Idag: Stängt

Telefontid
Måndag - fredag kl. 07:45 - 16:30

Kirurgi

Operationsavdelning

Varje dag utför vi ett flertal olika operationer. Från enklare sårskador till avancerade bukoperationer. Ben- och ledkirurgi remitterar vi vanligen till ortoped på djursjukhus. Vår narkosutrustning är modern och säker och vår operationspersonal är grundligt utbildad i anestesi. Alla större ingrepp sker med gasnarkos och avancerad narkosövervakning som mäter blodtryck, syre- och koldioxidmättnaden i blodet samt kontrollerar hjärtfunktionen. Vid varje narkos tar vi hänsyn till ditt djurs allmäntillstånd, sjukdom, ålder och ras.

Operationspatienterna tas emot samma morgon de ska opereras enligt avtalad tid. Vid inlämnandet träffar du en veterinär och/eller en sköterska som går igenom vad som ska ske under dagen. Du får även en tid för hemgång.

Ditt djur får sedan komma in på vår dagstationäravdelning där det blir omhändertaget tills det är dags för operation. Efter operationen får det komma tillbaks till sin bur och kan i lugn och ro vakna upp. Vi har ett separat rum för katter. Många djur har även dropp under några timmar. Efter uppvaknandet tas hundarna ut för att sträcka på benen och tömma blåsan.

Ditt djur hämtas hem samma eftermiddag efter ett samtal med ansvarig operationspersonal. De meddelar då hur det gått under dagen och information om eftervården av ditt djur och du kan ställa frågor som dyker upp.

Våra öppettider

Telefontid
Måndag - fredag kl. 07:45 - 16:30
Andra öppettider

Kliniken och butiken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Ulf Tunemar

Ulf

Klinikchef

Charlotte Wallmark

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Charlotte

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

default avatar

Caroline

Leg. Veterinär

Outi Lahtinen

Outi

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg