Djursjukhuset Västerort det lilla djursjukhuset med det stora hjärtat
Idag: 07:00–21:00

Vård med kompetens och omtanke

Vi på Djursjukhuset Västerort brinner för djurens bästa och vi är inriktade på att ge djur den säkraste och bästa vården vi kan prestera med vår kompetens, erfarenhet och utrustning.

På vår poliklinikavdelning tar vi emot bokade besök och på akutmottagningen tar vi emot akut sjuka djur. De djur som behöver inneliggande vård omhändertas på vår stationärdagsavdelning under våra öppettider. I våra lokaler finns ett välutrustat laboratorium, modern operationsavdelning med särskild tandavdelning, digitalröntgen och ultraljud. Läs om våra avdelningar här »

Här arbetar veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, biomedicinsk analytiker, djursjukskötare, djurvårdare och receptionister.

Välkommen till oss!

 

Aktuellt

20% rabatt på kastration för hund, katt och hankanin

Om din katt, hund eller hankanin inte ska användas till avel eller utställning kan kastration vara ett alternativ. Den minskar risken för vissa sjukdomar och påverkar många oönskade hormonstyrda beteenden till det bättre. Vi har lång erfarenhet av kastration på hund, katt och hankanin och hjälper er gärna. Varmt välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller rådgivning. Ring oss för att boka tid: 08 – 36 26 70

Läs om hur kastration går till här.

*Erbjudandet gäller för katt, hund och hankanin under perioden 15/1-28/2-2019 och pris varierar baserat på kön och/eller vikt. Gäller ej akuta eller medicinska fall.

Nytt år! Kampanjpriser på utvalda produkter

Det nya året har precis börjat och det firar vi med att ha kampanj på flera fina erbjudanden.

Till kampanjen

Klubberbjudanden

Vi inviger det nya året med riktigt bra erbjudanden i kundklubben! Se våra erbjudanden här.

Till våra klubberbjudanden

Specialerbjudande för förstagångskunder!

Få 200 kronor rabatt när du blir ny kund hos oss på Evidensia Djursjukhuset Västerort!*

Vid besöket får du också en rabattcheck på 20% vid ett köptillfälle på en valfri vara i vår butik som gäller i två månader från utfärdsdatum.

För att boka tid ring 08-36 26 70 eller boka online.

*Erbjudandet gäller tom 31/12-2018 och gäller dig som inte tidigare varit kund hos på Evidensia Djursjukhuset Västerort. Kom ihåg att meddela oss om du är ny kund så du får ta del av detta erbjudandet.

Konsult i Ultraljudsdiagnostik

Från och med 30 april har vi möjlighet att erbjuda utökade ultraljudsundersökningar av vår konsulterande ultraljudsspecialist Lennart Nilsfors. Han har specialkunskaper i hjärtdiagnostik och avelskontroller och kommer att vara på Västerort regelbundet framöver.

Lennart har över 30 års erfarenhet av ultraljudsundersökningar och tar emot alla typer av ultraljudsfall, t ex: avelskoll hjärta, njurar, hydrocephalus, dräktighetskontroller, buk, leder och ögon för hund och katt.

Varmt välkomna att boka in er på en tid redan i dag!

Boka en tid

Onlinebokning på Västerort!

Du kan boka ett flertal av våra behandlingar och tjänster online.
Och det bästa av allt, du kan själv välja fritt bland lediga tider efter en som passar just dig och ditt djur. Prova redan idag!

Onlinebokning

Akutmottagning

Vi har akutmottagning:
Helgfri vardag 8 - 21.
Lördagar 10 - 16.
Söndagar stängt.

För akut sjuka djur ring 08 - 36 26 70 och välj alternativ 1.

Läs mer

Drop-in

Du vet väl om att vi har drop-in-mottagning för vaccinering måndag-torsdag 9-15? Gäller inte rabiesvaccination & leptospiros eller 12-veckorsvalpar & kattungar.

Drop-in även för stygn- och dräntagning.

Läs mer