Uppsala Veterinärklinik Evidensia

Uppsala Veterinärklinik Evidensia

Öppnar i slutet av 2023

Välkommen till din veterinär i Uppsala

Inom kort står Uppsalas modernaste veterinärklinik klar när Uppsala Veterinärklinik Evidensia öppnar i slutet av 2023 på Danmarksgatan 26. Klinikens 1600 kvadratmeter stora lokaler kommer omfatta såväl tidsbokad som akut mottagning, tandavdelning, operationssalar och avancerad bilddiagnostik. Med familjärt omhändertagande och högklassig vård med avancerade möjligheter ser vi fram emot att stötta akutvården i regionen för hund, katt och smådjur. 

Läs gärna mer i vår nyhetsartikel 

Till dess att vi öppnar så hittar du din närmsta klinik härEvidensia Djursjukvård

Fästingrecept direkt i mobilen – 95 kr*

Eftersom fästingar är aktiva redan vid fem plusgrader så kan fästingsäsongen pågå nästan året om. Därför är det viktigt att minimera risken för bett och eventuell sjukdom så gott det går. Gör det till en vana att undersöka din hund eller katt regelbundet och använd lämpligt fästingmedel i förebyggande syfte.

*95 kr per recept per djur. Gäller t.o.m. 31/8 2023. Ord. Pris 169 kr.

Evidensia Djursjukvård

Boka klinikbesök och videosamtal i samma app

Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra veterinärer i mobilen eller surfplattan.

Evidensia Djursjukvård

Ny lag: Krav på märkning och registrering av katter

Den 1 januari 2023 blev det obligatoriskt med ID-märkning och registrering av katter. En ID-märkning görs via chip eller tatuering, därefter ska katten registreras. Registreringen görs hos Jordbruksverket som kommer att ansvara för ett centralt kattregister.

Välkommen att boka tid för ID-märkning av din katt hos oss på Evidensia.

Öppettider

 • Måndag
  Stängt
 • Tisdag
  Stängt
 • Onsdag
  Stängt
 • Torsdag
  Stängt
 • Fredag
  Stängt
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt