Operationsavdelningen på Djurkliniken Norrköping

Operationsavdelningen på Djurkliniken Norrköping

Välkommen till operationsavdelningen på Djurkliniken Norrköping där vi utför såväl planerade som akuta kirurgiska ingrepp, från enklare till mer avancerade operationer.

Idag: Stängt

Telefontid: 
Mån-fre 07:45-16:30

Operationsavdelningen

Varje dag utför vi ett flertal olika operationer. Från enklare sårskador till avancerade bukoperationer. Ben- och ledkirurgi remitterar vi vanligen till ortoped på djursjukhus. Vår narkosutrustning är modern och säker och vår operationspersonal är grundligt utbildad i anestesi. Alla större ingrepp sker med gasnarkos och avancerad narkosövervakning som mäter blodtryck, syre- och koldioxidmättnaden i blodet samt kontrollerar hjärtfunktionen. Vid varje narkos tar vi hänsyn till ditt djurs allmäntillstånd, sjukdom, ålder och ras.

Operationspatienterna tas emot samma morgon de ska opereras enligt avtalad tid. Vid inlämnandet träffar du en veterinär och/eller en sköterska som går igenom vad som ska ske under dagen. Du får även en tid för hemgång.

Ditt djur får sedan komma in på vår dagstationäravdelning där det blir omhändertaget tills det är dags för operation. Efter operationen får det komma tillbaks till sin bur och kan i lugn och ro vakna upp. Vi har ett separat rum för katter. Många djur har även dropp under några timmar. Efter uppvaknandet tas hundarna ut för att sträcka på benen och tömma blåsan.

Ditt djur hämtas hem samma eftermiddag efter ett samtal med ansvarig operationspersonal. De meddelar då hur det gått under dagen och information om eftervården av ditt djur och du kan ställa frågor som dyker upp.

Våra recensioner

4

Ombyggd butik, mer överskådlig nu med delade sektioner hund - katt

5

Tack för bra bemötande den 26 februari 2024 med vår kisse Dante.Ännu mera tack för ett proffsigt och ödmjukt bemötande den 15 mars 2024.Ett så lugnt och proffsigt jobb när vår älskade Dante fick vandra vidare över regnbågsbronStort tack igen

4

Bra och gedigna undersökningar. Nyttjade sist deras kraftigt rabatterade Analyspaket.PS. Katten mådde jättebra 😀

5

Trevlig personal vi fick snabb hjälp när våran Bella var dålig

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid: 
Mån-fre 07:45-16:30
Andra öppettider

Kliniken och butiken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Sara Olsson

Sara Olsson

Tf. Klinikchef

Charlotte Wallmark

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Charlotte

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

default avatar

Caroline

Leg. Veterinär

Outi Lahtinen

Outi

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg