Tillbehör

Förutom foder och kosttillskott hittar du ett utvalt sortiment av koppel, halsband, selar, tuggben, belöningsgodis, pälsvårdsprodukter och leksaker i Evidensias butiker.

Ätbart; bra belöningsgodis och tuggben

Självklart ska ett bra foder vara grunden i en bra kost. Ibland vill vi dock ge våra hundar och katter belöning i form av belöningsbitar eller tuggben. Vid olika typer av träning kan belöningsgodis vara avgörande för ett lyckat träningsresultat. Vi har valt ut ett sortiment av godis och tugg som ska passa de flesta hundar och katter. Genom att välja produkter med en, eller få, proteinkällor är det lättare för dig med en känslig hund eller katt att välja rätt. Hos oss hittar du bland annat FourFriends serie med naturtugg från Schweiz. Vi har vegetariska alternativ i form av Whimzeez tugg. Vi har valt produkter som är väldigt noga kontrollerade från fabriker som håller högsta standard.

Tillbehör till promenad och uteaktivitet

Att vara aktiv med sin hund eller katt är det bästa vi vet. Därför har vi plockat fram ett bra urval av tillbehör som ska uppmuntra till ett aktivt och bra liv för hundar och katter. Hos oss hittar du bland annat selar, halsband och koppel från Hurtta.

Leksaker

Vi har valt hund- och kattleksaker från Kong för att du ska vara helt säker på att leksakerna håller för hårda tag.

Pälsvård

Du hittar så klart också olika kammar, borstar, saxar och klotänger i vårt sortiment. Bland annat har vi Furminatorborsten som på ett effektivt sätt tar bort underhår och gör att din hund eller katt fäller mycket mindre.

Reflexer och belysning

Du hittar också riktigt bra reflexer och belysning som gör det säkrare att vara aktiv under de mörka timmarna på dygnet. Danskdesignade lampan Orbiloc är vår favorit just nu. Vattentät, stryktålig och synlig från långt håll gör den till en favorit bland både hundägare och joggare.

Kliniker som erbjuder den här behandlingen

Var snäll och vänta medan klinikerna listas