Djurkliniken Visby Evidensia

Vi finns där för dig och ditt djur

Idag: 08:00–18:00

Välkommen till din veterinär hos Djurkliniken Visby Evidensia

Vi önskar alla våra kunder en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR  . Tack för att ni tillsammans hjälpts åt att hålla avstånd och humör trots pandemin . Varmt välkomna 2021 /personalen på Evidensia Gotland.

 

ÖPPETTIDER jul/nyår 2020/21. Julafton , Juldagen och Annandagen stängt alla tre klinikerna . Nyårsafton liksom Nyårsdagen stängt liksom 6/1 Visby  och Hemse. I övrigt öppet som vanligt.

Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig om ditt djur blir sjukt. Vi kan erbjuda specialistkunskap inom hund, katt och ortopedi. Vi har tre djurkliniker på Gotland. Se även våra kliniker i Hemse och Slite.

Om kliniken

Kliniken är välutrustad med bland annat röntgen, ultraljud samt en modern mjukdels och tandoperationsavdelning där vi kan utföra allt från enklare tandvårdspaket till mer avancerade tandåtgärder. Dessutom så har vi vårat egna laboratorium där vi kan analysera olika typer av blodprover och har även en god kontakt med större laboratorium dit vi kan skicka iväg mer avancerade prover och analyseringar.

Butik

I vår butik hittar du en mängd foder, kosttillskott samt tillbehör och är det något ni saknar så kan vi ofta beställa utan extra kostnad. Utöver vårt breda sortiment kan vår erfarna personal hjälpa dig med rådgivning utifrån ditt djurs förutsättningar.

Styrkan i att vara en del av en kedja

Vi har samma journalsystem på alla våra kliniker. Det innebär att vi kan se ditt djurs samlade journal oavsett vilken Evidensiaklinik du väljer att besöka, fysiskt eller via videosamtal.

Att ha all information samlad innebär en stor trygghet, både för dig och för vår personal som enkelt kan följa historiken och snabbt fatta beslut om bästa möjliga åtgärd framåt. Allt sker självklart i samråd med dig som djurägare. Vi har möjlighet att remittera Er vidare vid svårare sjukdomar, olyckor eller då vi har stängt. Vi har ett nära samarbete med Södra djursjukhuset i Kungens Kurva.

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor gällande ditt djur. Du når oss för tidsbokning eller rådgivning måndag-fredag kl. 08.00-18.00.

Telefon: 0498-24 71 81

 

 

Zylkene 20% rabatt

20% rabatt på Zylkène

Fram till den 31/12 har vi 20% rabatt för klubbmedlemmar på Zylkene som hjälper ditt djur att hantera stressiga situationer. Zylkene har en rogivande och avslappnande effekt, utan att göra djuret dåsigt vilket underlättar hantering i stressiga och främmande situationer.

Är du inte redan medlem i Kundklubben Evidenisa Plus så kan du bli det genom att besöka vår klinik eller registrera dig på vår hemsida.

*Rabatten gäller på Zylkene så långt lagret räcker för våra klubbmedlemmar i perioden 1/11-31/12-2021 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Bli medlem här

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Hästklinik Gotland

Välkommen till oss på Hästsjukhuset Stav!

Med endast 20 minuter från Gotlandsfärjan är vi den närmaste hästkliniken på fastlandet. Till oss kommer hästägare från Gotland för att få hjälp med bl. a. hältutredning, hov och skoningsrelaterade problem, operation och rehabiliteringsträning.

KLINIKEN
Kliniken har stora luftiga lokaler och är utrustad med de mest moderna hjälpmedlen där vi erbjuder alla typer av undersökningar och behandlingar.

ÖVERNATTNING
Vi erbjuder övernattning på kliniken för din häst och i ett samarbete med ett vandrarhem även för dig som djurägare.

Läs mer om oss på Hästsjukhuset Stav