Djursjukhuset Västerort det lilla djursjukhuset med det stora hjärtat
Idag: 07:00–21:00

VÅRD MED KOMPETENS OCH OMTANKE PÅ DJURSJUKHUSET VÄSTERORT

Vi på Djursjukhuset Västerort brinner för djurens bästa och vi är inriktade på att ge djur den säkraste och bästa vården vi kan prestera med vår kompetens, erfarenhet och utrustning.

På vår poliklinikavdelning tar vi emot bokade besök och på akutmottagningen tar vi emot akut sjuka djur. De djur som behöver inneliggande vård omhändertas på vår stationärdagsavdelning under våra öppettider. I våra lokaler finns ett välutrustat laboratorium, modern operationsavdelning med särskild tandavdelning, digitalröntgen och ultraljud. Läs om våra avdelningar här »

Här arbetar veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, biomedicinsk analytiker, djursjukskötare, djurvårdare och receptionister.

Välkommen till oss!

Boka tid för knölkoll

Har du upptäckt en knöl på ditt djur och är orolig? Många knölar är ofarliga, men det är alltid viktigt att undersöka dem. Just nu kan du besöka oss för en knölkoll där vi undersöker ditt djur för att se om operation är nödvändigt eller inte.

Förutom själva undersökningen, ställer vi även frågor till dig som ägare. Därför är det viktigt att du alltid håller koll på knölar för att se om de växer snabbt eller om din hund eller katt besväras av dem. Efter kollen diskuterar vi tillsammans för att komma fram till hur vi kan hjälpa ditt djur på bästa sätt.

Välkommen med din bokning på 08-36 26 70 eller boka online.

*Erbjudandet gäller t o m 31/10-2018. Ord. pris 780 kr. Eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ord. pris.

Boka tid online

Specialerbjudande för förstagångskunder!

Få 200 kronor rabatt när du blir ny kund hos oss på Evidensia Djursjukhuset Västerort!*

Vid besöket får du också en rabattcheck på 20% vid ett köptillfälle på en valfri vara i vår butik som gäller i två månader från utfärdsdatum.

För att boka tid ring 08-36 26 70 eller boka online.

*Erbjudandet gäller tom 31/12-2018 och gäller dig som inte tidigare varit kund hos på Evidensia Djursjukhuset Västerort. Kom ihåg att meddela oss om du är ny kund så du får ta del av detta erbjudandet.

Boka online

Konsult i Ultraljudsdiagnostik

Från och med 30 april har vi möjlighet att erbjuda utökade ultraljudsundersökningar av vår konsulterande ultraljudsspecialist Lennart Nilsfors. Han har specialkunskaper i hjärtdiagnostik och avelskontroller och kommer att vara på Västerort regelbundet framöver.

Lennart har över 30 års erfarenhet av ultraljudsundersökningar och tar emot alla typer av ultraljudsfall, t ex: avelskoll hjärta, njurar, hydrocephalus, dräktighetskontroller, buk, leder och ögon för hund och katt.

Varmt välkomna att boka in er på en tid redan i dag!

Boka en tid

Onlinebokning på Västerort!

Du kan boka ett flertal av våra behandlingar och tjänster online.
Och det bästa av allt, du kan själv välja fritt bland lediga tider efter en som passar just dig och ditt djur. Prova redan idag!

Onlinebokning

Akutmottagning

Vi har akutmottagning:
Helgfri vardag 8 - 21.
Lördagar 10 - 16.
Söndagar stängt.

För akut sjuka djur ring 08 - 36 26 70 och välj alternativ 1.

Läs mer

Drop-in

Du vet väl om att vi har drop-in-mottagning för vaccinering måndag-torsdag 9-15? Gäller inte rabiesvaccination & leptospiros eller 12-veckorsvalpar & kattungar.

Drop-in även för stygn- och dräntagning.

Läs mer

Oktober kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.

Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben!

Som kund i Evidensias kundklubb får du exklusiva erbjudanden! Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben