Lunds Djursjukhus

Hos oss får ditt djur avancerad djursjukvård och ett personligt bemötande.

Idag: 08:00–00:00

Välkommen till din veterinär hos Lunds Djursjukhus Evidensia

Här på vårt Djursjukhus i Lund sätter vi djuren i centrum, och ger ömsint omvårdnad för stora och små. Vi värdesätter alla våra kunder och tar oss tid att lyssna. På vårt djursjukhus har vi veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.

Hos oss får ditt djur avancerad djursjukvård och ett personligt bemötande.

Välkommen att kontakta oss!

Aktuellt

FOKUS JUVERCANCER
Nu håller vi på att betala in 9120 kronor till Bröstcancerfonden som ett led för de Juverkontroller som vi gjorde under oktober 2019. Vi är glada att få bidra till de viktiga projekt som Bröstcancerfonden är involverade i och återkommer med nya projekt i ämnet och insamling 2020.

Välkommen att boka tid hos oss Lunds Djursjukhus Evidensia tel: 046 – 270 40 00

Nu hittar du ett helt nytt foder från Purina hos oss

Pro Plan Expert Care Nutrition, ett kvalitetsfoder för friska katter och hundar. Just nu får du dessutom 20% rabatt vid köp av max två valfria varianter inom sortimentet*. Väljer du att köpa Pro Plan Expert Care Nutrition innan 30/11 belönas du dessutom med ett rabattkort som ger mycket förmånliga rabatter på dina tre nästkommande köp av fodret (rabattkortet gäller t o m 31/3-2020). Fråga gärna personalen om du vill veta mer.

*Erbjudandet om 20% rabatt gäller max 2 påsar/hushåll av Pro Plan Expert Care Nutrition så långt lagret räcker t o m 30/11-2019 hos Malmö Djursjukhus, Smådjurskliniken Jönköping, Helsingborgs Specialistdjursjukhus samt Lunds Djursjukhus och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Nu har vi vinterkampanj!

Från och med den 1 november till och med den 31 december 2019 har vi fina rabatter på lugnande produkter, pälsvård från Espree och lampor från Orbiloc till mörkerpromenaderna!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss