Välj land
Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg.

Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Bergavägen 3, 254 66 Helsingborg, Visa karta Mån - fre 7.30 - 21.00 | lör - sön 9 - 18 | Jour dygnet runt året om Våra öppettider

Välkommen till Specialistdjursjukhuset Helsingborg. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. På vår smådjursklinik har vi både den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård.

Vi arbetar ständigt för att utveckla våra metoder för medicinska utredningar, operationer och rehabilitering. Även om mycket av det vi gör handlar om kvalificerad djursjukvård har vi också ett stort engagemang för att kunna hjälpa till vid enklare medicinska problem och friskvård.

Smyginvigning!

Smyginvigning av vår nya butik!
Nu är butiken nästan färdig, det firar vi på lördag 29/7 med supererbjudandet Tag 3 betala för 2! Vi bjuder på den billigaste produkten.

Varmt välkomna!

Sommarens erbjudande för våra kundklubbsmedlemmar.
Är du inte redan medlem så går det bra att bli det på plats eller här.

Bli medlem i kundklubben

Akutmottagning

Vi har alltid öppet dygnet runt, året om. Akutteamet arbetar kontinuerligt med att prioritera fallen, utföra undersökningar och behandlingar samt vid behov även utföra akuta operationer.

Läs mer

För patienter med njursjukdomar

På Djursjukhuset i Helsingborg finns en grupp med veterinärer med särskilt intresse och kunskap om sjukdomar i njurar och urinvägar.

Läs mer

Vårt trubbnosteam

Det är inte alla hundar med kort nos som har problem med andningen men det är ett vanligt problem. Hör gärna av er om ni har frågor eller undrar om er hund kan lida av brakycefalt syndrom. Vi finns här som stöd och för att förbättra din hunds och din egen livskvalitet.

Läs mer

Medarbetare

Abtin Mojarradi

Abtin Mojarradi

Veterinär med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Anna Frennesson

Anna Frennesson

Veterinär

Ditte Ljungquist

Ditte Ljungquist

Veterinär med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Elisabeth Hedström

Elisabeth Hedström

Veterinär

Våra medarbetare