Avdelningarna på Djurkliniken Norrköping

Avdelningarna på Djurkliniken Norrköping

Djurkliniken Norrköping är utrustad med bland annat operationssal, tandsal, röntgen, ultraljud och laboratorium. Du bokar tid till samtliga avdelningar via telefon, online eller i receptionen.

Idag: 08:00 ­- 17:00

Telefontid: 
Mån-fre 07:45-16:30

Receptionen

När du kommer till oss anmäler du dig i receptionen som finns i väntrummet innanför entrén. Kommer du och ditt djur för första gången ber vi dig att fylla i en anmälningslapp med de uppgifter vi behöver för att lägga upp en journal. Därefter får du sitta ned i vårt väntrum. Vi har två olika delar i väntrummet som du kan välja mellan. Vi försöker alltid ha så lite väntetid som möjligt men ibland kan akuta händelser göra att det blir en viss fördröjning.

I väntrummet har vi även en våg som du kan använda dig av för att kontrollera ditt djurs vikt. Vi har många patienter på olika dietprogram som kommer in någon gång i månaden bara för att väga sig.

Betalning sker med betal- eller kreditkort. Av säkerhetsskäl hanterar vi inte längre kontanter på Djurkliniken. Via vårt samarbete med Klarna kan vi även erbjuda delbetalning/faktura. Läs mer om det här.

Mottagning/poliklinik

På vår poliklinik/mottagning får du träffa en veterinär och/eller en djursjukvårdare, beroende på vad ditt besök gäller. Här görs allt från kloklippning och vaccinationer till akuta fall av sjukdomar och skador. Djurägaren är alltid med i mottagningsrummet. Djurägarens beskrivning av hur djuret mår är en viktig del i veterinärens undersökning och diagnos. Mottagningen sker alltid efter tidsbeställning. Vi tar även emot akuta fall, ring alltid innan.

Du anmäler dig i receptionen och får sedan sitta ned i väntrummet. Väntetiderna brukar inte vara långa men ibland kan ett akut sjukdomsfall göra att en veterinär får ett besök som inte varit inplanerat och därför får en förskjutning i sitt tidsschema.

Våra recensioner

5

مركز بيطري(للحيوانات)

5

Fick en tid akut på eftermiddagen samma dag som jag ringde.Bra service och trevlig personal.

4

Ombyggd butik, mer överskådlig nu med delade sektioner hund - katt

5

Tack för bra bemötande den 26 februari 2024 med vår kisse Dante.Ännu mera tack för ett proffsigt och ödmjukt bemötande den 15 mars 2024.Ett så lugnt och proffsigt jobb när vår älskade Dante fick vandra vidare över regnbågsbronStort tack igen

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid: 
Mån-fre 07:45-16:30
Andra öppettider

Kliniken och butiken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Sara Olsson

Sara Olsson

Tf. Klinikchef

Charlotte Wallmark

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Charlotte

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

default avatar

Caroline

Leg. Veterinär

Outi Lahtinen

Outi

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg