Djursjukhuset Västerort det lilla djursjukhuset med det stora hjärtat
Idag: 07:00–21:00

Vård med kompetens och omtanke

Vi på Djursjukhuset Västerort brinner för djurens bästa och vi är inriktade på att ge djur den säkraste och bästa vården vi kan prestera med vår kompetens, erfarenhet och utrustning.

På vår poliklinikavdelning tar vi emot bokade besök och på akutmottagningen tar vi emot akut sjuka djur. De djur som behöver inneliggande vård omhändertas på vår stationärdagsavdelning under våra öppettider. I våra lokaler finns ett välutrustat laboratorium, modern operationsavdelning med särskild tandavdelning, digitalröntgen och ultraljud. Läs om våra avdelningar här »

Här arbetar veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, biomedicinsk analytiker, djursjukskötare, djurvårdare och receptionister.

Välkommen till oss!

 

Aktuellt

Tack för i år!

Vi på djursjukhuset Västerort vill passa på att tacka för året som gått och önska alla våra två- och fyrbenta vänner en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi finns på plats precis som vanligt alla dagar utom julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen.

Du når oss enklast på 08-36 26 70 och när vi håller stängt hänvisar vi till vårt dygnet-runt-öppna djursjukhus i Kungens Kurva, https://evidensia.se/klinik/evidensia-sodra-djursjukhuset-kungens-kurva/

Hos oss på Evidensia kan du alltid få hjälp.

Varma julhälsningar från oss!

December kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben

Under December får våra klubbmedlemmar sju exklusiva erbjudanden.

Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben

Är din hund/katt skotträdd?

Då är det hög tid att börja med förberedelser redan nu. Vi hjälper dig och ditt djur att slippa rädsla och hantera smällar och nyårsraketer på bästa möjliga vis. Boka knallkoll hos oss idag genom att ringa 08 – 36 26 70!

I kollen ingår:

  • Kontroll av hjärta och allmän hälsa.
  • Tips & rådgivning inför nyår.
  • Information om tillgängliga tillskott.
  • Eventuell rekommendation och förskrivning av läkemedel.

Specialerbjudande för förstagångskunder!

Få 200 kronor rabatt när du blir ny kund hos oss på Evidensia Djursjukhuset Västerort!*

Vid besöket får du också en rabattcheck på 20% vid ett köptillfälle på en valfri vara i vår butik som gäller i två månader från utfärdsdatum.

För att boka tid ring 08-36 26 70 eller boka online.

*Erbjudandet gäller tom 31/12-2018 och gäller dig som inte tidigare varit kund hos på Evidensia Djursjukhuset Västerort. Kom ihåg att meddela oss om du är ny kund så du får ta del av detta erbjudandet.

Konsult i Ultraljudsdiagnostik

Från och med 30 april har vi möjlighet att erbjuda utökade ultraljudsundersökningar av vår konsulterande ultraljudsspecialist Lennart Nilsfors. Han har specialkunskaper i hjärtdiagnostik och avelskontroller och kommer att vara på Västerort regelbundet framöver.

Lennart har över 30 års erfarenhet av ultraljudsundersökningar och tar emot alla typer av ultraljudsfall, t ex: avelskoll hjärta, njurar, hydrocephalus, dräktighetskontroller, buk, leder och ögon för hund och katt.

Varmt välkomna att boka in er på en tid redan i dag!

Boka en tid

Onlinebokning på Västerort!

Du kan boka ett flertal av våra behandlingar och tjänster online.
Och det bästa av allt, du kan själv välja fritt bland lediga tider efter en som passar just dig och ditt djur. Prova redan idag!

Onlinebokning

Akutmottagning

Vi har akutmottagning:
Helgfri vardag 8 - 21.
Lördagar 10 - 16.
Söndagar stängt.

För akut sjuka djur ring 08 - 36 26 70 och välj alternativ 1.

Läs mer

Drop-in

Du vet väl om att vi har drop-in-mottagning för vaccinering måndag-torsdag 9-15? Gäller inte rabiesvaccination & leptospiros eller 12-veckorsvalpar & kattungar.

Drop-in även för stygn- och dräntagning.

Läs mer