Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Idag: 08:00–21:00

Välkommen till din veterinär hos Djurkliniken Åkersberga

Evidensia Djurkliniken Åkersberga

På Djurkliniken Åkersberga har vi den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård. Med vår moderna utrustning och kompetenta personal erbjuder vi merparten av de undersökningar och behandlingar som ert djur kan behöva. Det gäller såväl såväl friskvård som sjukvård.

Vi samarbetar nära med Djurkliniken Arninge och har tillgång till deras och hela Evidensias kompetens och kunnande.

 

AKTUELLT

Från och med 1 december 2021 utökade vi våra öppettider för att möta våra kunders önskemål. Vi har därför inte längre lunchstängt som vi haft tidigare. De nya öppettiderna är:
Måndag, tisdag, torsdag och fredag 08.00-17.00
Onsdagar 08.00-21.00

 

Inför besöket på Djurkliniken Åkersberga
Corona – uppdaterad 2022-01-05

Med tanke på den ökade smittspridningen av covid-19 har vi ökat vår säkerhet kring detta för både personalens och kundernas skull.

Våra besökare är välkomna som vanligt men alla som besöker kliniken ska bära munskydd. Ta gärna med ett eget och sätt på innan ni kommer in.

Endast en djurägare per djur får följa med in på rummet vid besöket. Medföljande sällskap får vänta utomhus eller i bilen, detta är för att vi inte ska vistas så många personer samtidigt i vårt väntrum/butik.

 

Evidensia behöver, precis som alla andra, ta vårt ansvar vid den rådande risken för coronasmitta. Därför praktiserar vi noggrann hand-, klinik- och luftvägshygien hos oss.

Är du bekräftad bärare av covid-19 viruset, visar symptom eller är satt i karantän för att du eventuellt kan vara smittad rekommenderar vi att du ber någon annan komma med ditt djur (ej från samma hushåll) alternativt söker hjälp via appen Min Veterinär.

Tack för din medverkan. Tillsammans kan vi förhindra eventuell smittspridning!

Läs mer om vår hygieninformation här: https://evidensia.se/forhindra-smittspridning/

 

BESIKNING VALPKULLAR
Vid besiktning av valpkullar vill vi att man även tar med sig tiken till besöket.

DRIVE-IN FÖR KÖP I BUTIKEN!
Nu i virustider erbjuder vi dig som ej borde eller inte vill komma in i butiken att köpa foder eller det du behöver från butiken utan att komma in. Ring oss på 08-540 621 25 när du är utanför och berätta vad du behöver så hjälper vi dig. Betalning sker då via Klarna och du behöver ha en smartphone och mobilt Bank-ID tillgängligt hos dig.
Varmt välkommen! 😊

NYA RUTINER FÖR LEDRÖNTGEN HOS HUND
Vi är anslutna till Svenska Kennelklubbens nya e-tjänst SKK Röntgen. Om du ska röntga din hunds höft- och/eller armbågsleder för gradering enligt SKKs normer behöver du följa SKKs nya rutiner. Innan bokning av röntgentid hos veterinär ska du först beställa avläsningen hos skk.se. Läs mer och hur du går tillväga här. Välkommen att boka besöket hos oss efteråt. Vi ses!

Glöm inte att avboka om ni inte kan komma på er bokade tid senast 6 timmar innan bokad tid, uteblivet besök debiteras. Avboka genom att ringa oss eller maila djurklinikenakersberga@evidensia.se

Djurvårdguiden – här kan du söka efter artiklar, goda råd och tips >>

Vill du också gå med i Evidensias kundklubb och ta del av alla exklusiva förmåner? Läs mer och registrera dig här >>

Så arbetar Evidensia med antibiotikaresistens >>

Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra veterinärer i mobilen eller surfplattan. Du väljer det som passar dig och ditt djur bäst. Då de två bokningsalternativen enas i appen finns Evidensia alltid där för er, oavsett tidpunkt eller var ni än är.

Läs mer

I vår butik hittar du foder av ledande tillverkare till både friska och sjuka djur. Vi erbjuder foderrådgivning. Du hittar även andra djurtillbehör såsom medicinska schampon, klotänger och tandborstar mm.

Mer om butiken