Idag: 08:00–17:00

Receptionen

Välkommen till oss i butiken och receptionen på Djurkliniken Norrköping.

När du kommer till oss anmäler du dig i receptionen som finns i väntrummet innanför entrén. Kommer du och ditt djur för första gången ber vi dig att fylla i en anmälningslapp med de uppgifter vi behöver för att lägga upp en journal. Därefter får du sitta ned i vårt väntrum. Vi har två olika delar i väntrummet som du kan välja mellan. Vi försöker alltid ha så lite väntetid som möjligt men ibland kan akuta händelser göra att det blir en viss fördröjning.

I väntrummet har vi även en våg som du kan använda dig av för att kontrollera ditt djurs vikt. Vi har många patienter på olika dietprogram som kommer in någon gång i månaden bara för att väga sig.

Betalning sker med betal- eller kreditkort. Av säkerhetsskäl hanterar vi inte längre kontanter på Djurkliniken. Via vårt samarbete med Resurs Bank och Agriakortet (Wasa kredit) kan vi även erbjuda delbetalning/faktura. Läs mer om det här.

Mottagning/poliklinik

På vår poliklinik/mottagning får du träffa en veterinär och/eller en djursjukvårdare, beroende på vad ditt besök gäller. Här görs allt från kloklippning och vaccinationer till akuta fall av sjukdomar och skador. Djurägaren är alltid med i mottagningsrummet. Djurägarens beskrivning av hur djuret mår är en viktig del i veterinärens undersökning och diagnos. Mottagningen sker alltid efter tidsbeställning. Vi tar även emot akuta fall, ring alltid innan.

Du anmäler dig i receptionen och får sedan sitta ned i väntrummet. Väntetiderna brukar inte vara långa men ibland kan ett akut sjukdomsfall göra att en veterinär får ett besök som inte varit inplanerat och därför får en förskjutning i sitt tidsschema.

Mottagningen på Djurkliniken Norrköping.