Boka tid online veterinär Spånga

Boka tid online hos Djursjukhuset Västerort

Vi har vissa behandlingar som enkelt bokas online via vår hemsida. Hitta och välj en tid som passar just dig och ditt djur. Välkommen att boka en tid online hos oss på Djursjukhuset Västerort!

Boka en tid

Du kan boka vissa behandlingar via vår onlinebokning. Finns inte den behandlingen du söker, ring oss för att boka en tid 08 - 36 26 70

Viktigt att tänka på

  • Varje bokning avser ett djur. Om t ex två djur ska vaccineras eller undersökas bokar du två tider.
  • När du väljer behandling syns också instruktioner för vad som är viktigt för dig som djurägare att tänka på inför besöket. Vänligen ta noggrant del av dessa instruktioner, så underlättar du både för ditt djur, för dig och för oss.
  • Besök som bokas online ska gälla djur som för övrigt har gott allmäntillstånd, får behålla vatten och som inte behöver läggas in för sjukvård eller har misstanke om/kända smittsamma sjukdomar/feber. Dessa patienter tar vi såklart också emot men vill att ni kontaktar oss per telefon för att boka in besöket så bra som möjligt.

Avbokning

Det är viktigt att du avbokar din tid om du inte kan komma. Avbokning sker via telefon 08 - 36 26 70  eller mail djursjukhusetvasterort@evidensia.se
Vid uteblivet besök/ej lämnat återbud tidigare än 20 tim innan besökstiden, skickas faktura på avgift för uteblivet besök. Avgiften är som lägst 840 kr.