utredningar. Vi arbetar och är ackrediterade enligt gold standard för Cat Friendly Clinic. 

Vad är en kattvänlig klinik?

En ackrediterad Cat Friendly Clinic har nått en högre standard för kattvård genom att personalen:

 • Förstå katternas behov och har gjort besöken på veterinärkliniken mer kattvänliga
 • Förstå hur man närmar sig och hanterar katter varsamt och med omsorg
 • Ha god kunskap och utrustning för att sköta skötseln av katter

Att uppnå Cat Friendly Clinic-ackreditering involverar all personal, från receptionister, sjuksköterskor och tekniker till veterinärer. Varje ackrediterad klinik har också minst en "Cat Advocate" – någon som ser till att de kattvänliga normerna följs och som gärna pratar med dig.


Vi som jobbar på kattmottagningen

Malin Sundh 
Leg. Veterinär

Mariah Messing 
Leg. DjursjukskötareVåra recensioner

Snorre Sturlasson

5

Vår katt blev tyvärr inlagd här under en helg. Otroligt snäll och kompetent personal. Vi kände oss trygga med att katten var i goda händer och vi fick regelbundet uppdateringar via telefon hur det gick för honom. Att lösa betalningen genom försäkringsbolaget gick smidigt och utan krångel. Tack för all hjälp, ni är fantastiska!

P Lilja

5

April 2022 åkte vi in akut med vår katt som hade skadat ögat så pass illa att vi trodde inget gick att rädda. Det var precis innan påsken och akuten hade enormt stort tryck med djur som behövde hjälp vilket ledde till att vi fick vänta i 5-6 timmar på att få hjälp. Katten skulle opereras morgonen därpå och fick sedan stanna i några dagar för vård. Sedan dess har vi åkt tillbaka till ögonspecialisten Måns för återbesök och är fortfarande inte helt klara. Men vet ni vad, det är så värt!! Alla dessa turer, ögondroppar, tid och oro har resulterat i att kattens öga gick att rädda. Måns är en stjärna som har utfört operationen och följt med sedan dess med ett enormt engagemang för ögats utveckling. Alla vi har träffat här har varit vänliga och behjälpliga, även under den April dagen då det var kaos på akuten. Tack för att ni finns och allt ni gör för våra djur. Ser fram emot vårt nästa återbesök.

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Tidsbokade besök:
Måndag - fredag kl. 08:00 - 20:00

Akutmottagning:

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt

Facebook inlägg