Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Åkersberga

Idag: 08:00–21:00

Välkommen att boka tid online

Du kan boka vissa behandlingar via vår onlinebokning (operationer går ej att boka online, men vi utför de flesta vanliga kirurgiska ingrepp såsom kastrationer, tandoperationer mm.). Finns inte den behandlingen eller den tid du vill boka online är du varmt välkommen att ringa till oss på 08-540 621 25.

Är du osäker på vilket val du ska välja vid din bokning, om det gäller annat djur än hund och katt, om ditt djur har flera olika besvär eller är allmänpåverkat är det bättre du ringer oss så det blir rätt bokat för just ditt djur.

 

BESIKNING VALPKULLAR
Vid besiktning av valpkullar vill vi att man även tar med sig tiken till besöket.

KLOKLIPPNING
I och med situationen med corona utför vi nu endast kloklippning utan djurägare närvarande. Detta för att undvika närkontakt med er djurägare i största möjliga mån, för allas säkerhet. Då mer personal krävs för detta kostar därför kloklippning mer i en period framöver. För bokning och mer information, ring oss på kliniken (detta går ej att boka online).


Glöm inte att avboka minst 6 timmar innan besöket om ni inte kan komma, uteblivet besök debiteras. Avboka genom att ringa oss eller maila djurklinikenakersberga@evidensia.se

Viktig information – Corona
Uppdaterad 2022-01-05

Med tanke på den ökade smittspridningen av covid-19 har vi ökat vår säkerhet kring detta för både personalens och kundernas skull.

Våra besökare är välkomna som vanligt men alla som besöker kliniken ska bära munskydd. Ta gärna med ett eget och sätt på innan ni kommer in.

Endast en djurägare per djur får följa med in på rummet vid besöket. Medföljande sällskap får vänta utomhus eller i bilen, detta är för att vi inte ska vistas så många personer samtidigt i vårt väntrum/butik.

 

Evidensia behöver, precis som alla andra, ta vårt ansvar vid den rådande risken för coronasmitta. Därför praktiserar vi noggrann hand-, klinik- och luftvägshygien hos oss.

Är du bekräftad bärare av covid-19 viruset, visar symptom eller är satt i karantän för att du eventuellt kan vara smittad rekommenderar vi att du ber någon annan komma med ditt djur (ej från samma hushåll) alternativt söker hjälp via appen Min Veterinär.

Tack för din medverkan. Tillsammans kan vi förhindra eventuell smittspridning!

Läs mer om vår hygieninformation här: https://evidensia.se/forhindra-smittspridning/

Kirurgiska ingrepp bokas per telefon.