Veterinärfoder Djurkliniken Kristianstad Butik

Välkomna till vår butik

Vi erbjuder allt från veterinär-och friskfoder till en mängd olika djursjukvårdsartiklar så som schampo, fodertillskott och tandvårdsartiklar.

Idag: 08:00 - 17:00

Telefontid från kl. 07:45 måndag - fredag

Butiken Djurkliniken Kristianstad

Foder 

Hos oss hittar ni foder från leverantörer som Royal Canin, Hill’s och Purina. För hundens och kattens välmående är det viktigt att man hittar rätt foder. Kom gärna in i butiken så hjälper våra kostrådgivare er med detta. Vi tar hänsyn till djurets ålder, kondition och eventuella sjukdomstillstånd. Vi har även ett bra sortiment för kaniner och gnagare. 
Du hittar även ett utbud av medicinska hud- päls- och tandvårdprodukter, kosttillskott, nödvändig utrustning såsom klotänger, och sårvårdsprodukter, reflexer, kattsand, tuggben och mycket annat. 

Kundklubb och kampanjer 

I Kundklubben Evidensia Plus har vi unika klubberbjudanden till dig som medlem. Gilla vår Facebook- och instagramsida för att ta del av erbjudanden, tävlingar och nyheter och gå in på kundklubbens webbsida för att se alla klubberbjudanden! 

Välkommen in att besöka oss! 

Butiken Djurkliniken Kristianstad

Våra recensioner

Jokiiee (Jokiiee)

5

Hemsk situation då vi skulle avliva vår hund. Men personalen är super bra... Brydde sig om både oss och hunden och förklarade allt lugnt o sansat trots att tårarna spruta! +++ Enda minus va att priserna på hemsidan stämde inte överens med verkligheten.

Liv Lejondotter

5

Alltid top notch hela vägen helt enkelt ❣️ ❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤍🩶🖤

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid från kl. 07:45 måndag - fredag
Andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 20:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 20:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  default avatar

  Klinikchef

  Pia Hogland

  Elina Ljunglöf

  Biträdande klinikchef

  Elina

  Biträdande klinikchef / Legitimerad Djursjukskötare

  Började som sköterska i Kristianstad/Åhus 2004.  Som sköterska arbetat både på polikliniken och inne på operationsavdelningen, Numera upptas den övervägande delen av arbetstiden till administrativa uppgifter, hjälper till vid behov ute på polikliniken och i receptionen. Hemma finns katten Rosa. Kompetens Odontologi/ tänder Foderrådgivare
  Läs mer om Elina
  Lena Ludtke

  Chefsveterinär

  Lena

  Legitimerad Veterinär / Chefsveterinär

  Veterinärexamen Sveriges Lantbruksuniversitet Uppsala 1999. Vidareutbildad inom medicin och kirurgi via ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies) 2015-2019 med examen (GPCert Small animal medicine and surgery) 2019. Började hos oss 2012. Tidigare arbetat på Evidensia djursjukhuset i Helsingborg och som patolog på Statens veterinärmedicinska anstalt i Uppsala. Även erfarenhet av arbete som laboratorieveterinär och distriktsveterinär. Jobbar mest ute på polikliniken med medicinska utredningar, gärna inom dermatologi (hud) och gastroenterologi (magtarm),  hjälper även till inne på operation med allmänkirurgiska ingrepp. Tycker laboratoriediagnostik och cytologi är intressant. Hemma finns en gammal katt och två marsvin. Hund står på önskelistan.
  Läs mer om Lena
  Maria Petersen

  Veterinär

  Maria

  Legitimerad Veterinär

  Maria har arbetat på flera djursjukhus och kliniker i mellersta och södra Sverige. Har även arbetat som distriktsveterinär och under en kort period som besiktningsveterinär på slakteri. Började i Kristianstad/Åhus 2007. Maria har många års erfarenhet av att ta hand om våra tandpatienter och är även en duktig allmänkirurg. Katter och deras sjukdomar ligger henne varmt om hjärtat. På ledig tid läser hon gärna en god bok eller tar hand om trädgården därhemma. Kompetens Bland annat utbildad inom djurtandvård/odontologi Ingår i vårt tandteam Erfarenhet   Veterinärexamen Sveriges Lantbruksuniversitet Uppsala 1995.  
  Läs mer om Maria
  Våra medarbetare

  Facebook inlägg