Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Idag: 08:00–18:00

Välkommen till din veterinär hos Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Vår djurklinik i Fruängens Centrum i Stockholm, är specialiserade inom djurtandvård. På Mälarhöjdens Veterinärpraktik jobbar kunniga och omtänksamma veterinärer som utför tandvård samt behandlar tandsjukdomar hos hundar och katter.

På vår veterinärklinik finns två nya digitala tandröntgenapparater som ger högkvalitativa digitala tandröntgenbilder. Vår klinik har komplett utrustning för att laga, rotfylla, överkappa och kirurgiskt operera bort tänder.

Våra veterinärer jobbar med och följer WSAVA:s (världsorganisationen för sjukvård för sällskapsdjur) globala riktlinjer för odontologi. Läs mer vad det innebär på http://www.wsava.org/guidelines/global-dental-guidelines

Utöver tandvård utför våra veterinärer även kastrering av hund och katt, vaccination av hund och katt, ultraljudsundersökning, röntgen m.m. Vi utför även medicinska utredningar och behandlingar. Här på Mälarhöjdens Veterinärpraktik finns det flera veterinärer som tar väl hand om ert husdjur.

Öppettider:

Vardagar 08:00-18:00

Remiss

Formulär för att skicka en remiss finner du här.

Kurser

Vi erbjuder också olika kurser inom tandvård.

Aktuellt

Nu har vi vinterkampanj!

Från och med den 1 november till och med den 31 december 2019 har vi fina rabatter på lugnande produkter, pälsvård från Espree och lampor från Orbiloc till mörkerpromenaderna!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Nu kan du boka en tid hos oss online!

Vi har gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning direkt på hemsidan. Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

Till Onlinebokningen

Nu kan du beställa e-recept online

Om du behöver recept på till exempel avmaskningsmedel eller fästingprofylax till din hund eller katt så kan du skicka en förfrågan via vår hemsida.

Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken.

Du finner formuläret och mer information nedan.

Till formuläret