Årets bästa dagar! 20% rabatt på allt i butiken Evidensia-dagarna 25-28/4.
Veterinär Hägersten Fruängen

Medarbetare på Mälarhöjdens Veterinärpraktik

På Evidensia Mälarhöjdens Veterinärpraktik jobbar kunniga och omtänksamma veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare som alltid har ditt djurs bästa i fokus. 

Idag: 08:00 ­- 18:00

Vi som jobbar på djurkliniken

default avatar

Susanne

Klinikchef

Susanne är sedan sommaren 2022 klinikchef på Evidensia Mälarhöjdens Veterinärpraktik. Hon har arbetat i djursjukvårdsbranschen sedan 2003, varav 18 år på Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva. Susanne började som receptionist på Södra Djursjukhuset (tidigare Södra djurkliniken) 2003. Hon har även arbetat som djurvårdare under en period och tog även D9 som på den tiden kallades för C15. Efter en tid som sköterska och receptionist började Susanne att arbeta som avdelningschef för reception och telefon, det gjorde hon i cirka 11 år. De sista åren på Södra Djursjukhuset arbetade hon som HR-assistent. Innan Susanne började som klinikchef hos oss på Mälarhöjden så arbetade hon som klinikchef på Roslagstulls Veterinärklinik Exotic i ca 1,5 år Det bästa med att arbeta i den här branschen är att man får arbeta med både djur och människor, att vi hjälper våra patienter till ett bättre liv och mindre lidande. Jag är så stolt över det arbete vi gör varje dag säger Susanne. Tiden innan djursjukvårdsbranschen har Susanne bland annat arbetat med kundservice, och som CAD-ritare och skyltmakare. Susanne har två Dvärgschnauzers. Valencia och Zamora. Hon har även ägt några islandshästar under åren.
Läs mer om Susanne
default avatar

Bogdan

Leg. Veterinär

default avatar

Dalia

Leg. Veterinär

default avatar

Marian

Leg. Veterinär

default avatar

Sofia

Leg. Veterinär

default avatar

Steliana

Leg. Veterinär

default avatar

Hiba

Leg. Djursjukskötare

default avatar

Angelica

Djurvårdare nivå 2

Angelica jobbar som djurvårdare hos oss sedan augusti 2019. Hon har gått en vuxenutbildning för att bli djurvårdare på utökad nivå Hemma finns en Tysk Schäferhund som heter Lucifer och som också brukar hänga på kliniken.
Läs mer om Angelica
default avatar

Lovisa

Djurvårdare nivå 2

Lovisa jobbar som djurvårdare hos oss sedan oktober 2021.
Läs mer om Lovisa
default avatar

Johan

Djurvårdare nivå 2

Johan jobbar hos oss som djurvårdare och har gjort det sedan sommaren 2022. Han tog examen från Öknas naturbruksgymnasium 2022 och är utbildad djurvårdare på nivå 2. Ni träffar Johan huvudsakligen på vår poliklinik men också i receptionen.
Läs mer om Johan
default avatar

Julia

Djurvårdare nivå 2

Julia jobbar som djurvårdare hos oss sedan december 2021.
Läs mer om Julia
default avatar

Ofelia

Djurvårdare nivå 3