Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Idag: 08:00–17:00

Hos oss på Djurkliniken Trelleborg kommer ni till den lilla men personliga kliniken. Vi som arbetar här är ett sammansvetsat gäng som brinner för vårt yrke och gör vårt yttersta för att våra kunder ska trivas. Genom att vara en liten klinik blir det också lätt att lära känna sina patienter och deras behov, vårt mål är samma veterinär varje gång. Vi utför de flesta behandlingar och operationer, dock ej ortopedi eller intensivvård. Dessa patienter remitterar vi vidare. Till vår spetskompetens hör tandvård och dess behandlingar.
Här utför vi det mesta med modern teknik och utrustning.

 Följ oss på Facebook

Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård

 

Hos Djurkliniken Trelleborg sysslar vi med allt från förebyggande behandlingar (t ex vaccinationer), ”vanliga” sjukdomar (t ex öroninflammationer) till lite mer komplicerade utredningsfall (hudproblem, avmagring, ökad törst, diarré etc) och akutfall (större bitsår etc). Tandbehandlingar är vår specialitet och vi gör de flesta vanliga operationer. Här utförs även mjukdelskirurgi, kastrering, tå- och svansamputationer och livmoderinflammationer. Mer allvarliga fall av frakturer och intensivvård remitteras till andra djursjukhus.

Vi kan hjälpa dig med det mesta, till exempel finns ett litet labb och digital röntgen för att ställa diagnos.