Djurkliniken Kristianstad

med omtanke om ditt djur och dig

Idag: 08:00–20:00

Här finns resurserna, kunskapen och omtanken!

Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Utvecklingen går snabbt framåt inom veterinärområdet. Det kommer ständigt nya rön. På Djurkliniken Kristianstad arbetar vi uteslutande med hundar, katter samt övriga smådjur och får därigenom möjlighet att fördjupa våra kunskaper inom dessa speciella djurslag.

Vi använder nya metoder och senaste apparaturen anpassad för hundar och katter. Personalen håller sig uppdaterad med utvecklingen genom återkommande fortbildning.

Djurkliniken Kristianstad erbjuder:

Vi utför medicinska utredningar. Med röntgen, ultraljud, egen laboratorieverksamhet, tandvård och välutrustad operationsavdelning hjälper vi ditt djur på bästa sätt. Stor vikt lägger vi på förebyggande vård och kostrådgivning.

Vår målsättning är att kombinera kvalificerad, uppdaterad smådjurssjukvård/friskvård till din hund eller katt med ett personligt bemötande.

Vi på Evidensia Djurkliniken Kristianstad utför de flesta mjukdelsoperationerna som bland annat kastrationer (hund, katt, kanin), hudtumörer, juvertumörer och även akuta operationer i mån om tid såsom livmodersinflammation, kejsarsnitt mm. Då vi har veterinärer som har kirurgi som specialintresse arbetar vi med kontinuerlig vidareutbildning för att hela tiden kunna utföra fler operationer enligt de senaste rönen.

Tandvård för våra djur är ett område som vuxit enormt de senaste åren. Vår kunskap och förståelse kring våra djurs tänder ökar hela tiden och vi vill hänga med i utvecklingen! Vi har ett duktigt tandvårdsteam som gått utbildningar och som dagligen arbetar med tandundersökningar och tandoperationer. Läs mer om hur en professionell tandrengöring går till här.

 

Aktuellt

Nu har vi höstkampanj!

Från och med den 1 september till och med den 31 oktober 2019 har vi fina rabatter på foder från Royal Canin och Hill's, fodertillskott för häst, tandvård och godis!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Är din hund eller katt över 7 år – Boka seniorkoll hos oss!

Visste du att regelbundna veterinärundersökningar är ett av de viktigaste sätten att hålla din hund eller katt frisk och välmående genom hela livet? Och det blir förstås allt viktigare i takt med att djuret åldras.

När din hund eller katt når senior ålder, omkring 7 år lite beroende på ras, så rekommenderar vi undersökning och laboratorietester en till två gånger årligen.

Rutinkontroller hjälper veterinären att upptäcka sjukdomar i ett tidigt stadium, när de fortfarande kan behandlas eller kontrolleras på ett effektivt sätt. Studier visar att en majoritet av de seniora patienterna drabbats av någon åkomma som de kan bli hjälpta av att hantera, t.ex. högt blodtryck, tandproblematik eller artros.

Har du en äldre hund eller katt? Passa då på att boka seniorkoll hos oss för endast 999 kr (ord. pris 1 625 kr). Kollen inkluderar noggrann klinisk undersökning och blodprov för att kontrollera glukos samt funktion i lever och njurar. Dessutom får du 20% rabatt på vaccination i samband med seniorkollen*.

Varmt välkommen med din bokning på telefon 044-24 77 97 eller online.

*Erbjudandet gäller t.o.m. 31/10-2019 och seniorkollen riktar sig till djur som inte har några kända sjukdomar sedan tidigare. Utökad provtagning eller tillkommande behandling sker till ordinarie pris.

Boka online

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Nu kan du boka en tid online!

Vi har gjort en rad olika tjänster och behandlingar bokningsbara via vår hemsida.
Det innebär att det blir mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja bland lediga tider.
Prova redan idag!

boka en tid online