Receptförskrivning

Receptförskrivning

Information
Här kan du skicka in en förfrågan om att få recept på vissa avmaskningsmedel, fästingprofylax och p-piller till katt. Du kan även förlänga vissa recept.

Kostnad
Kliniken kommer att fakturera en kostnad för e-receptet. Observera att priset kan variera mellan klinikerna, vanligen mellan 160-220 kr. Betalning sker via Klarna Faktura, du får en länk skickad via SMS som är giltig i 48 timmar. Om du önskar betala med kort, behöver du åka in till din närmaste klinik.

Så går det till
Vänligen notera att en veterinär kan behöva ringa dig och att det inte är säkert att ditt önskade läkemedel går att förskriva utan ett besök på klinik. Vi meddelar dig via mail när e-receptet har skickats till apotek. Receptutskrivningen sker under förutsättning att du besökt en av våra kliniker med det djur som receptet avser, och i samma ärende, under de senaste 12 månaderna (gäller ej fästingprofylax). 

Månad och år
Förnamn och efternamn

Information om djuret

Alla frågor behöver besvaras för att veterinären skall kunna förskriva läkemedel.

Information om läkemedel

Alla frågor behöver besvaras för att veterinären skall kunna förskriva läkemedel.
(Vid fästingprofylax - ange typ av medel som önskas, ex.vis. tablett, spoton.)
Har du sett några avvikelser från djurets normala utseende eller beteende? (tex avmagring/klåda/kräkning/onormal trötthet, dålig aptit/hosta eller liknande)
Upplever du som djurägare skillnad på djurets hälsotillstånd?
(gäller ej fästingprofylax/avmaskning/p-piller)
(gäller ej fästingprofylax/avmaskning/p-piller)

Dubbelkolla att du fyllt i alla obligatoriska fält innan du skickar in formuläret. Om inget händer när du klickar på "Skicka", scrolla upp i formuläret för att säkerställa att inga obligatoriska fält missats.

File size

Attached files exceeds limit, please remove a file and try again