Veterinär Täby

Täby Djursjukhus Evidensia

Din veterinär i Täby

Idag: 08:00 ­- 20:30

Täby Djursjukhus - Veterinär i Täby

Välkommen till din veterinär i Täby

Arninge Djurklinik har blivit Täby Djursjukhus med ökad kapacitet, kvällsöppet och akutmottagning. Nu kan vi ta emot fler djur, förebyggande eller brådskande, men det fina bemötandet är samma som tidigare.
Utöver vanliga konsultationer och enkla åtgärder gör våra veterinärer avancerade utredningar, behandlingar och operationer. Här får du trygg djursjukvård inom ögon, internmedicin, hud, tandkirurgi, kardiologi, ortopedi, ultraljud och röntgen.
Vi tar emot remisser från hela Stockholmsområdet och erbjuder utredning och behandling inom många områden.

Varmt välkomna till oss på Täby Djursjukhus!

Akutmottagningen

Måndag - fredag kl. 08:00 - 19:00

Ring om möjligt innan ni åker in.

08 - 630 02 90

Evidensia Djursjukvård

Boka klinikbesök online

Vi har vissa behandlingar som enkelt bokas online via vår hemsida. Hitta och välj en tid som passar just dig och ditt djur.
Evidensia Djursjukvård

Våra behandlingar

Här kan du läsa mer om de behandlingar och tjänster vi erbjuder för hund, katt och smådjur.

Aktuellt

Evidensia Djursjukvård

Boka online - 50% rabatt på fodersäck från Purina & chans att vinna foder för ett halvår*

Boka ditt nästa klinikbesök online, antingen på vår hemsida eller i Evidensia-appen, och få 50% rabatt på en fodersäck från Purina*. Dessutom har du chans att vinna foder från Purina för ett halvår.*

*Kampanjvillkor: Kampanjen gäller 1/11 2023-31/1 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. ­Tider ska vara bokade 1/11 2023-31/1 2024 och ­genomförda senast den 29/2 2024. Endast tider som bokas online ingår i kampanjen. Tider som avbokas tas automatiskt bort från kampanjen. Videosamtal ingår ej i kampanjen. Vi kommer dra tre vinnare av foder från Purina för ett halvår, en varje månad (november, december och januari). Vinnarna kontaktas direkt.

Evidensia Djursjukvård

Zylkene - Hjälper hund och katt att hantera utmanande situationer.

Precis som hos oss människor kan stress skapa obehag och påverka välmåendet hos djur. Vet du med dig att ditt djur är känsligt för nya miljöer, höga ljud, långa resor, ändrade rutiner eller liknande så kan det eventuellt lindras, eller helt förebyggas, med hjälp av till exempel Zylkene.

Är du osäker på om det skulle kunna underlätta för just ditt djur så kan vår personal svara på dina frågor och ge dig anpassade råd och rekommendationer.

Den 13/11-31/12 2023 har vi 20% rabatt för klubbmedlemmar på Zylkene.

Välkommen in till oss!

Evidensia Djursjukvård

Upptäck, förebygg och behandla

Idag vet vi att många katter har någon form av tandsjukdom och att många hundar har någon typ av inflammation i tandens stödvävnad. Detta innebär förstås onödigt lidande för dem. Våra erfarna veterinärer hjälper dig att upptäcka, förebygga och behandla tandsjukdomar och problem.

Vid en tandkoll undersöker vi munhåla, tänder och tandkött. Beroende på djurets aktuella munhälsa gör vi sen upp en gemensam plan för ditt djurs bästa.

Varmt välkomna att boka en tid!

*Erbjudandet gäller 1/11 - 30/11 2023 för övrigt friska djur (hund och katt) och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Ord. pris 1530 kr. Labbprover ingår ej. Eventuellt tillkommande behandlingar ingår ej. Gäller endast på Täby Djursjukhus Evidensia.
Evidensia Djursjukvård

God hälsa på ålderns höst

Vad är ålderdom och vad är sjukdom? Det är inte så lätt att veta, men det är viktigt att låta en veterinär undersöka din äldre hund eller katt. Det är därför vi rekommenderar seniorkontroller. Ofta hittar man någonting som går att behandla och på så sätt kan man öka djurets livskvalitet. Med stigande ålder ökar risken för åldersbetingade sjukdomar.

Genom en seniorhälsokontroll kan din veterinär ta reda på hur ditt djur mår och upptäcka brister eller ålderstecken på ett tidigt stadium. Det innebär en noggrann besiktning inklusive att man lyssnar på hjärtat samt att man eventuellt kan ta blod- och urinprov för att ge en bra bild av hur bland annat lever, njurar och sköldkörtel fungerar.

Vi rekommenderar att man gör seniorkoll från 7 års ålder.

Varmt välkommen att boka en tid!

*Erbjudandet gäller 1/11 - 30/11 2023 för övrigt friska djur (hund och katt) och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Ord. pris 1530 kr. Labbprover ingår ej. Eventuellt tillkommande behandlingar ingår ej. Gäller endast på Täby Djursjukhus Evidensia.

Evidensia Djursjukvård

Hos oss kan du betala med Klarna

Ibland kommer en veterinärkostnad oväntat och det kan kännas skönt att dela upp sin betalning. Hos oss kan du skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Vi erbjuder betalning via Klarna, där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning.

Fråga mer i receptionen på din klinik eller läs mer via länken nedan.

Evidensia Djursjukvård

Upptäck fördelarna med Evidensia-appen

Med Evidensia-appen kan du:
 • Boka besök när det passar dig - både ­klinikbesök och videosamtal
 • Boka videosamtal och få rådgivning och rekommendationer, diagnos av ditt djurs hälsoproblem eller förskrivning av lättare receptbelagda läkemedel
 • Se hemgångsråd, receptförnyelse och information
 • Se kommande bokningar och tidigare bokningar
Evidensia-appen ger dig djursjukvård med valfrihet, tillgänglighet och trygghet!
Evidensia Djursjukvård

Krav på märkning och registrering av katter

Den 1 januari 2023 blev det obligatoriskt med ID-märkning och registrering av katter. Du kan boka tid för ID-märkning av din katt hos oss på Evidensia. Därefter registrerar du din katt hos Jordbruksverket tillsammans med dina uppgifter.

Välkommen att boka tid för ID-märkning av din katt hos oss på Evidensia!

Våra recensioner

Johanna Nielsen

5

Min hund älskar att gå till veterinären 😂Trots sin ringa ålder har vi behövt gå dit tre gånger och det har inte varit någon rädsla eller obehag inblandat utan så fint bemötande och GODIS varje gång! Tacksam att min tjej fått en bra start och lugn inställning till veterinärbesök. Men visst är det dyra priser… men det är ju sånt man får ha med i beräkningen när man skaffar djur.

Adam Zetterberg

5

Fantastiskt bemötande av all personal. Lyhörda, empatiska, professionella och framförallt förtroendegivande. Det självklara valet för oss när vi behöver uppsöka veterinärvård.

Heléna

5

Gjort rutinbesök såväl som åkt in akut med hund och katt. Har alltid blivit toppenbemött. Rekommenderas varmt!

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 20:30
 • Tisdag
  08:00 ­- 20:30
 • Onsdag
  08:00 ­- 20:30
 • Torsdag
  08:00 ­- 20:30
 • Fredag
  08:00 ­- 20:30
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Sandra Fällman

Sandra F

Djursjukhuschef / Djurvårdare

Sofia Leijon

Sofia L

Leg. Djursjukskötare / Personalsamordnare

Cecilia Wandell

Cecilia

Reception / Butiksansvarig

Ili Davidsson

Ili

Leg. Djursjukskötare / Tand- och operationsansvarig

Våra medarbetare

Facebook inlägg