Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djursjukhuset Växjö

med stort hjärta för smådjuren

Idag: 07:00–22:00

Våra avdelningar

Receptionen på Djursjukhuset Växjö

Vi som arbetar i butik och reception finns till för dig – till oss är du alltid välkommen för att fråga om stort som smått!

När du kommer till oss i receptionen anmäler du dig och ditt djur, därefter slår du dig ner i vårt hund- eller kattväntrum. Ta gärna en kaffe under tiden! När det blir dags att undersöka ditt djur kommer en sköterska att visa in er i undersökningsrummet.

Efter ditt besök hos veterinär eller sköterska är det oss i receptionen du träffar igen för betalning och direktreglering. Vi i reception/butik har även stor kunskap om foder, receptfria preparat, tillskott osv och vi hjälper dig gärna att hitta rätt för just ditt djur.

Mottagning/poliklinik

Evidensia Djursjukhuset Växjö Mottagning

Polikliniken är den första anhalten för de flesta av våra patienter. Här utförs den kliniska undersökningen av ditt djur som bland annat kan omfatta blodprovstagning och röntgen. Hos våra sköterskor får du hjälp med årliga vaccinationer, kloklippning, stygntagning och höftleds-/armbågsröntgen. Många gånger kan all vård som ditt djur behöver utföras på polikliniken, men ibland måste djuret opereras eller läggas in för vidare behandling eller observation. I vissa fall behöver man röntga ditt djur eller genomföra en ultraljudsundersökning.  Vi har också tillgång till tandläkare.