Djurkliniken Kristianstad med omtanke om ditt djur och dig
Idag: 08:00–20:00

OBS! Kliniken är stängd från kl.12.00 onsdag 10/10.

Här finns resurserna, kunskapen och omtanken!

Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Utvecklingen går snabbt framåt inom veterinärområdet. Det kommer ständigt nya rön. På Djurkliniken Kristianstad arbetar vi uteslutande med hundar, katter samt övriga smådjur och får därigenom möjlighet att fördjupa våra kunskaper inom dessa speciella djurslag.

Vi använder nya metoder och senaste apparaturen anpassad för hundar och katter. Personalen håller sig uppdaterad med utvecklingen genom återkommande fortbildning.

Djurkliniken Kristianstad erbjuder:

Vi utför medicinska utredningar. Med röntgen, ultraljud, egen laboratorieverksamhet, tandvård och välutrustad operationsavdelning hjälper vi ditt djur på bästa sätt. Stor vikt lägger vi på förebyggande vård och kostrådgivning.

Vår målsättning är att kombinera kvalificerad, uppdaterad smådjurssjukvård/friskvård till din hund eller katt med ett personligt bemötande.

Vi på Evidensia Djurkliniken Kristianstad utför de flesta mjukdelsoperationerna som bland annat kastrationer (hund, katt, kanin), hudtumörer, juvertumörer och även akuta operationer i mån om tid såsom livmodersinflammation, kejsarsnitt mm. Då vi har veterinärer som har kirurgi som specialintresse arbetar vi med kontinuerlig vidareutbildning för att hela tiden kunna utföra fler operationer enligt de senaste rönen.

Tandvård för våra djur är ett område som vuxit enormt de senaste åren. Vår kunskap och förståelse kring våra djurs tänder ökar hela tiden och vi vill hänga med i utvecklingen! Vi har ett duktigt tandvårdsteam som gått utbildningar och som dagligen arbetar med tandundersökningar och tandoperationer. Läs mer om hur en professionell tandrengöring går till här.

Boka tid för knölkoll

Har du upptäckt en knöl på ditt djur och är orolig? Många knölar är ofarliga, men det är alltid viktigt att undersöka dem. Just nu kan du besöka oss för en knölkoll där vi undersöker ditt djur för att se om operation är nödvändigt eller inte.

Förutom själva undersökningen, ställer vi även frågor till dig som ägare. Därför är det viktigt att du alltid håller koll på knölar för att se om de växer snabbt eller om din hund eller katt besväras av dem. Efter kollen diskuterar vi tillsammans för att komma fram till hur vi kan hjälpa ditt djur på bästa sätt.

Välkommen med din bokning på 044-24 77 97 eller boka online.

*Erbjudandet gäller 1/10 t.o.m. 31/10-2018. Ord. pris 680 kr. Eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ord. pris.

Boka online

För ett friskare djurliv - boka en tandkoll

Det är vanligare än man tror med tandsjukdomar hos våra hundar och katter. Ibland kan det vara svårt att själv avgöra hur det ser ut. Vid vanlig undersökning när ditt djur är vaket tittar vi efter tecken på sjukdomar i munnen så som rodnad eller svullnad i tandkött samt missfärgningar eller skador på tänderna. Det är endast en tredjedel av tanden som syns. Resten (roten) ligger gömd och därför rekommenderar vi ofta en röntgenundersökning för att vara säkerställa att hela tanden är frisk.

Vid tandkollen som sker på vaket djur undersöker vi munnen och går igenom det vi ser. Behöver ditt djur lugnande för att kunna undersökas i munnen tillkommer kostnad för detta. Om vi upptäcker tecken på sjukdom i munhålan kan man behöva boka en ny tid för en fullständig undersökning under narkos. Vi hjälper också till med hur du kan komma igång med att borsta tänderna på ditt djur. Beroende på hur det ser ut i munnen gör vi tillsammans upp en plan för ditt djurs bästa.
Välkommen att kontakta någon av våra kunniga veterinärer på 044-24 77 97 om du vill veta mer.

*Erbjudandet om kostnadsfri tandkoll gäller under perioden 1/9-30/9 2018. Ord. pris hund eller katt från 680 kronor. Behov av lugnande medel vid undersökning samt eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ord. pris.

Boka kostnadsfri tandkoll

Nu kan du boka en tid online!

Vi har gjort en rad olika tjänster och behandlingar bokningsbara via vår hemsida.
Det innebär att det blir mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja bland lediga tider.
Prova redan idag!

boka en tid online

Oktober kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.

Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben!

Som kund i Evidensias kundklubb får du exklusiva erbjudanden! Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben