Djurkliniken Trelleborg
Idag: 08:00–19:00

En liten personlig djurklinik med familjär atmosfär

Evidensia Djurkliniken Trelleborg har stor kompetens och hjärta för veterinärvård. Här arbetar två veterinärer tillsammans med tre leg. djursjukskötare och en receptionist.

Butiken

Vi har även en välsorterad butik med tillbehör för ditt djur samt ett mycket stort sortiment av djurfoder. Personalen är kunnig inom näringslära.

Kampanj på kaninvaccination

Nu när sommaren är här och kaninerna går på grönbete ökar även risken för sjukdomar. Vi vill hjälpa dig att hålla din kanin frisk och har nu en kampanj den 12/7. Hela dagen erbjuder vi 20% rabatt på vaccinet Filavac* mot både nya och gamla varianten av gulsot. Du får även 20% rabatt på kvalitetshö till smådjur och kaninfoder från Oxbow*.

Har du frågor eller vill boka tid direkt ringer du enkelt Djurkliniken i Trelleborg på 0410-180 80. Flera av våra tjänster går även att boka online.

Välkommen med din bokning!

*Erbjudandet gäller endast 12/7-2018 och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudande. Antalet bokningar är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Till Onlinebokningen

Nu har vi sänkt priserna!

När olyckan är framme och det blir akut så känns det självklart att göra allt man kan för att hjälpa sin vän. I de fallen spelar kostnaden ofta mindre roll. Men undersökningar och vård är inte bara viktigt för sjuka och skadade djur, utan även för friska.
Därför har vi nu sänkt priserna på flera förebyggande insatser och behandlingar så som vaccination, kastration och valpbesiktning m fl. Allt för djurens skull.

Har du frågor eller vill boka tid direkt så ringer du enkelt Djurkliniken i Höllviken på 040-618 91 00 eller Djurkliniken i Trelleborg på 0410-180 80.
Flera av våra tjänster går även att boka online på evidensia.se.

Varma hälsningar från oss i Höllviken & Trelleborg!

*Detta är våra nya sänkta priser:
Vaccin DHPPI 299 kr
Tandstenstagning från 1850 kr
Kastration hanhund från 2850 kr
Kastration tik från 3800 kr
Kastration hankatt 499 kr
Vaccination katt 249 kr

Till Onlinebokningen

Frisk mun för katt och hund!

Regelbundna besök hos tandläkaren är ofta en självklarhet för dig och mig, men inte för våra djur. De flesta av oss har nog upplevt den där obehagliga känslan av tandvärk. Det ilar och smärtar vid minsta lilla rörelse. Det drabbar även våra djur. Något som förstås kan vara väldigt svårt att upptäcka i tid.

Därför bjuder vi in till möjligheten att låta undersöka din kära familjemedlems tänder helt kostnadsfritt. Boka tid hos någon av våra duktiga tandsköterskor så hjälper de dig med kostnadsfri undersökning och bedömning av tandhälsan hos just din hund eller katt. Du når oss enkelt på 040-618 91 00 men du kan också välja att boka en tid online genom att klicka på den blå "knappen" nedan.

*Erbjudandet för PTR – Professionell tandrengöring gäller t o m 31/5-2018. Ord. pris för hund från 1 850 kr och ord. pris för katt från 1 660 kr exkl. dental röntgen.

till Onlinebokningen

Juni månads erbjudanden är här!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad.

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande.

Att bli medlem är såklart gratis.

Se alla erbjudanden

Tack Andreas för två trevliga dagar utbildningsdagar

Personalen i Höllviken och Trelleborg har genomfört en HLR utbildning (hjärt-lungräddning). Det är en viktig utbildning som är nyttig de flesta att bekanta sig med. Men för personal i yrken där mycket människor besöker lokalerna blir det ännu viktigare.
Vi har hjärtstartare både på kliniken i Höllviken och Trelleborg samt utbildad personal.

Nu kan du boka en tid online!

Vi har gjort en rad tjänster och behandlingar tillgängliga för onlinebokning.
Det kommer göra det mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Välkommen att prova redan idag!

till onlinebokningen

Välkommen Gabriella Niegemann!

Vill du öva med din hund eller katt på veterinärbesök samtidigt som du får hjälp och träningstips på kliniken av en beteendespecialiserad sköterska? Vår nya medarbetare på Evidensia Trelleborg och Höllviken, Gabriella Niegemann erbjuder just detta.

Hon är utbildad etolog och är Fear Free certifierad. Träningsbesöken planeras helt utifrån dina önskemål och hundens eller kattens behov för att göra veterinärbesöken till en positiv upplevelse. Dessa kan bestå av allt från miljöträning för valpen och kattungen till träning av den vuxna individen som har dåliga erfarenheter i klinikmiljö sedan tidigare.
Det finns möjlighet att träna på olika moment som kan tänkas uppkomma vid klinikbesök så som vägning och olika typer av undersökning. Med hjälp av dessa träningsbesök får din fyrbenta familjemedlem chansen att vänja sig vid alla dofter, intryck och konstiga föremål som hör till på en klinik.
Utöver detta kan Gabriella så småningom även ta emot besök för beteendekonsultationer om du upplever att ditt djur har ett problembeteende som du vill ha hjälp med att förstå och hantera.

Nu kan vi erbjuda rehab i Höllviken

Från och med den 3 december så kommer djursjukgymnasten Marie Bergergård att arbeta hos oss på kliniken i Höllviken varannan onsdag mellan 8-12.

Läs mer om Rehab i Höllviken

Du känner väl till att vi erbjuder ultraljudsundersökningar på kliniken i Höllviken?

Katrine Lindegaard, Leg veterinär med specialistkompetens inom sjukdomar hos hund och katt, finns tillgänglig för alla typer av ultraljud.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning om du vill veta mer eller boka tid för en undersökning.

Tel: 040-618 91 00

Mer information om ultraljud

Kastrationskampanj på tikar och hanhundar!

Under hela november månad erbjuder vi 20% rabatt* vid kastration på tik och hanhund. Alla patienter får med sig en veckas konsumtion av specialanpassat foder för kastrerade hundar. Helt utan kostnad.

Är du osäker på vad en kastrering skulle innebära ditt djur?
Vi berättar gärna om fördelar samt eventuella risker och biverkningar.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning och kostnadsförslag:
Evidensia Djurkliniken Höllviken 040-618 91 00
Evidensia Djurkliniken Trelleborg 0410-180 80

*Rabatten avser ordinarie pris på normal kastration av tik och hanhund. Kostnad för eventuella receptbelagda produkter/behandlingar tillkommer och är ej rabatterade.

Butiken får nya öppettider!

Från och med den den 30/10 så kommer butiken i Trelleborg stänga klockan 17:00 på onsdagar och fredagar.
Välkommen in!