Veterinär Åkersberga

Boka en tid

Evidensia Djurkliniken Åkersberga

Boka en tid

Du kan boka vissa behandlingar via vår onlinebokning (operationer går ej att boka online, men vi utför de flesta vanliga kirurgiska ingrepp såsom kastrationer, tandoperationer mm.). Finns inte den behandlingen eller den tid du vill boka online är du varmt välkommen att ringa till oss på 08-540 621 25.

Är du osäker på vilket val du ska välja vid din bokning, om det gäller annat djur än hund och katt, om ditt djur har flera olika besvär eller är allmänpåverkat är det bättre du ringer oss så det blir rätt bokat för just ditt djur.

 

BESIKNING VALPKULLAR
Vid besiktning av valpkullar vill vi att man även tar med sig tiken till besöket.

KLOKLIPPNING
I och med situationen med corona utför vi nu endast kloklippning utan djurägare närvarande. Detta för att undvika närkontakt med er djurägare i största möjliga mån, för allas säkerhet. Då mer personal krävs för detta kostar därför kloklippning mer i en period framöver. För bokning och mer information, ring oss på kliniken (detta går ej att boka online).


Glöm inte att avboka minst 24 timmar innan besöket om ni inte kan komma, uteblivet besök debiteras. Avboka genom att ringa oss eller maila djurklinikenakersberga@evidensia.se

Kirurgiska ingrepp bokas per telefon.