Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Inför besöket

Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Inför besöket

Bokning/avbokning

Bokad tid avbokas/ombokas senast ett dygn innan för att undvika avgift.

Parkering

Gratis parkering när du besöker oss men var noga med att kontrollera skyltarna då endast en del av platserna tillhör kliniken!

Betalning

Betalning sker när besöket är avslutat, innan du lämnar djurkliniken. Vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort. Av säkerhetsskäl hanterar vi inte längre kontanter hos oss och du kan därför inte betala kontant. Läs mer om betalningsalternativ och direktreglering här»

Vid akut sjukdom

Om ditt djur snabbt insjuknar har vi för det mesta möjlighet att hjälpa dig. Vi har tid avsatt för detta ändamål under våra öppettider. Det kan röra sig om skärsår, livmoderinflammation eller andra hastigt uppkomna sjukdomar eller skador. Som patient hos oss är det nära till avancerad vård. Laboratorium, röntgen och välutrustad operation gör att vi kan ta hand om de flesta fallen hos oss. Kunnig personal som har all sin erfarenhet inom djurslagen hund/katt gör detta möjligt.

Våra recensioner

staffan abrahamsson

5

Tusen tack för att ni hjälpte oss i en svår stund,det blev en värdig avslutning för vår kära katt Krutov❣️

Jenny Nilsson

5

Riktigt trevlig personal. Man känner sig väl bemött. De är även riktigt duktiga med djur. Min kanin Tora är nöjd med allt. Även ett plus att veterinären ringde upp mig några dagar senare för att se hur det va med min kanin efter kastreringen ☺️

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Ej kvällsmottagning dag före röd dag, öppet kl. 8-17.
 • Måndag
  08:00 - 20:00
 • Tisdag
  08:00 - 20:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 20:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Pia Hogland

  Klinikchef

  Pia Hogland

  Elina

  Biträdande klinikchef

  Elina

  Biträdande klinikchef / Legitimerad Djursjukskötare

  Började som sköterska i Kristianstad/Åhus 2004.  Som sköterska arbetat både på polikliniken och inne på operationsavdelningen, Numera upptas den övervägande delen av arbetstiden till administrativa uppgifter, hjälper till vid behov ute på polikliniken och i receptionen. Hemma finns katten Rosa. KompetensOdontologi/ tänder Foderrådgivare
  Läs mer om Elina
  Lena

  Chefsveterinär

  Lena

  Legitimerad Veterinär / Chefsveterinär

  Veterinärexamen Sveriges Lantbruksuniversitet Uppsala 1999. Vidareutbildad inom medicin och kirurgi via ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies) 2015-2019 med examen (GPCert Small animal medicine and surgery) 2019. Började hos oss 2012. Tidigare arbetat på Evidensia djursjukhuset i Helsingborg och som patolog på Statens veterinärmedicinska anstalt i Uppsala. Även erfarenhet av arbete som laboratorieveterinär och distriktsveterinär. Jobbar mest ute på polikliniken med medicinska utredningar, gärna inom dermatologi (hud) och gastroenterologi (magtarm),  hjälper även till inne på operation med allmänkirurgiska ingrepp. Tycker laboratoriediagnostik och cytologi är intressant. Hemma finns en gammal katt och två marsvin. Hund står på önskelistan.
  Läs mer om Lena
  Maria

  Veterinär

  Maria

  Legitimerad Veterinär

  Maria har arbetat på flera djursjukhus och kliniker i mellersta och södra Sverige. Har även arbetat som distriktsveterinär och under en kort period som besiktningsveterinär på slakteri. Började i Kristianstad/Åhus 2007. Maria har många års erfarenhet av att ta hand om våra tandpatienter och är även en duktig allmänkirurg. Katter och deras sjukdomar ligger henne varmt om hjärtat. På ledig tid läser hon gärna en god bok eller tar hand om trädgården därhemma. KompetensBland annat utbildad inom djurtandvård/odontologiIngår i vårt tandteamErfarenhetVeterinärexamen Sveriges Lantbruksuniversitet Uppsala 1995.
  Läs mer om Maria
  Våra medarbetare

  Facebook inlägg