Idag: 08:00 ­- 17:00

0155 - 26 73 60

Måndag - fredag kl. 07.30 - 16:50

Spinnarvägen 3, 611 37 Nyköping
4.4
250 Recensioner

Vi som jobbar på djurkliniken

Camilla

Leg. Djursjukskötare

Camilla

Klinikchef

Har arbetat inom djursjukvård sedan 1987 på olika djursjukhus och kliniker. Specialintressen är framför allt anestesi och tand och under senaste 15 åren ledarskap, medarbetarskap och utveckling av klinikerna. Fritiden tillbringar jag med familjen och Jack Russeltiken, Ink.
Läs mer om Camilla
Lisa

Leg. Veterinär

Lisa

Chefsveterinär

Sophie

Chefveterinär kirurgi

Sophie

Leg. Veterinär, Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, auktoriserad ögonlysare, GPCert Small Animal Surgery, GPAdvCert Small Animal Orthopaedics

Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, auktoriserad ögonlysare. Sophie började arbeta hos oss redan när kliniken låg i villan på andra sidan Kungens Kurva. Hon arbetade sedan på Djursjukhuset i Östersund i några år, på Djursjukhuset Albano i några år och till vår stora glädje bestämde hon sig sen för att komma tillbaka till oss! Sophie leder våra kirurgiska ronder på djursjukhuset och är väldigt engagerad i kvalitetssäkringen inom kirurgin tillsammans med chefen för operationsavdelningen. Sophie har även ett stort intresse för ögonsjukdomar och har genomgått den långa utbildningen för att bli auktoriserad ögonlysare. Hon utför även avancerad ögonkirurgi och har ett specialintresse för kirurgi och ortopedi. Kompetens Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar Auktoriserad ögonlysare Erfarenhet Veterinärexamen 1995 i Uppsala.  
Läs mer om Sophie
Frida

Frida

Leg. Veterinär

Charlotta

Charlotta

Leg. BMA

Ellinor

Ellinor

Leg. Djursjukskötare

Eva

Eva

Leg. Djursjukskötare

Evelina

Evelina

Djurvårdare på utökad nivå D9

Hanna-Cajsa

Hanna-Cajsa

Leg. Djursjukskötare

Nina

Nina

Receptionist och butiksansvarig

Nina har jobbat på kliniken sedan 1989. ”Klinikspindel”och har hand om receptionen. Har en hund hemma som är blandras- Gończy polski/labrador.
Läs mer om Nina
Josefin Bergman

Josefin

Djurvårdare på utökad nivå D9