Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Mälarhöjdens Veterinärpraktik

tandkliniken som ger det lilla extra

Idag: 08:00–18:00

Välkommen till Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Vi finns 150 meter från T-bana Fruängens Centrum och våra veterinärer är specialiserade inom djurtandvård i Stockholm. Vi är ett djursjukhus i Fruängens Centrum i Stockholm. Våra kunniga och omtänksamma veterinärer utför tandvård samt behandlar tandsjukdomar hos hundar och katter.

Inskrivning

Fyll i formuläret på sidan med djurägarens/försäkringstagarens och djurets detaljer. Detta för att göra ert besök så smidigt som möjligt. Om viss informations saknas, går det bra att lämna det tomt. Ta med samtliga papper (stamtavla/vaccinationsbok/försäkringsbesked) när du kommer på ditt besök.

Om ni ska skriva in flera djur, skriv in ett djur i taget. Skicka sedan in formuläret genom att klicka på knappen längst ner och fyll ett nytt formulär och skicka in det också. Upprepa om det behövs.

Har du redan fått en bokad tid så fyller du i det här.

Inskrivning Mälarhöjdens Veterinärpraktik

  • Genom att kryssa i rutan medger jag att jag läst och accepterar villkoren för att Evidensia hanterar mina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen, GDPR. Jag accepterar även att Evidensia använder mina uppgifter för de syften som anges i villkoren: Webb och Integritetspolicy
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :