Idag: 08:00–12:30, 13:30–17:00

Välkommen till din veterinär hos Djurkliniken Åkersberga

Evidensia Djurkliniken Åkersberga

På Djurkliniken Åkersberga har vi den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård. Med vår moderna utrustning och kompetenta personal erbjuder vi merparten av de undersökningar och behandlingar som ert djur kan behöva. Det gäller såväl såväl friskvård som sjukvård.

Vi samarbetar nära med Djurkliniken Arninge och har tillgång till deras och hela Evidensias kompetens och kunnande.

Aktuellt

Kostnadsfri tandkoll – upptäck problemen i tid

Vi erbjuder helt kostnadsfri tandkoll* med undersökning av mun, tänder och tandkött hos hund och katt. Tandkollen bokar du enkelt online eller ring oss på 08-540 621 25.

Många djur har problem med tandsjukdomar. Därför har vi på Evidensia Djursjukvård tagit fram ett komplett tandvårdspaket som ska hjälpa till att upptäcka, förebygga och korrekt behandla tandrelaterade sjukdomar hos katter och hundar. I paketet har vi inkluderat klinisk undersökning, narkos, dentalröntgen, professionell tandrengöring samt eventuellt framtagande av behandlingsplan.

Vill du boka tid eller veta mer om Evidensias tandvårdspaket är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-540 621 25

*Röntgen ingår ej i tandkollen. Ordinarie pris på tandkoll är 745 kr.

Boka online

Erbjudanden i kundklubben

Här finner du våra aktuella erbjudanden för dig som är medlem i vår kundklubb.

Bli medlem i kundklubben

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

I vår butik hittar du foder av ledande tillverkare till både friska och sjuka djur. Vi erbjuder foderrådgivning. Du hittar även andra djurtillbehör såsom medicinska schampon, klotänger och tandborstar mm.

Mer om butiken