Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Kristianstad

med omtanke om ditt djur och dig

Idag: 08:00–17:00

Butiken

Evidensia Djurkliniken Kristianstad Butiken

Vi har en butik med foderförsäljning och tillbehör som gör hund/kattlivet glatt. Koppel, leksaker, glukosaminer och tillbehör för pälsvård väljer vi med omsorg.

Visst är det skillnad på foder och foder. Vi har stort utbud av såväl friskfoder som sjukfoder. Från fullkostfoder och alla typer av dietfoder som våra veterinärer rekommenderar till näringstillskott som ditt djur kan behöva. Rätt foder kan i dag göra lika stor skillnad på ditt djurs välbefinnande som rätt medicin.

Välkommen till butiken på Djurkliniken Kristianstad.Många djur har behov av specialkost och våra sköterskor fortbildas kontinuerligt i ämnet. Tala gärna med dem – de vet vad ditt djur vill ha i matskålen. Djurkliniken Kristianstad har ett stort utbud av Royal Canin och Hills välkända foder och även vissa utvalda sorter av Specific.

Och tänk på att det inte bara är magen som ska ha sitt! Vi har ett bra urval av pedagogiska leksaker, som stimulerar ditt djurs mentala hälsa med en nyttig utmaning. Vi väljer koppel, foder, halsband, pedagogiska leksaker mm från leverantörer vi känner förtroende för och kan på så sätt vidarebefordra det förtroendet till dig.