Djursjukhuset Västerort det lilla djursjukhuset med det stora hjärtat
Idag: Stängt

VÅRD MED KOMPETENS OCH OMTANKE PÅ DJURSJUKHUSET VÄSTERORT

Vi på Djursjukhuset Västerort brinner för djurens bästa och vi är inriktade på att ge djur den säkraste och bästa vården vi kan prestera med vår kompetens, erfarenhet och utrustning.

På vår poliklinikavdelning tar vi emot bokade besök och på akutmottagningen tar vi emot akut sjuka djur. De djur som behöver inneliggande vård omhändertas på vår stationärdagsavdelning under våra öppettider. I våra lokaler finns ett välutrustat laboratorium, modern operationsavdelning med särskild tandavdelning, digitalröntgen och ultraljud. Läs om våra avdelningar här »

Här arbetar veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, biomedicinsk analytiker, djursjukskötare, djurvårdare och receptionister.

Välkommen till oss!

Kom och fira Internationella kattdagen hos oss!

Den 8 augusti är det Internationella kattdagen och vi tjuvstartar lite med firandet. Redan den 6 augusti fyller vi butiken med erbjudanden som sträcker sig ända till den 18 augusti. Under denna period får du 20% rabatt på allt för katt* och 100 kronor rabatt på bokade veterinärkonsultationer*.

Välkommen!

*Våra erbjudanden gäller enbart på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Augusti kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad.

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande.

Att bli medlem är såklart gratis.

Se alla erbjudanden

Vi önskar en trevlig sommar!

Hos oss är det alltid snabbt och enkelt att boka tid. Tiden på året spelar ingen roll. Olyckan kan vara framme när som helst och därför finns våra erfarna veterinärer här för dig och din vän hela sommaren. Passa på att boka tid nu. Ring 08-36 26 70 eller boka på evidensia.se. Vid akuta besvär står vår akutmottagning öppen. Välkommen!


Boka en tid

Konsult i Ultraljudsdiagnostik

Från och med 30 april har vi möjlighet att erbjuda utökade ultraljudsundersökningar av vår konsulterande ultraljudsspecialist Lennart Nilsfors. Han har specialkunskaper i hjärtdiagnostik och avelskontroller och kommer att vara på Västerort regelbundet framöver.

Lennart har över 30 års erfarenhet av ultraljudsundersökningar och tar emot alla typer av ultraljudsfall, t ex: avelskoll hjärta, njurar, hydrocephalus, dräktighetskontroller, buk, leder och ögon för hund och katt.

Varmt välkomna att boka in er på en tid redan i dag!

Boka en tid

Onlinebokning på Västerort!

Du kan boka ett flertal av våra behandlingar och tjänster online.
Och det bästa av allt, du kan själv välja fritt bland lediga tider efter en som passar just dig och ditt djur. Prova redan idag!

Onlinebokning

Akutmottagning

Vi har akutmottagning:
Helgfri vardag 8 - 21.
Lördagar 10 - 16.
Söndagar stängt.

För akut sjuka djur ring 08 - 362670 och välj alternativ 1.

Läs mer

Månadens erbjudande

Varje månad får medlemmar i vår kundklubb ett nytt djurvänligt erbjudande i vår butik. Du kan enkelt bli medlem på plats och ta del av erbjudandet. Välkomna!

Till månadens erbjudande

Drop-in

Du vet väl om att vi har drop-in-mottagning för vaccinering måndag-torsdag 9-15? Gäller inte rabiesvaccination & leptospiros eller 12-veckorsvalpar & kattungar.

Drop-in även för stygn- och dräntagning.

Läs mer