Djursjukhuset Västerort

Omtanke om både djur och dess ägare

Idag: Stängt

VÅRD MED KOMPETENS OCH OMTANKE PÅ DJURSJUKHUSET VÄSTERORT

Vi på Djursjukhuset Västerort brinner för djurens bästa och vi är inriktade på att ge djur den säkraste och bästa vården vi kan prestera med vår kompetens, erfarenhet och utrustning.

På vår poliklinikavdelning tar vi emot bokade besök och på akutmottagningen tar vi emot akut sjuka djur. De djur som behöver inneliggande vård omhändertas på vår stationärdagsavdelning under våra öppettider. I våra lokaler finns ett välutrustat laboratorium, modern operationsavdelning med särskild tandavdelning, digitalröntgen och ultraljud.

Här arbetar veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, biomedicinsk analytiker, djursjukskötare, djurvårdare och receptionister.

Välkommen till oss!

Eftersom vi vet att det finns en hel del morgonpigga djurägare och patienter som gärna vill komma till oss redan innan klockan 08.00 på morgonen, kommer vi från och med 4 september att kunna erbjuda bokningsbara tider från klockan 07.10. Vi stärker även upp under kvällstid för att kunna erbjuda er fler bokningsbara tider efter kontorstid.
Varmt välkomna! Vi bjuder på morgonkaffe till våra tidiga djurägare.

Akutmottagning

Vi har akutmottagning:
Helgfri vardag 8 - 21.
Lördagar 10 - 16.
Söndagar stängt.

För akut sjuka djur ring 08 - 362670 och välj alternativ 1.

Läs mer

Drop-in

Du vet väl om att vi har drop-in-mottagning för vaccinering måndag-torsdag 8-18? Gäller inte rabiesvaccination & leptospiros eller 12-veckorsvalpar & kattungar.

Drop-in även för stygn- och dräntagning.

Läs mer