Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Idag: Öppet dygnet runt

Välkommen till Specialistdjursjukhuset Helsingborg. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. På vår smådjursklinik har vi både den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård.

Vi arbetar ständigt för att utveckla våra metoder för medicinska utredningar, operationer och rehabilitering. Även om mycket av det vi gör handlar om kvalificerad djursjukvård har vi också ett stort engagemang för att kunna hjälpa till vid enklare medicinska problem och friskvård. Läs gärna mer i vår broschyr på länken nedan.

http://www.sebroschyr.se/evidensia-specialistdjursjukhusethelsingborg/mailView

Vi finns här för dig dygnet runt, året om!

Djurägarekväll, vikt & motion 17 januari

Kom och lyssna på Ulrika Halling från Hill's som pratar om utfodring av hunden och katten. Vår sjukgymnast kommer därefter prata om hur man kan motionera hunden och katten för de ska gå ner i vikt eller förebygga övervikt. Vi bjuder på fika.
Anmäl er på djuragarekvall.djursjukhusethbg@evidensia.se

Välkommen!

Massagekurs

Välkommen till vår praktiska massagekurs för hemmabruk. Kursen kommer hållas vid tre tillfällen och du anmäler dig till det datum som passar dig bäst. Kursen pågår i ca 2 timmar, kursmaterial och fika ingår.
Pris 400:-
OBS begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Vid stort intresse kommer fler tillfällen att arrangeras längre fram.
Samling i receptionen, ta med en filt som din hund kan ligga på.
Anmäl dig på djuragarekvall.djursjukhusethbg@evidensia.se senast den 5 januari.

Välkommen!

Mer info

Akutmottagning

Vi har alltid öppet dygnet runt, året om. Akutteamet arbetar kontinuerligt med att prioritera fallen, utföra undersökningar och behandlingar samt vid behov även utföra akuta operationer.

Läs mer

Vårt trubbnosteam

Det är inte alla hundar med kort nos som har problem med andningen men det är ett vanligt problem. Hör gärna av er om ni har frågor eller undrar om er hund kan lida av brakycefalt syndrom. Vi finns här som stöd och för att förbättra din hunds och din egen livskvalitet.

Läs mer