Välkommen till Djursjukhuset Västerort.

Evidensia Djursjukhuset Västerort

Bromstensvägen 174, 163 55 Spånga, Visa karta Helgfri vardag 8 - 21 | Lördag 10 - 16 | Söndag stängt Våra öppettider

Vård med kompetens och omtanke

På Djursjukhuset Västerort vill vi kombinera bra djursjukvård med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och dess ägare. I våra lokaler finns ett välutrustat laboratorium, modern operationsavdelning med särskild tandavdelning, digital röntgen och ultraljud. Här arbetar veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Välkomna!

Internetsnigel.

Nytt journalsystem

Under perioden 9 oktober till 14 oktober byter vi journalsystem vilket kan komma att påverka våra väntetider både i kassan och i telefonen. Vi hoppas på ert överseende och tålamod.

Vi bjuder på kaffe medan ni väntar.
Välkommen till oss!

Sovande katt, Djursjukhuset Västerort ökar mottagningstiderna..

Eftersom vi vet att det finns en hel del morgonpigga djurägare och patienter som gärna vill komma till oss redan innan klockan 08.00 på morgonen, kommer vi från och med 4 september att kunna erbjuda bokningsbara tider från klockan 07.10. Vi stärker även upp under kvällstid för att kunna erbjuda er fler bokningsbara tider efter kontorstid.
Varmt välkomna! Vi bjuder på morgonkaffe till våra tidiga djurägare.

Ta inte hand om vilda djurungar!

Så här års hittar många vad de tror är övergivna djurungar ute i naturen. En del tar med sig upphittade djurungar till veterinären, men här kommer en vädjan om att låta bli. Ta inte hand om vilda djurungar, även om de ser ut att vara ensamma och övergivna. Föräldrarna finns oftast i närheten utan att visa sig. Är du orolig för ett vilt djurs hälsa och välbefinnande, så kontakta först och främst en godkänd viltrehabiliterare. Djursjukhuset Västerort samarbetar med Stockholm Vildfågel Rehab. På deras hemsida kan du läsa var man kan vända sig för rådgivning om vilda fåglar och däggdjur: www.svr.nu. Du kan även kontakta Katastrofhjälp - Fåglar och Vilt (KFV): www.kfv-riks.se

Akutmottagning

Vi har akutmottagning:
Helgfri vardag 8 - 21.
Lördagar 10 - 16.
Söndagar stängt.

För akut sjuka djur ring 08 - 362670 och välj alternativ 1.

Läs mer

Månadens erbjudande

Varje månad får medlemmar i vår kundklubb ett nytt djurvänligt erbjudande i vår butik. Du kan enkelt bli medlem på plats och ta del av erbjudandet. Välkomna!

Till månadens erbjudande

Drop-in

Du vet väl om att vi har drop-in-mottagning för vaccinering måndag-torsdag 8-18? Gäller inte rabiesvaccination & leptospiros eller 12-veckorsvalpar & kattungar.

Drop-in även för stygn- och dräntagning.

Läs mer

Medarbetare

Ingela Skantze

Ingela Skantze

Djursjukhuschef

Magnus Beckman

Magnus Beckman

Leg. veterinär

Maja Eriksson

Maja Eriksson

Leg. veterinär

Michelle Felländer

Michelle Felländer

Leg. veterinär

Våra medarbetare