Djurkliniken Trelleborg

Idag: Stängt

Liten personlig djurklinik med familjär atmosfär

Evidensia Djurkliniken Trelleborg har stor kompetens och hjärta för veterinärvård. Här arbetar två veterinärer tillsammans med tre leg. djursjukskötare och en receptionist. Vi har även en välsorterad butik med tillbehör för ditt djur samt ett mycket stort sortiment av djurfoder.

Ny chans att få komma på föreläsning om grundläggande beteenden och behov hos hund och katt!

Extraföreläsning pga att det är fullbokat den 2 maj!
Intresset var så stort så vi bjuder in till extraföreläsning tisdag den 8 maj kl. 18:00-20:00 om grundläggande beteenden och behov hos hund och katt.

Vår etolog Gabriella Niegemann berättar om hur du kan träna din hund eller katt i olika miljöer samt vad man kan göra för att förebygga problematiska beteenden, såsom hundar som drar i koppel, aggressivitet mot andra hundar, katter som kissar inne.

Vi på bjuder på fika samt visar er runt på vår fina klinik i Höllviken. Under kvällen kan du boka beteendekonsultation med 20% rabatt* hos Gabriella. Dessutom erbjuder vi 20% rabatt på aktiveringsleksaker och produkter från Zylkene, Adaptil och Feliway.

Välkommen med din anmälan senast 3 maj här djurklinikenhollviken@evidensia.se (Ange namn och mobilnummer så att vi kan få tag i dig om behov finns) eller ring 040-618 91 00. Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller.


* Bokning av konsultation med 20% rabatt gäller om du bokar under kvällen den 8 maj. Rabatten på produkter gäller under kvällen 8 maj 2018 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Varmt välkommen!

Tack Andreas för två trevliga dagar utbildningsdagar

Personalen i Höllviken och Trelleborg har genomfört en HLR utbildning (hjärt-lungräddning). Det är en viktig utbildning som är nyttig de flesta att bekanta sig med. Men för personal i yrken där mycket människor besöker lokalerna blir det ännu viktigare.
Vi har hjärtstartare både på kliniken i Höllviken och Trelleborg samt utbildad personal.

Välkommen Gabriella Niegemann!

Vill du öva med din hund eller katt på veterinärbesök samtidigt som du får hjälp och träningstips på kliniken av en beteendespecialiserad sköterska? Vår nya medarbetare på Evidensia Trelleborg och Höllviken, Gabriella Niegemann erbjuder just detta.

Hon är utbildad etolog och är Fear Free certifierad. Träningsbesöken planeras helt utifrån dina önskemål och hundens eller kattens behov för att göra veterinärbesöken till en positiv upplevelse. Dessa kan bestå av allt från miljöträning för valpen och kattungen till träning av den vuxna individen som har dåliga erfarenheter i klinikmiljö sedan tidigare.
Det finns möjlighet att träna på olika moment som kan tänkas uppkomma vid klinikbesök så som vägning och olika typer av undersökning. Med hjälp av dessa träningsbesök får din fyrbenta familjemedlem chansen att vänja sig vid alla dofter, intryck och konstiga föremål som hör till på en klinik.
Utöver detta kan Gabriella så småningom även ta emot besök för beteendekonsultationer om du upplever att ditt djur har ett problembeteende som du vill ha hjälp med att förstå och hantera.

Kastrationskampanj på tikar och hanhundar!

Under hela november månad erbjuder vi 20% rabatt* vid kastration på tik och hanhund. Alla patienter får med sig en veckas konsumtion av specialanpassat foder för kastrerade hundar. Helt utan kostnad.

Är du osäker på vad en kastrering skulle innebära ditt djur?
Vi berättar gärna om fördelar samt eventuella risker och biverkningar.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning och kostnadsförslag:
Evidensia Djurkliniken Höllviken 040-618 91 00
Evidensia Djurkliniken Trelleborg 0410-180 80

*Rabatten avser ordinarie pris på normal kastration av tik och hanhund. Kostnad för eventuella receptbelagda produkter/behandlingar tillkommer och är ej rabatterade.

Butiken får nya öppettider!

Från och med den den 30/10 så kommer butiken i Trelleborg stänga klockan 17:00 på onsdagar och fredagar.
Välkommen in!