Djurkliniken Norrköping

Idag: 08:00–17:30

Djurkliniken Norrköping är en modern och tekniskt avancerad smådjursklinik med inriktning mot främst hundar och katter. Vi erbjuder kvalificerad djursjukvård och rådgivning inom såväl kirurgi som medicinska behandlingar.

Friskvård är viktigt för våra djur. Vi arbetar förebyggande med bland annat vaccinationer, seniorkontroller, hälsoundersökningar och kostrådgivning.

I vår butik har vi ett stort urval av foder till både friska och sjuka hundar och katter.

Boka tid för kostnadsfri knölkoll

Misstänker/Upplever du att din hund eller katt har knölar någonstans på kroppen? Då rekommenderar vi att du bokar tid för knölkoll hos oss. Det gör du enkelt via telefon på 011 - 15 98 10.
Vi bjuder på den del av besöket som avser själva analyskostnaden. Alltså den kostnad som uppstår vid eventuell provtagning av misstänkt knöl (värde 369 kr). Erbjudandet gäller t.o.m. 22/12-2017.

Eventuella ytterligare undersökningar, provtagningar eller tillkommande behandlingar sker till ordinarie pris.

Höstens datum för ultraljudskonsult Lennart Nilsfors!

Ungefär en gång i månaden kommer Leg. veterinär Lennart Nilsfors, till kliniken för att göra specialundersökningar samt avelskontroller för PKD och HCM (njur- och hjärtsjukdom). Lennart har arbetat som konsult i ultraljudsdiagnostik och kardiologi på ett stort antal djursjukhus och kliniker i Sverige sedan 1990.

Se datumen här: