Idag: 08:00 ­- 17:00

0155 - 26 73 60

Måndag - fredag kl. 07.30 - 16:50

Spinnarvägen 3, 611 37 Nyköping
4.4
250 Recensioner

Om oss

Evidensia Djurkliniken Nyköping (då Nyköpings Smådjursklinik) startade 1979. Vi tar årligen emot drygt 7000 patienter, tidsbokade och akuta, på vår mottagning och operationsavdelning.

Vi erbjuder god djursjukvård och ett personligt bemötande till våra patienter och dess ägare. Vi har mottagning efter tidsbeställning och välkomnar även akut sjuka djur i mån av plats.

 

Följ oss på Facebook

Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård

 

Vi utför medicinska utredningar, operationer, professionella tandbehandlingar, ögonlysningar samt förebyggande vård som vaccinationer, hälsokontroller, tandstatuskontroller och besiktningar.

Till vår hjälp har vi digital röntgen, ultraljud och laboratorium. Operation är modernt utrustad med bland annat narkos- och övervakningsutrustning och digital tandröntgen. Det är alltid anestesiutbildade leg. djursjukskötare som övervakar våra sövda patienter.

Vid undersökning och diagnostisering har vi till vår hjälp laboratoriet där Lotta, leg. biomedicinsk analytiker, arbetar med att analysera både blod, urin, faces, hud och vävnadsprover. De flesta provsvar får redan du i samband med besöket. Vissa prover skickas till externa laboratorium från vilka svaret kommer efter 3-14 dagar, beroende på analys.

Vi vill att du som djurägare ska vara delaktig och väl informerad kring rekommenderade undersökningar och behandlingar. Och vi vill att du frågar oss om något är oklart.

Efter besöket sker betalningen i receptionen. Du kan betala med de vanligaste betalkorten samt via Klarna. I vår butik finns veterinärmedicinska dietfoder och kosttillkost. Om ditt djur blivit ordinerad speciell kost eller dyl. hjälper vi dig att välja det bästa.

Våra recensioner

5

Alltid lika bra och omhändertagen

5

Vill tacka för det fina avslutet Alice fick hos er. Ett extra tack till han som var med oss i rummet, som var väldigt pedagogisk mot min dotter som också var med då vi behövde ta bort våran fina vän.

5

Tack för all hjälp och proffsigt bemötande med vår älskade Charlie

5

Kunnig och trevlig personal

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Camilla

Leg. Djursjukskötare

Camilla

Klinikchef

Har arbetat inom djursjukvård sedan 1987 på olika djursjukhus och kliniker. Specialintressen är framför allt anestesi och tand och under senaste 15 åren ledarskap, medarbetarskap och utveckling av klinikerna. Fritiden tillbringar jag med familjen och Jack Russeltiken, Ink.
Läs mer om Camilla
Lisa

Leg. Veterinär

Lisa

Chefsveterinär

Sophie

Chefveterinär kirurgi

Sophie

Leg. Veterinär, Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, auktoriserad ögonlysare, GPCert Small Animal Surgery, GPAdvCert Small Animal Orthopaedics

Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, auktoriserad ögonlysare. Sophie började arbeta hos oss redan när kliniken låg i villan på andra sidan Kungens Kurva. Hon arbetade sedan på Djursjukhuset i Östersund i några år, på Djursjukhuset Albano i några år och till vår stora glädje bestämde hon sig sen för att komma tillbaka till oss! Sophie leder våra kirurgiska ronder på djursjukhuset och är väldigt engagerad i kvalitetssäkringen inom kirurgin tillsammans med chefen för operationsavdelningen. Sophie har även ett stort intresse för ögonsjukdomar och har genomgått den långa utbildningen för att bli auktoriserad ögonlysare. Hon utför även avancerad ögonkirurgi och har ett specialintresse för kirurgi och ortopedi. Kompetens Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar Auktoriserad ögonlysare Erfarenhet Veterinärexamen 1995 i Uppsala.  
Läs mer om Sophie
Frida

Frida

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg