Om oss

Hos oss på Djurkliniken Trelleborg kommer ni till den lilla men personliga kliniken. Vi som arbetar här är ett sammansvetsat gäng som brinner för vårt yrke och gör vårt yttersta för att våra kunder ska trivas. Genom att vara en liten klinik blir det också lätt att lära känna sina patienter och deras behov, vårt mål är samma veterinär varje gång. Vi utför de flesta behandlingar och operationer, dock ej ortopedi eller intensivvård. Dessa patienter remitterar vi vidare. Till vår spetskompetens hör tandvård och dess behandlingar.
Här utför vi det mesta med modern teknik och utrustning.

 Följ oss på Facebook

Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård

 

Hos Djurkliniken Trelleborg sysslar vi med allt från förebyggande behandlingar (t ex vaccinationer), ”vanliga” sjukdomar (t ex öroninflammationer) till lite mer komplicerade utredningsfall (hudproblem, avmagring, ökad törst, diarré etc) och akutfall (större bitsår etc). Tandbehandlingar är vår specialitet och vi gör de flesta vanliga operationer. Här utförs även mjukdelskirurgi, kastrering, tå- och svansamputationer och livmoderinflammationer. Mer allvarliga fall av frakturer och intensivvård remitteras till andra djursjukhus.

Vi kan hjälpa dig med det mesta, till exempel finns ett litet labb och digital röntgen för att ställa diagnos.

Våra recensioner

4

Bra service, trevlig veterinär och bra omhändertagande

5

Super sted til dit kæledyr de giver sig tid og er meget professionelle vores hund har aldtid haft problemer med dyrlægen men ikke her han er helt afslappet med dem så kan varmt anbefale dem

5

SÅ BRA!Jag har en extremt skygg katt som togs hand om helt exceptionellt. Bad dem att kolla så mycket de kunde när hon väl var inne. De gjorde de verkligen. De behandlade henne med respekt och förståelse men fick ändå jobbet gjort.Vi har erfarenhet av evidensia i Malmö, men detta var tusen gånger bättre. Så himla kunniga och duktiga på deras jobb.Extra stort tack till Ida!!

5

Proffsigt

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08.00 ­- 17.00
 • Tisdag
  08.00 ­- 17.00
 • Onsdag
  08.00 ­- 17.00
 • Torsdag
  08.00 ­- 17.00
 • Fredag
  08.00 ­- 17.00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Hanna Sallius

Klinikchef

Hanna Sallius

Leg. Djursjukskötare

default avatar

Johan Ekelund

Leg. Veterinär

default avatar

Claudiu Miron

Leg. Veterinär

Ida Ägirsdotter

Ida Ägirsdotter

Djurvårdare utökad nivå

Våra medarbetare

Facebook inlägg