Djurkliniken Trelleborg
Idag: Stängt

En liten personlig djurklinik med familjär atmosfär

Evidensia Djurkliniken Trelleborg har stor kompetens och hjärta för veterinärvård. Här arbetar två veterinärer tillsammans med tre leg. djursjukskötare och en receptionist.

Butiken

Vi har även en välsorterad butik med tillbehör för ditt djur samt ett mycket stort sortiment av djurfoder. Personalen är kunnig inom näringslära.

 

Aktuellt

December kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben

Under December får våra klubbmedlemmar sju exklusiva erbjudanden.

Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben

Hur kan rätt träning och rehabilitering hjälpa ditt djur?

Med fokus på hundar och katter med problem från leder och muskler.Få tips på träning och aktivitet för djur i alla åldrar, och hur du som ägare kan hjälpa ditt djur!

Vi bjuder in till en kvällsföreläsning den 5 december, kl. 18:00-20:00 där vår kollega Marie Bergergård, Leg. sjukgymnast/Godkänd djursjukgymnast, berättar om vad som händer i kroppen hos djuren då de blir äldre. Vi kommer prata om artros som är vanligt hos äldre djur och hur du som djurägare kan hjälpa din hund och anpassa rörelse och aktivitet under nya förutsättningar. Marie kommer även ge tips och råd på vad man kan göra själv, vilka metoder hon jobbar med. Vi går även igenom hur vi kan underlätta för våra katter med besvär från rörelseapparaten

Kvällen inleds med fika och rundvandring i våra fina lokaler i Höllviken innan föreläsningen drar igång. Vi kommer erbjuda 20% rabatt* på Glukosamin. Under kvällen kommer även en representant från Hill’s med fina erbjudanden.

Anmäl dig senast 3/12djurklinikenhollviken@evidensia.se eller ring 040-618 91 00. Ange namn och telefonnummer. Föreläsningen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen!

*Erbjudandet gäller endast på ord. pris under föreläsningskvällen. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Nu har vi sänkt priserna!

När olyckan är framme och det blir akut så känns det självklart att göra allt man kan för att hjälpa sin vän. I de fallen spelar kostnaden ofta mindre roll. Men undersökningar och vård är inte bara viktigt för sjuka och skadade djur, utan även för friska.
Därför har vi nu sänkt priserna på flera förebyggande insatser och behandlingar så som vaccination, kastration och valpbesiktning m fl. Allt för djurens skull.

Har du frågor eller vill boka tid direkt så ringer du enkelt Djurkliniken i Höllviken på 040-618 91 00 eller Djurkliniken i Trelleborg på 0410-180 80.
Flera av våra tjänster går även att boka online på evidensia.se.

Varma hälsningar från oss i Höllviken & Trelleborg!

*Detta är våra nya sänkta priser:
Vaccin DHPPI 299 kr
Tandstenstagning från 1850 kr
Kastration hanhund från 2850 kr
Kastration tik från 3800 kr
Kastration hankatt 499 kr
Vaccination katt 249 kr

Till Onlinebokningen

Tack Andreas för två trevliga dagar utbildningsdagar

Personalen i Höllviken och Trelleborg har genomfört en HLR utbildning (hjärt-lungräddning). Det är en viktig utbildning som är nyttig de flesta att bekanta sig med. Men för personal i yrken där mycket människor besöker lokalerna blir det ännu viktigare.
Vi har hjärtstartare både på kliniken i Höllviken och Trelleborg samt utbildad personal.

Nu kan du boka en tid online!

Vi har gjort en rad tjänster och behandlingar tillgängliga för onlinebokning.
Det kommer göra det mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Välkommen att prova redan idag!

till onlinebokningen

Nu kan vi erbjuda rehab i Höllviken

Från och med den 3 december så kommer djursjukgymnasten Marie Bergergård att arbeta hos oss på kliniken i Höllviken varannan onsdag mellan 8-12.

Läs mer om Rehab i Höllviken

Du känner väl till att vi erbjuder ultraljudsundersökningar på kliniken i Höllviken?

Katrine Lindegaard, Leg veterinär med specialistkompetens inom sjukdomar hos hund och katt, finns tillgänglig för alla typer av ultraljud.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning om du vill veta mer eller boka tid för en undersökning.

Tel: 040-618 91 00

Mer information om ultraljud