Veterinär Farsta

Evidensia Djurkliniken Farsta

Din veterinär i Farsta

Veterinär Farsta

Välkommen till din veterinär i Farsta

Du och ditt djur är välkomna till oss på Djurkliniken Farsta för merparten av de undersökningar och behandlingar som ditt djur kan behöva inom såväl friskvård som sjukvård.
Vi har eget laboratorium, röntgen, ultraljud, tand- och operationsavdelning med modern och tekniskt avancerad utrustning.

Våra veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare har självklart ett stort intresse för djur och veterinärmedicin. I vår butik hittar du foder och tillskott från ledande tillverkare.

Varmt välkomna till oss!


Evidensia Djursjukvård

Boka klinikbesök online

Du kan boka vissa behandlingar via vår onlinebokning.
Evidensia Djursjukvård

Våra behandlingar

Här kan du läsa om de behandlingar och tjänster vi erbjuder.

Aktuellt

Evidensia Djursjukvård

Vi erbjuder delbetalning med Klarna

Ibland kommer en veterinärkostnad oväntat och det kan kännas skönt att dela upp sin betalning. Hos oss kan du skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Vi erbjuder betalning via Klarna, där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning. Det ger dig möjlighet att själv välja hur mycket du vill betala varje månad. Fråga mer i receptionen på din klinik eller läs mer på länken nedan hur det fungerar.

Evidensia Djursjukvård

Boka klinikbesök och videosamtal i samma app

Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra veterinärer i mobilen eller surfplattan.

Evidensia Djursjukvård

Krav på märkning och registrering av katter

Den 1 januari 2023 blev det obligatoriskt med ID-märkning och registrering av katter. En ID-märkning görs via chip eller tatuering, därefter ska katten registreras. Registreringen görs hos Jordbruksverket som kommer att ansvara för ett centralt kattregister.

Välkommen att boka tid för ID-märkning av din katt hos oss på Evidensia.

Våra recensioner

Nathalie Parker Caldersparr

4

Har lite delade känslor kring den här kliniken, men inte pga dålig behandling på något sätt. Vi fick fint bemötande sist vi var där. Nu under sommaren var det okej att komma in med rullstol (om än lite trångt) men jag vet inte hur det funkar vintertid när ytterdörren är stängd. Såg ingen dörrknapp på utsidan

A “Qmagds” Sesameseed

5

Vänliga veterinärer som vet hur man handskas med katter, åtminstone de två som jag har träffat när jag varit där. Till och med vår väldigt skygga katthemskatt, som knappt låter oss röra vid henne, lyckades vaccineras utan överdriven stress eller lugnande medel. Tack så mycket! Väntrummet är ganska trångt. Det kan bli smått kaotiskt om det är flera hundar där, de börjar skälla på varandra och det finns inte riktigt plats att separera dem. Men personalen gör sitt bästa med lokalen de har.

Jennie Grane

5

Underbar personal proffsiga och så bra information. Akuttid en fredag mitt i sommaren slapp åka till Södra djursjukhuset och vänta länge. Tack kommer definitivt åter.

Ursula Lindgren Hjelte

5

Är så tacksam att ha denna fantastiska djurklinik! All personal är så tillmötesgående och alla verkar vara riktiga djurvänner! Är en lite orolig matte och har ett par gånger bara gått in och fått både hjälp vid frågor och framför allt ett så trevligt bemötande. Är inte gratis, men väl värd pengarna!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  07:30 ­- 20:00
 • Tisdag
  07:30 ­- 20:00
 • Onsdag
  07:30 ­- 20:00
 • Torsdag
  07:30 ­- 20:00
 • Fredag
  07:30 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Anneli Hagström

Anneli

Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

Mattias Jämtner

Mattias

Chefsveterinär, Leg. Veterinär

Cecilia Tingström

Cecilia

Chefssköterska, Leg. Djursjukskötare

Adam Kochanski

Adam

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg