Evidensia Mälarhöjdens Veterinärpraktik

tandkliniken som ger det lilla extra

Medarbetare

Susanne Inestal

Susanne

Klinikchef

Maja

Chefsveterinär

Maja

Veterinär

Maja arbetar som chefsveterinär hos oss sedan juni 2020. Hon har även jobbat hos oss vid tidigare tillfälle under några år. Förutom det har hon varit veterinär i Linköping samt Djursjukhuset Västerort. Maja uppskattar variationen i arbetet med både medicinska utredningar och kirurgi. Huvudintresset är inom tandvård. Maja är utbildad i Köpenhamn och tog sin veterinärexamen 2012. Fritidsintressen är att umgås med familj och vänner, resa och vara ute i naturen.
Läs mer om Maja
Julia

Julia

Veterinär

Julia har jobbat hos oss som veterinär till och från sedan 2017. Hon tycker mycket om kontakten med djurägare och är som alla våra veterinärer väldigt intresserad av tänder. Julia tog sin veterinärexamen 2017 i Warsawa, Polen.
Läs mer om Julia
Nina

Nina

Veterinär

Nina jobbar hos oss sedan augusti 2021 och har tidigare jobbat på Anicura Gärdets Djurklinik och Evidensia Södra Djursjukhuset. Nina tog sin veterinärexamen i Upssala 2019. Hemma finns hunden Helmi.
Läs mer om Nina
Sanna

Butiksansvarig

Sanna

Djurvårdare

Sanna jobbar som djurvårdare hos oss sedan juli 2019. Innan dess arbetade hon som djurvårdare på en mindre klinik i Stockholm. Sanna är ansvarig för vår butik och hjälper dig gärna med råd om foder och tillbehör till ditt djur. Hon ansvarar även för klinikens sociala medier. Hemma finns katterna Klo, Pluto och Morrgan.  
Läs mer om Sanna
Angelica

Angelica

Djurvårdare

Angelica jobbar som djurvårdare hos oss sedan augusti 2019. Hon har gått en vuxenutbildning för att bli djurvårdare på utökad nivå Hemma finns en Tysk Schäferhund som heter Lucifer och som också brukar hänga på kliniken.
Läs mer om Angelica
Lovisa

Lovisa

Djurvårdare

Lovisa jobbar som djurvårdare hos oss sedan oktober 2021.
Läs mer om Lovisa
Julia

Julia

Djurvårdare

Julia jobbar som djurvårdare hos oss sedan december 2021.
Läs mer om Julia