Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Evidensia Djurkliniken Kristianstad

med omtanke om ditt djur och dig

Butik

Vi har en butik med foderförsäljning och tillbehör som gör hund/kattlivet glatt. Koppel, leksaker, glukosaminer och tillbehör för pälsvård väljer vi med omsorg.

Visst är det skillnad på foder och foder. Vi har stort utbud av såväl friskfoder som sjukfoder. Från fullkostfoder och alla typer av dietfoder som våra veterinärer rekommenderar till näringstillskott som ditt djur kan behöva. Rätt foder kan i dag göra lika stor skillnad på ditt djurs välbefinnande som rätt medicin.

Många djur har behov av specialkost och våra sköterskor fortbildas kontinuerligt i ämnet. Tala gärna med dem – de vet vad ditt djur vill ha i matskålen. Djurkliniken Kristianstad har ett stort utbud av Royal Canin och Hills välkända foder och även vissa utvalda sorter av Specific.

Och tänk på att det inte bara är magen som ska ha sitt! Vi har ett bra urval av pedagogiska leksaker, som stimulerar ditt djurs mentala hälsa med en nyttig utmaning. Vi väljer koppel, foder, halsband, pedagogiska leksaker mm från leverantörer vi känner förtroende för och kan på så sätt vidarebefordra det förtroendet till dig.

 

4.3

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Ej kvällsmottagning dag före röd dag, öppet kl. 8-17.
 • Måndag
  08:00 - 20:00
 • Tisdag
  08:00 - 20:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 20:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Pia Hogland

  Tf Klinikchef

  Pia Hogland

  Elina

  Biträdande klinikchef

  Elina

  Biträdande klinikchef / Legitimerad Djursjukskötare

  Började som sköterska i Kristianstad/Åhus 2004.  Som sköterska arbetat både på polikliniken och inne på operationsavdelningen, Numera upptas den övervägande delen av arbetstiden till administrativa uppgifter, hjälper till vid behov ute på polikliniken och i receptionen. Hemma finns katten Rosa. KompetensOdontologi/ tänder Foderrådgivare
  Läs mer om Elina
  Lena

  Chefsveterinär

  Lena

  Legitimerad Veterinär / Chefsveterinär

  Veterinärexamen Sveriges Lantbruksuniversitet Uppsala 1999. Vidareutbildad inom medicin och kirurgi via ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies) 2015-2019 med examen (GPCert Small animal medicine and surgery) 2019. Började hos oss 2012. Tidigare arbetat på Evidensia djursjukhuset i Helsingborg och som patolog på Statens veterinärmedicinska anstalt i Uppsala. Även erfarenhet av arbete som laboratorieveterinär och distriktsveterinär. Jobbar mest ute på polikliniken med medicinska utredningar, gärna inom dermatologi (hud) och gastroenterologi (magtarm),  hjälper även till inne på operation med allmänkirurgiska ingrepp. Tycker laboratoriediagnostik och cytologi är intressant. Hemma finns en gammal katt och två marsvin. Hund står på önskelistan.
  Läs mer om Lena
  Maria

  Veterinär

  Maria

  Legitimerad Veterinär

  Maria har arbetat på flera djursjukhus och kliniker i mellersta och södra Sverige. Har även arbetat som distriktsveterinär och under en kort period som besiktningsveterinär på slakteri. Började i Kristianstad/Åhus 2007. Maria har många års erfarenhet av att ta hand om våra tandpatienter och är även en duktig allmänkirurg. Katter och deras sjukdomar ligger henne varmt om hjärtat. På ledig tid läser hon gärna en god bok eller tar hand om trädgården därhemma. KompetensBland annat utbildad inom djurtandvård/odontologiIngår i vårt tandteamErfarenhetVeterinärexamen Sveriges Lantbruksuniversitet Uppsala 1995.
  Läs mer om Maria
  Våra medarbetare

  Facebook inlägg