Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Kristianstad

med omtanke om ditt djur och dig

Idag: 08:00–17:00

Om oss

Evidensia Djurkliniken Kristianstad Om Oss

På Djurkliniken Kristianstad strävar vi efter att hålla en hög kompetens och ge dig ett personligt bemötande. Vi kombinerar våra resurser med en personlig kontakt med dig. Hundar, katter och övriga smådjur utgör största delen av våra patienter. Har du frågor som rör ditt djur så ring oss gärna.

På mottagningen/polikliniken är du med och får träffa veterinären. Du har gott om tid på dig att berätta om ditt djur och veterinären gör en första undersökning. Ibland görs små ingrepp polikliniskt tillsammans med husse och matte.
Ofta träffar du någon av våra erfarna djursjukvårdare på polikliniken. Dom hjälper dig med t.ex. höftledsröntgen, bandageläggning, blodprovstagning, goda råd och klipper klor. Vi har på våra 300 kvm fyra stora poliklinikrum. Alla utrustade med höj och sänkbara bord. Hela kliniken är luftkonditionerad.

Evidensia Djurkliniken Kristianstad Om Oss

Veterinärer är allkonstnärer. Vi kan mycket om det mesta. En del inriktar sig på lantbrukets djur andra på hund/katt och övriga sällskapsdjur. De djurslag som väljs blir naturligt det man har mest erfarenhet och kunskap i. Under årens lopp utvecklar vi ofta specialintresse, områden som vi gärna ägnar extra mycket uppmärksamhet. Maria har lång erfarenhet från djursjukhus och ägnar gärna katternas medicin och kirurgi extra uppmärksamhet. Dessutom är Maria en stor tillgång till kliniken då hon har tänder och tandsjukdomar som specialintresse. Lena ägnar sig gärna åt kirurgi, invärtes medicin då särskilt mag/tarmkanalens sjukdomar.

 

Följ oss på Facebook

 

 

Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård