Ortopedi Täby Djursjukhus

Ortopedi Täby Djursjukhus

Välkommen till ortopedimottagningen på Täby Djursjukhus. Hit vänder du dig om du upplever att ditt djur har ont eller visar andra symptom från rygg eller ben. 

Idag: 08:00 - 20:30

Ortopedimottagningen 

Ortopedimottagningen fokuserar på djurets rörelseapparat, det vill säga muskler, leder och skelett. Om du upplever att ditt djur har ont eller visar andra symptom från rygg eller ben är det till ortopedimottagningen du vänder dig. Tecken på sådan smärta kan exempelvis vara hälta, stelhet, svaghet, vinglighet, beteendeförändringar eller förlust av muskelmassa. 


Utredning

Vid en ortopedisk utredning krävs ofta bilddiagnostik med till exempel röntgen. Då behöver djuret som regel sederas (få lugnande medel) för att vara så stilla som möjligt så bilderna blir optimala. Vi ber dig därför att ditt djur ska ha fastat innan för en säker sedering.


Boka tid till ortopedimottagningen

Ring oss för att boka eller boka en tid online.

08 - 630 02 90

Ortopedi Täby Djursjukhus


Våra recensioner

Johanna Nielsen

5

Min hund älskar att gå till veterinären 😂Trots sin ringa ålder har vi behövt gå dit tre gånger och det har inte varit någon rädsla eller obehag inblandat utan så fint bemötande och GODIS varje gång! Tacksam att min tjej fått en bra start och lugn inställning till veterinärbesök. Men visst är det dyra priser… men det är ju sånt man får ha med i beräkningen när man skaffar djur.

Henrik Eriksson

5

Alltid fått snabb och bra vård. Väldigt trevligt bemötande från personalen.

Lisa björkman

5

Bästa veterinären hittills, lyssnade och tog god tid på sig för att lösa problemet med min katt,sköterskan som tog blodprov var toppen , trevlig personal som stod i receptionen också 🙏 bästa betyg 😃

Jonathan Krendel Sanchez

5

Asså ni gjorde min dag idag! Tack så himla mycket för all hjälp med lilla skrållan! Ni förtjänar en stor medalj hela gänget! Kommer alltid gå till er i framtiden och rekomendra er till alla jag känner ❤️🙏 tack så mycket

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 20:30
 • Tisdag
  08:00 - 20:30
 • Onsdag
  08:00 - 20:30
 • Torsdag
  08:00 - 20:30
 • Fredag
  08:00 - 20:30
 • Lördag
  10:00 - 14:00
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Sandra Fällman

  Sandra F

  Djursjukhuschef / Djurvårdare

  Sofia Leijon

  Sofia L

  Leg. Djursjukskötare / Personalsamordnare

  Cecilia Wandell

  Cecilia

  Reception / Butiksansvarig

  Ili Davidsson

  Ili

  Leg. Djursjukskötare / Tand- och operationsansvarig

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg