Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Idag: Öppet dygnet runt

Välkommen till Specialistdjursjukhuset Helsingborg. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. På vår smådjursklinik har vi både den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård.

Vi arbetar ständigt för att utveckla våra metoder för medicinska utredningar, operationer och rehabilitering. Även om mycket av det vi gör handlar om kvalificerad djursjukvård har vi också ett stort engagemang för att kunna hjälpa till vid enklare medicinska problem och friskvård.

Vi finns här för dig dygnet runt, året om!

Föreläsning om julens faror den 7 december

Julen är en stor högtid där det händer mycket kul i hemmet, som ibland kan innebära en risk för våra djur. Kom och lyssna på veterinär Emma Fredholm som berättar om hur ni kan göra för att undvika att det händer en olycka.

Anmäl er på djuragarekvall.djursjukhusethbg@evidensia,se senast den 5 december.

Välkomna!

Julkalender

Missa inte vår julkalender på Facebook, start 1/12 kl. 8.00!

Akutmottagning

Vi har alltid öppet dygnet runt, året om. Akutteamet arbetar kontinuerligt med att prioritera fallen, utföra undersökningar och behandlingar samt vid behov även utföra akuta operationer.

Läs mer

Vårt trubbnosteam

Det är inte alla hundar med kort nos som har problem med andningen men det är ett vanligt problem. Hör gärna av er om ni har frågor eller undrar om er hund kan lida av brakycefalt syndrom. Vi finns här som stöd och för att förbättra din hunds och din egen livskvalitet.

Läs mer