Veterinär Hägersten Fruängen

Inför besöket på Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Här hittar du goda råd och praktisk information inför ditt besök hos oss på Evidensia Mälarhöjdens Veterinärpraktik.

Idag: 08.00 ­- 18.00

08-646 66 90

Måndag - fredag kl. 07:30 - 18:00

Fruängens kyrkogata 14, 129 51 Hägersten
4.4
255 Recensioner

Inför besöket

Inför ditt besök hos oss på Evidensia Mälarhöjden

För oss är det viktigt att besöket blir så lugnt och trevligt som möjligt för dig och ditt djur. Om du har en operationstid bokad hos oss ser vi gärna att ni kommer ca 5-10 min innan så hinner vi i lugn och ro skriva in er och ta de uppgifter som behövs. För övriga typer att konsultationer räcker det att ni kommer ett par minuter innan bokad tid. Detta för att minska trängseln i väntrummet. Om ni har en bokad tid kl 8:00, när klinken öppnar, så släpper vi in er så fort vi har möjlighet.

Särskilda förberedelser inför besöket får ni ofta som information i ett sms som kommer 48 h innan er bokade tid. Det kan också vara så att ni fått information av veterinär eller djurvårdare i samband med samtal eller tidigare besök hos oss.

Om ni är osäkra på något inför besöket så är ni alltid välkomna att ringa på 08-646 66 90 eller maila på mhvp@evidensia.se – vi finns här för att hjälpa er.

Välkomna!

Hur du kommer till oss

Med tunnelbana

Åk röda linjen till ändstation Fruängen. När du kommer ur tunnelbaneutgången, tag vänster och följ centrumgången 100 meter. Passera Fruängens Läkarhus och tag sedan vänster vid parkeringen. Från T-centralen tar resan cirka 18 minuter och från Hornstull cirka 10 minuter.

Med bil norrifrån

Kör E4/E20 Södertäljevägen mot Södertälje. Vid avfart 153 håll höger in på avfarten i riktning mot Västertorp/Hägersten/Fruängen. Efter 275 meter sväng vänster vid Personnevägen och kör över motorvägen, åk rakt fram i rondellen så kommer du ut på Mickelbergsvägen i riktning mot Fruängen. Fortsätt ca 900 meter på Mickelbergsvägen och sväng sedan höger in på Fruängsgatan. Efter 200 meter sväng höger in på Fruängens kyrkogata och fortsätt tills du kommer till parkeringen.

Med bil söderifrån

Kör E4/E20 Södertäljevägen mot Stockholm. Sväng av på avfart 152 ”Bredäng/Mälarhöjden/Fruängen/Segeltorp”. Fortsätt genom att köra rakt fram i rondellen i riktning mot Fruängen, följ den vägen förbi en OK/Q8-mack på höger sida, vid nästa rödljus, sväng vänster in på Fruängsgatan. Fortsätt 625 meter och sväng sedan vänster in på Fruängens kyrkogata och fortsätt tills du kommer till parkeringen.

Parkeringsplatser

Det finns en parkering precis utanför där man får stå i 2 timmar. Glöm inte att använda P-skiva!

Våra recensioner

5

Riktigt grym klinik. Tog in min hund akut där när ingen annan klinik tog oss på allvar trots hans allvarliga tillstånd. Veterinären Marian utförde operationen och räddade livet på honom. Mycket tacksam att ha gått dit, väldigt fint bemötande av veterinären samt personalen vid receptionen som värnar om att behandla sina kunder och deras fyrbenta på bästa möjliga sätt. Rekommenderar denna klinik starkt.

5

Nu har det gått en dryg vecka sedan vi var hos er för att ta ett sista farväl av vår katt Zimba. Vill tacka för ert fina bemötande vi fick i denna svåra stund. Ni hade förberett allt och gjort då fint, dessutom tog ni hand om både Zimba och oss med en sån värdighet och respekt. Tack🙏

5

jättenöjd

5

Bra personal.👍 Idag oxå!

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08.00 ­- 20.00
 • Tisdag
  08.00 ­- 18.00
 • Onsdag
  08.00 ­- 20.00
 • Torsdag
  08.00 ­- 18.00
 • Fredag
  08.00 ­- 18.00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

default avatar

Susanne

Klinikchef

default avatar

Bogdan

Leg. Veterinär

default avatar

Dalia

Leg. Veterinär

default avatar

Marian

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg