Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Våra hjärtan klappar för djuren & deras bästa

Idag: Öppet dygnet runt

Välkommen till Specialistdjursjukhuset Helsingborg. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. På vår smådjursklinik har vi både den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård.

Vi arbetar ständigt för att utveckla våra metoder för medicinska utredningar, operationer och rehabilitering. Även om mycket av det vi gör handlar om kvalificerad djursjukvård har vi också ett stort engagemang för att kunna hjälpa till vid enklare medicinska problem och friskvård. Läs gärna mer i vår broschyr på länken nedan.

https://evidensia.se/klinik/evidensia-specialistdjursjukhuset-helsingborg/

Vi finns här för dig dygnet runt, året om!

Den unga katten 16/5 kl. 18.00

Våren har kommit till vår stora glädje. Men den kanske upplevs lite stressande för våra katter. En ny katt har flyttat in i grannskapet och nya revir ska delas upp. Denna kväll berättar vår veterinär Eva H Spodsberg om bl.a. urinstensbekymmer som kan uppkomma bl.a. av stress. Sara från Royal Canin informerar om foder som kan passa den unga katten.
Föreläsningen är gratis, vi bjuder på fika och goodiebags, butiken kommer även att ha erbjudande. Vi ber att lämna era husdjur hemma denna kväll.
Anmäl er via mail till djuragarekvall.djursjukhusethbg@evidensia.se
Sista anmälningssdagen är 14/5
Välkomna!

Se evenemanget på Facebook

Cat Friendly Clinic

Den 16/3 firade vi att vi blivit godkända som Cat Friendly Clinic. Det innebär att vi gjort vår klinik mer kattvänlig. I receptionen har katterna ett eget väntrum med hyllor och filtar som man kan låna för att täcka över buren. Om katten behöver stanna över natten för vård bor de på kattavdelningen som ligger separat från alla andra djur. Där är en lugn miljö med stora burar som har bekväma sängar och plats för katten att gömma sig. Detta firar vi kl 14 med att klippa bandet till kattväntrummet och erbjuder 20% rabatt på (ord.priser) kattillbehör i butiken.

Instagram

Du följer väl oss på Instagram också? evidensiahelsingborgsmadjur

Akutmottagning

Vi har alltid öppet dygnet runt, året om. Akutteamet arbetar kontinuerligt med att prioritera fallen, utföra undersökningar och behandlingar samt vid behov även utföra akuta operationer.

Läs mer

Vårt trubbnosteam

Det är inte alla hundar med kort nos som har problem med andningen men det är ett vanligt problem. Hör gärna av er om ni har frågor eller undrar om er hund kan lida av brakycefalt syndrom. Vi finns här som stöd och för att förbättra din hunds och din egen livskvalitet.

Läs mer