Evidensia Mälarhöjdens Veterinärpraktik

tandkliniken som ger det lilla extra

Medarbetare

Caroline Berglind

Klinikchef

Caroline

Veterinär

Maja

Chefsveterinär

Maja

Veterinär

Maja arbetar som chefsveterinär hos oss sedan juni 2020. Hon har även jobbat hos oss vid tidigare tillfälle under några år. Förutom det har hon varit veterinär i Linköping samt Djursjukhuset Västerort. Maja uppskattar variationen i arbetet med både medicinska utredningar och kirurgi. Huvudintresset är inom tandvård. Maja är utbildad i Köpenhamn och tog sin veterinärexamen 2012. Fritidsintressen är att umgås med familj och vänner, resa och vara ute i naturen.
Läs mer om Maja
Rayan

Rayan

Veterinär

Rayan jobbar som veterinär hos oss sedan juni 2020 och hans specialintresse är tänder och anestesi. Han har tidigare arbetat som veterinär på Djurkliniken Roslagstull. Rayan tog sin veterinärexamen i Tyskland 2013. Hemma finns katten Moa.
Läs mer om Rayan
Rebecca

Rebecca

Veterinär

Rebecca jobbar som veterinär hos oss sedan mars 2016, främst som narkosveterinär på operationsavdelningen. Anestesifrågor ligger henne extra varmt om hjärtat och som alla våra veterinärer har hon också ett specialintresse för odontologi (tänder). Rebecca tog veterinärexamen i Uppsala 2015. Fritiden spenderas ute i Stockholms skärgård.
Läs mer om Rebecca
Julia

Julia

Veterinär

Julia har jobbat hos oss som veterinär till och från sedan 2017. Hon tycker mycket om kontakten med djurägare och är som alla våra veterinärer väldigt intresserad av tänder. Julia tog sin veterinärexamen 2017 i Warsawa, Polen.
Läs mer om Julia
Ingvild

Ingvild

Veterinär

Ingvild jobbar som veterinär hos oss sedan januari 2020 och hennes specialintressen är mjukdelskirurgi och tänder. Innan dess arbetade hon på en mindre smådjursklinik i Stockholm från 2017. Ingvild har även under studietiden arbetat på en smådjursklinik i Norge, samt haft praktik på en smådjursklinik och en universitetsklinik i Australien. Hon har även jobbat frivillig för en organisation för hemlösa hundar i Ungern under studietiden. Ingvild tog sin veterinärexamen vid University of Veterinary Medicine Budapest, Ungern i 2017. Ingvild är just nu föräldraledig.
Läs mer om Ingvild
Nina

Nina

Veterinär

Nina jobbar hos oss sedan augusti 2021 och har tidigare jobbat på Anicura Gärdets Djurklinik och Evidensia Södra Djursjukhuset. Nina tog sin veterinärexamen i Upssala 2019. Hemma finns hunden Helmi.
Läs mer om Nina
Sanna

Butiksansvarig

Sanna

Djurvårdare

Sanna jobbar som djurvårdare hos oss sedan juli 2019. Innan dess arbetade hon som djurvårdare på en mindre klinik i Stockholm. Sanna är ansvarig för vår butik och hjälper dig gärna med råd om foder och tillbehör till ditt djur. Hon ansvarar även för klinikens sociala medier. Hemma finns katterna Klo, Pluto och Morrgan.  
Läs mer om Sanna
Angelica

Angelica

Djurvårdare

Angelica jobbar som djurvårdare hos oss sedan augusti 2019. Hon har gått en vuxenutbildning för att bli djurvårdare på utökad nivå Hemma finns en Tysk Schäferhund som heter Lucifer och som också brukar hänga på kliniken.
Läs mer om Angelica
Lovisa

Lovisa

Djurvårdare

Lovisa jobbar som djurvårdare hos oss sedan oktober 2021.
Läs mer om Lovisa
Julia

Julia

Djurvårdare

Julia jobbar som djurvårdare hos oss sedan december 2021.
Läs mer om Julia