Djursjukhuset Växjö med stort hjärta för smådjuren
Idag: 07:00–22:00

Välkommen till Evidensia djursjukhus i Växjö

Vi på Evidensia djursjukhus i Växjö vill ge ditt djur den bästa omvårdnaden. Med ett stort engagemang, bred kompetens och god service hoppas vi uppfylla ditt och dina djurs behov. Här kan ni se personalen hos oss i Växjö och deras specialområden.

Vi har akutmottagning årets alla dagar, under våra öppettider. Ring växelnumret på 0470-71 90 50 och följ anvisningarna, så hjälper vi dig!

 

Aktuellt

20% rabatt på kastration hund och katt

Om din hund eller katt inte ska användas till avel eller utställning kan kastration vara ett alternativ. Den minskar risken för vissa sjukdomar och påverkar många oönskade hormonstyrda beteenden till det bättre. Vi har lång erfarenhet av kastration på hund och katt och hjälper er gärna. Varmt välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller rådgivning. Ring oss för att boka tid: 0470 – 71 90 50

Läs om hur kastration går till här.

*Erbjudandet gäller för hund och katt under perioden 15/1-28/2-2019 och pris varierar baserat på kön och/eller vikt. Gäller ej akuta eller medicinska fall.

Nytt år! Kampanjpriser på utvalda produkter

Det nya året har precis börjat och det firar vi med att ha kampanj på flera fina erbjudanden.

Till kampanjen

Klubberbjudanden

Vi inviger det nya året med riktigt bra erbjudanden i kundklubben! Se våra erbjudanden här.

Till våra klubberbjudanden

Vi förstärker vårt team!

Maria Stadler Leg.veterinär, specialist steg 1 och aspirant steg 2 inom kirurgi kommer stärka upp vårt kirurgiteam från och med september.

Hon kommer tillsammans med kirurg/ortoped Leg.veterinär Sven Ödman förstärka vårt kirurgiteam så vi kan utöka vårt erbjudande av kirurgi och ortopedi.

Djursjukhuset har en fin vårdavdelning och goda möjligheter för rehabilitering efter operation.

Varmt välkommen med din bokning på 0470-719050.

Nu kan du boka vaccination online!

Vi har gjort flera olika typer av vaccination tillgängliga för bokning online. Fler tjänster och behandlingar kommer fyllas på efterhand.
Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur. Efter att ha valt besöksorsak får du välja fritt bland lediga tider.

Hittar du inte den tjänst eller en tid som passar så går det såklart fortfarande bra att ringa precis som vanligt.

Prova redan idag!

till onlinebokningen