Idag: 08:00–17:00

I väntrummet har vi även en välsorterad foderbutik. Klinikens veterinärer och djursjukvårdare är utbildade i kostrådgivning och kan hjälpa till att hitta rätt foder med hänsyn till ålder, vikt, aktivitetsnivå med mera.Vi säljer både frisk- och medicinskt foder. Med friskfoder menas vanligt fullfoder för friska djur i olika åldersgrupper. Medicinskt foder är specialfoder vid olika sjukdomstillstånd, till exempel njur- och/eller leversjukdomar, urinsten, diabetes, övervikt eller allergier. Medicinskt foder säljs endast i samråd med veterinär. Vi säljer foder från Specific, Hills och Royal Canin.

På grund av utrymmesskäl har vi främst lager på Specifics och Hills fodersortiment men tar gärna hem ej lagerförda varor från ovan tre nämnda tillverkare på beställning! Prata med personalen om du vill specialbeställa foder.

Vi har även ett urval av vårdprodukter för mag- och tarmproblem, schampo och hud, öron- och munrengöring, ögon samt en del andra receptfria produkter som ofta efterfrågas.

Alla bärkassar påverkar miljön, från att den tillverkas tills att den kasseras. Genom att använda färre plastpåsar sparar vi på jordens resurser. Vi vädjar därför till våra kunder att ta med en plast- eller tygpåse hemifrån att återanvända om ni vet att ni ska handla i vår butik. Tack på förhand!

I vår kundklubb får du hälsotips, fina erbjudanden och kloka råd, så bli medlem i Evidensiaplus redan idag!
https://evidensia.se/varfor-evidensia/evidensia-plus/registrera-dig/Varje gång du handlar för 300 kr i vår butik får du en stämpel i bonuskortet. Du får dessutom stämplar när du vaccinerar, ID – märker eller tar bort tandsten på ditt djur, när behandlingen kostar minst 300 kr. När du samlat 10 stämplar får du 150 kr rabatt på nästa köp.
16663_318b791c

djurkliniken-norrkoping-butik