Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Idag: 08:00–17:00

Om oss

Evidensia Djurkliniken Farsta Om OssGemensamt för oss som jobbar på kliniken är att vi alla har ett stort intresse för djur och veterinärmedicin. Vi ser det som en självklarhet att ständigt utvecklas och lära oss nytt. Vi är alla själva djurägare och ser kontakten med djurens familj som både nödvändig och viktig i uppgiften att göra sjuka djur friska.

facebook-70x70 Följ oss på Facebook

svensk-djursjukvard-90x90Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård


Här finns mycket

Med kunskap, erfarenhet och tekniskt avancerad utrustning kommer vi långt i att ställa rätt diagnos och att vårda även på vår lilla klinik. Vi har ett välutrustat laboratorium, röntgen, ultraljud, operationsavdelning med inhalationsnarkos.

Vi samarbetar med andra djurkliniker och djursjukhus i Stockholm och har tillgång till hela Evidensias kompetens och kunnande. Ibland föreslår vi att fortsatt utredning eller vård sker på annan klinik eller sjukhus, för djurets bästa. Vi tar då en personlig kontakt med remissinstansen och presenterar där ditt djur, sjukdomshistorien, och den behandling vi genomfört. Vi får senare ett remissvar med information om vilken behandling och vård ditt djur fått.

Ge oss din åsikt
Vill du berätta din historia? Hände det något speciellt vid ditt besök? Har du idéer om hur vi ska bli bättre? Hör av dig, ge oss ris eller ros. Du når oss på djurklinikenfarsta@evidensia.se

Historik
Djurkliniken öppnades i Farsta Centrum i november 2005. Tidigare var här en barnavårdscentral, så flera av våra besökande djurägare har varit här tidigare med sina barn. Sedan årsskiftet 2013 – 2014 ingår vi i Evidensia. Vårt mål kommer alltid att vara att ge dig och ditt djur bästa möjliga vård och omhändertagande!