Djurkliniken Nyköping

Idag: 08:00–17:00

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Nyköping

Vi erbjuder god djursjukvård och ett personligt bemötande till våra patienter och dess ägare. Vi har mottagning efter tidsbeställning och välkomnar även akut sjuka djur i mån av plats.

Vi utför medicinska utredningar, operationer, professionella tandbehandlingar, ögonlysningar samt förebyggande vård som vaccinationer, hälsokontroller, tandstatuskontroller och besiktningar.

Till vår hjälp har vi digital röntgen, ultraljud, laboratorium och leg. biomedicinsk analytiker, BMA. Operation är modernt utrustad med bland annat narkos- och övervakningsutrustning och digital tandröntgen. Det är alltid anestesiutbildade leg. djursjukskötare som övervakar våra sövda patienter.

Kliniken är kontantfri. Men det går bra att betala med de flesta, vanliga betalkorten.

Dags för vaccination?

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på alla våra vaccinationer för hund och katt. Du väljer själv om du vill komma förbi på ”drop in” valfri vardag mellan kl. 09.00-11.00 eller om du hellre ringer oss för tidsbokning och eventuell rådgivning på tel 0155-26 73 60.

Erbjudandet gäller t.o.m. 22/12-2017.

Välkomna önskar vi i Nyköping

Ögonlysning varje vecka!

Vi har den stora glädjen att meddela att veterinär Sophie Gäfvert tillhör vårt team!
Med hög kompetens inom ortopedi, kirurgi och ögonsjukdomar kan vi nu erbjuda ögonlysning varje vecka. Sophie jobbar hos oss varje onsdag.