Veterinär Hägersten Fruängen

Behandlingar och tjänster på Mälarhöjdens Veterinärpraktik

På Mälarhöjdens Veterinärpraktik får du hjälp med allt från förebyggande hälsovård till mer komplicerade operationer och medicinska utredningar. Här kan du läsa mer om de behandlingar och tjänster vi erbjuder.

Idag: 08:00 ­- 20:00

Våra recensioner

4

Positivt bemötande från personal på kliniken. Tydlig information angående behandling och alternativ till behandlingen.Jag var där med väninna och hennes katt.Pia

4

Besöket gick väldigt smidigt när jag var där med mina två katter Ludde & Rufus.En lite mindre klinik med väldigt trevlig personal och en veterinär som verkligen tog sin tid och hittade vad som var fel väldigt snabbt.Hon visade ett genuint intresse av katterna och att hon verkligen brydde sig om dom.Vi kommer att komma tillbaka hit för konsultation i framtiden då det fungerade så bra.

5

Stort tack till er alla på evidensia i fruängen.Ni tar alltid bra hand om vår lilla Theyo och är hjälpsamma med alla tips om hur vi ska ta hand om honom på bästa sätt.Sen bör det nämnas att ni är otroligt hjälpsamma även om man ringer och behöver en tid med hyfsat kort varsel.

5

I never leave reviews but definitely have to for the folks at Evidensia! My cat hates going to the vet, the folks at Evedensia made it so much easier for her to relax and settle in. Help was at hand when things got stressful for her and everyone was so patient and kind.Our vet was extremely thorough, and described everything in detail, zero patronising or sugar coating - just good, helpful factual information for us to make sure Gato lives a healthy and happy life.Recommend membership also, we got an awesome little goodybag full of super cool stuff for Gato to enjoyThanks for being so fantastic today! I really appreciate it!

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 20:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 20:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Midsommarafton
  Stängt
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

default avatar

Susanne

Klinikchef

Susanne är sedan sommaren 2022 klinikchef på Evidensia Mälarhöjdens Veterinärpraktik. Hon har arbetat i djursjukvårdsbranschen sedan 2003, varav 18 år på Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva. Susanne började som receptionist på Södra Djursjukhuset (tidigare Södra djurkliniken) 2003. Hon har även arbetat som djurvårdare under en period och tog även D9 som på den tiden kallades för C15. Efter en tid som sköterska och receptionist började Susanne att arbeta som avdelningschef för reception och telefon, det gjorde hon i cirka 11 år. De sista åren på Södra Djursjukhuset arbetade hon som HR-assistent. Innan Susanne började som klinikchef hos oss på Mälarhöjden så arbetade hon som klinikchef på Roslagstulls Veterinärklinik Exotic i ca 1,5 år Det bästa med att arbeta i den här branschen är att man får arbeta med både djur och människor, att vi hjälper våra patienter till ett bättre liv och mindre lidande. Jag är så stolt över det arbete vi gör varje dag säger Susanne. Tiden innan djursjukvårdsbranschen har Susanne bland annat arbetat med kundservice, och som CAD-ritare och skyltmakare. Susanne har två Dvärgschnauzers. Valencia och Zamora. Hon har även ägt några islandshästar under åren.
Läs mer om Susanne
Dalia Koritauskaite

Dalia

Leg. Veterinär

Marian Goilean

Marian

Leg. Veterinär

Marian är född och uppvuxen i Rumänien och genomgick veterinärutbildningen på USAMVBT i Timisoara och tog veterinärexamen 2021. Sedan juni 2022 har han jobbat hos oss och är idag vår tandveterinär, men ni kan även möta honom på vår poliklinik för undersökning. Marian har fördjupat sig och är vidareutbildad inom anestesi och odontologi. Han genomför allt från Evidensias Tandvårdspaket till avancerad tandkirurgi. Han har gått flera utbildningar hos Evidensia och Accesia. Marian har växt upp med olika djur på familjens gård och även idag är djuren en stor del av hans liv. Hemma finns hans två taxar och en katt!
Läs mer om Marian
default avatar

Sofia

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg