Avdelningar - Djursjukhuset Västerort

Avdelningar Djursjukhuset Västerort

Reception

I vår reception är det oftast liv och rörelse. Här möts alla som ska skriva in eller hämta sina djur, väntar på att komma in på polikliniken, akutmottagningen, handla i butiken eller leverera post och butiksvaror. Anmäl alltid din ankomst i receptionen.

När ni sitter ner i väntrummet bjuder vi på en kopp kaffe, te eller choklad från vår automat. Har du en katt ber vi dig gärna sitta ner i katt väntrummet. Känn dig aldrig bortglömd utan fråga om du tycker att det drar ut på tiden.

För alls säkerhet är det viktigt att din hund är kopplad och att din katt sitter i sin bur när de vistas i receptionen och väntrummet.

I butiken säljer vi foder från bland annat Royal Cannin, Hill´s och Specific. Hos oss finner du även kosttillskott, schampon och tillbehör som koppel, leksaker och godis.

Vi strävar efter att sälja produkter som vi gillar och som vi själva vill använda. Är det något som ni saknar i vårt sortiment så beställer vi gärna in det.

Polikliniken

På polikliniken finns flera mottagningsrum där veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare samarbetar. Här är du som djurägare alltid med vid undersökning av ditt djur. Här sker allt från vaccineringar, chipmärkning och kloklippning till undersökningar av akut fall och skador samt olika medicinska utredningar. Vi gör vårt bästa för att hålla tiderna, då det ibland kan bli väntetider om något akutfall av olycka eller sjukdom måste gå före.

Akutmottagning

Vi tar emot akut sjuka djur med en avsatt veterinär och djursjukskötare eller djurvårdare. Om djuret bedöms behöver inneliggande eftervård nattetid utöver våra öppettider behöver vi remittera efter den akuta insatsen.

När ni kommer med ert akut sjuka djur utförs en triagering av en utbildad djursjukskötare eller djurvårdare. Triageringen utförs för att bedöma ditt djurs status och hur omgående vård som krävs. Vid triagering utgår man från sjukdomshistoria, uppvisande symtom och s.k. vitalparametrar. På detta sätt prioriterar vi inkomna akut sjuka djur för att ge de allvarligaste och mest kritiska djuren vård först. Här nedan finner ni exempel inom de olika prioriteringskategorierna som vi bedömer tillsammans med ditt djurs vitalparametrar. Om fler djur befinner sig i samma prioriteringskategori bedöms de även inom gruppen. Har ditt djur ett tillstånd eller skada som faller inom prio 1 eller 2 nedan, vänligen påkalla personalens uppmärksamhet omedelbart.

 

Detta kan innebära en viss väntetid kan förekomma för djur inom prio 3 och 4, om det inkommer fler djur inom prio 1 och 2, som vi hoppas att ni har överseende med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra recensioner

Martha Wottle

5

Otroligt lättad över det fantastiska bemötande både jag och borzoien Tesla fått här. Efter att ha kämpat med hans munhälsa i flera år och inte fått gehör för mina funderingar på andra kliniker, till att komma hit och träffa fantastiska vet. Lena Norman som verkligen brinner för det hon gör. Jättegulliga sköterskor också som tydligt månar om djuren. Lätt att komma fram på telefon och få hjälp av receptionen också. Guldstjärna till er allihopa :)

Ludvig Ilmander

5

Fantastiskt bemötande och fint genomförande med inlyssnande personal. Extra stort tack till receptionisten som hjälpte oss igenom ett svårt emotionellt samtal över telefon innan vi kom in. Stort tack för att vår hund fick ett värdigt avslut hos er.

Fredrik Wahl

5

Från att jag klev in genom dörren till avslutad behandling behandlades både jag och Bertie med värme omtanke och stor professionalism. Vid ett tillfälle när ”min” veterinär inte var där såg kvinnan i receptionen till att hjälpa oss med en rekommendation för nuläget genom att jaga fatt på en ledig kollega. En speciellt stor stående ovation till Johan Hallberg, veterinären som behandlade Bertie. Han ringde proaktivt upp efter behandling för att höra hur Bertie mådde och uppdatera mig på vad vi kunde göra samt vad jag skulle tänka på i det läge vi befann oss. Jag kunde inte ge varmare rekommendationer till Evidensia Spånga än jag gör.

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  07:00 ­- 21:00
 • Tisdag
  07:00 ­- 21:00
 • Onsdag
  07:00 ­- 21:00
 • Torsdag
  07:00 ­- 21:00
 • Fredag
  07:00 ­- 21:00
 • Lördag
  10:00 ­- 16:00
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Heléne Kristensson

Heléne

Djursjukhuschef / Leg. Djursjukskötare

Frida Thorsell

Under utbildning till specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Frida

Leg. Veterinär (Tjänstledig)

 Maria Berg

Operativt ansvarig

Maria

Leg. Djursjukskötare

Ann Orrsten

Ann

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg