Mälarhöjdens Veterinärpraktik
Idag: 08:00–18:00

Välkommen till Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Vårat djursjukhus och djurklinik, belägen i Fruängens Centrum i Stockholm, är specialiserade inom djurtandvård. På Mälarhöjdens Veterinärpraktik jobbar kunniga och omtänksamma veterinärer som utför tandvård samt behandlar tandsjukdomar hos hundar och katter i djurkliniken.

Öppettider:

Måndag – Fredag 08:00-18:00
Vi tar emot tidsbokningar från klockan 07.30.

På vår veterinärklinik finns två nya digitala tandröntgenapparater som ger högkvalitativa digitala tandröntgenbilder. Vår veterinärpraktik har komplett utrustning för att laga, rotfylla, överkappa och kirurgiskt operera bort tänder.

Våra veterinärer jobbar med och följer WSAVA:s, världsorganisationen för sjukvård för sällskapsdjur, globala riktlinjer för odontologi. Läs mer vad det innebär på http://www.wsava.org/guidelines/global-dental-guidelines

Utöver tandvård utför våra veterinärer även kastrering av hund och katt, vaccination av hund och katt, ultraljudsundersökning, röntgen mm. Och vår djurklinik utför även medicinska utredningar och behandlingar. Här på Mälarhöjdens Veterinärpraktik finns det en veterinär som tar väl hand om ert husdjur.

Remiss

Formulär för att skicka en remiss finner du här.

Kurser

Vi erbjuder också olika kurser inom tandvård.

Aktuellt

December kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.

Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben

Under December får våra klubbmedlemmar sju exklusiva erbjudanden.

Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben

Nu kan du boka en tid hos oss online!

Vi har gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning direkt på hemsidan. Det gör et busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

Till Onlinebokningen

Nu kan du beställa e-recept online

Om du behöver recept på till exempel avmaskningsmedel eller fästingprofylax till din hund eller katt så kan du skicka en förfrågan via vår hemsida.

Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken.

Du finner formuläret och mer information nedan.

Till formuläret