Veterinär Nyköping

Inför besöket på Djurkliniken Nyköping

Här hittar du goda råd och praktisk information inför ditt besök hos oss på Evidensia Djurkliniken Nyköping.

Idag: 08:00 - 17:00

Telefontid måndag-fredag 07:30 - 16:50

Inför besöket


Vi tar emot efter tidsbeställning och även akut sjuka djur i mån av tid på vår mottagning.
Ring 0155-26 73 60 för att boka tid eller om du vill komma akut.

Efter att du har anmält dig och ditt djur i receptionen visar en våra veterinärer och djursjukskötare/djurvårdare in er i ett behandlingsrum. Vår ambition är alltid att hålla angiven besökstid men det förkommer att ett brådskande akutfall kräver hjälp vilket kan medföra viss väntan. Vi ber om överseende med detta. Meddela receptionisten om en ev. försening skapar problem för dig.

Kontantfri klinik

Kliniken är kontantfri. Men det går bra att betala med de flesta, vanliga betalkorten samt via Klarna.

Pris receptförskrivning

155 kr i samband med veterinärbesök
200 kr utan veterinärbesök

Våra recensioner

Jonny Svensson

5

Trevligt bemötande när man kommer dit, bra information via sms när man ska lämna djuret för sterilisering både med fastande kvällen innan och tid för att lämna på morgonen. De få gånger jag har varit där så har personalen varit supertrevlig.

RIA

5

Allra bästa djurkliniken verkligen vi har varit hittills och med jättefin support av de anställda - a l l t i d ! Så tacksam och glad att ni finns! ❤️🐈❤️🐕

susanne johansson

5

Fia opererades för tredje gången och det känns tryggt att lämna henne i era händer

Sofia Sandström

5

Så proffsig personal! Här sitter Harry och har ont i foten men han fick sbabb hjälp så nu måste han mycket bättre, tack!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid måndag-fredag 07:30 - 16:50

Helgdagar och andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Camilla

  Leg. Djursjukskötare

  Camilla

  Klinikchef

  Har arbetat inom djursjukvård sedan 1987 på olika djursjukhus och kliniker. Specialintressen är framför allt anestesi och tand och under senaste 15 åren ledarskap, medarbetarskap och utveckling av klinikerna. Fritiden tillbringar jag med familjen och Jack Russeltiken, Ink.
  Läs mer om Camilla
  Lisa

  Leg. Veterinär

  Lisa

  Chefsveterinär

  Sophie

  Chefveterinär kirurgi

  Sophie

  Leg. Veterinär, Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, auktoriserad ögonlysare, GPCert Small Animal Surgery, GPAdvCert Small Animal Orthopaedics

  Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, auktoriserad ögonlysare. Sophie började arbeta hos oss redan när kliniken låg i villan på andra sidan Kungens Kurva. Hon arbetade sedan på Djursjukhuset i Östersund i några år, på Djursjukhuset Albano i några år och till vår stora glädje bestämde hon sig sen för att komma tillbaka till oss! Sophie leder våra kirurgiska ronder på djursjukhuset och är väldigt engagerad i kvalitetssäkringen inom kirurgin tillsammans med chefen för operationsavdelningen. Sophie har även ett stort intresse för ögonsjukdomar och har genomgått den långa utbildningen för att bli auktoriserad ögonlysare. Hon utför även avancerad ögonkirurgi och har ett specialintresse för kirurgi och ortopedi. Kompetens Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar Auktoriserad ögonlysare Erfarenhet Veterinärexamen 1995 i Uppsala.  
  Läs mer om Sophie
  Frida

  Frida

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg