Veterinär Hägersten Fruängen

Öppettider & kontakt Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Här hittar du våra öppettider och kontaktuppgifter.

Idag: 08:00 ­- 17:00

Ordinarie öppettider

Måndag08:00 - 20:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 20:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag, söndag och helgdagStängt


Telefontid

Måndag och onsdag07:30 - 20:00
Tisdag, torsdag och fredag07:30 - 17:00
Lördag, söndag och helgdagStängt

Hitta till oss

Avvikande öppettider

ClinicSpecialHoursWidget.NoSpecialHours

Våra recensioner

5

Otroligt proffissionell veterinär och väldigt kunnig.Ett stort tack för ditt engagemang för min hund Yoshi. Väldigt fint bemötande från resten av personalen, ni var omtänksamma och hade väldigt fint och lugnt bemötande.Rekomendera starkt

5

Sympatiska. Välkomnande. Proffsiga

5

My cat had a great experience in this clinic several times. Sending many thanks to Steliana Bodea, she is a very professional, dedicated, and caring doctor. And the entire Evidensia team is friendly and efficient!

4

Positivt bemötande från personal på kliniken. Tydlig information angående behandling och alternativ till behandlingen.Jag var där med väninna och hennes katt.Pia

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 20:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 20:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

default avatar

Susanne

Klinikchef

Susanne är sedan sommaren 2022 klinikchef på Evidensia Mälarhöjdens Veterinärpraktik. Hon har arbetat i djursjukvårdsbranschen sedan 2003, varav 18 år på Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva. Susanne började som receptionist på Södra Djursjukhuset (tidigare Södra djurkliniken) 2003. Hon har även arbetat som djurvårdare under en period och tog även D9 som på den tiden kallades för C15. Efter en tid som sköterska och receptionist började Susanne att arbeta som avdelningschef för reception och telefon, det gjorde hon i cirka 11 år. De sista åren på Södra Djursjukhuset arbetade hon som HR-assistent. Innan Susanne började som klinikchef hos oss på Mälarhöjden så arbetade hon som klinikchef på Roslagstulls Veterinärklinik Exotic i ca 1,5 år Det bästa med att arbeta i den här branschen är att man får arbeta med både djur och människor, att vi hjälper våra patienter till ett bättre liv och mindre lidande. Jag är så stolt över det arbete vi gör varje dag säger Susanne. Tiden innan djursjukvårdsbranschen har Susanne bland annat arbetat med kundservice, och som CAD-ritare och skyltmakare. Susanne har två Dvärgschnauzers. Valencia och Zamora. Hon har även ägt några islandshästar under åren.
Läs mer om Susanne
Dalia Koritauskaite

Dalia

Leg. Veterinär

Dalia är legitimerad veterinär och hon tog sin veterinärexamen 2016 i Litauen. Hon jobbar hos oss sedan 2022. Dalia är inriktad inom ortopedi och akutvård. 
Läs mer om Dalia
Marian Goilean

Marian

Leg. Veterinär

Marian är född och uppvuxen i Rumänien och genomgick veterinärutbildningen på USAMVBT i Timisoara och tog veterinärexamen 2021. Sedan juni 2022 har han jobbat hos oss och är idag vår tandveterinär, men ni kan även möta honom på vår poliklinik för undersökning. Marian har fördjupat sig och är vidareutbildad inom anestesi och odontologi. Han genomför allt från Evidensias Tandvårdspaket till avancerad tandkirurgi. Han har gått flera utbildningar hos Evidensia och Accesia. Marian har växt upp med olika djur på familjens gård och även idag är djuren en stor del av hans liv. Hemma finns hans två taxar och en katt!
Läs mer om Marian
default avatar

Sofia

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg