Fr.o.m 2023-02-01 kommer vi kunna ta emot bokningar för HD/ED-röntgen igen.
Vår röntgenansvariga sköterska Adam ser fram emot att få träffa er.
Boka en tid online eller ring oss. Varmt välkomna!

Om oss

Gemensamt för oss som jobbar på kliniken är att vi alla har ett stort intresse för djur och veterinärmedicin. Vi ser det som en självklarhet att ständigt utvecklas och lära oss nytt. Många av oss har egna djur och ser kontakten med djurens familj som både nödvändig och viktig i uppgiften att göra sjuka djur friska. 

Här finns mycket
Med kunskap, erfarenhet och tekniskt avancerad utrustning kommer vi långt i att ställa rätt diagnos och att vårda även på vår lilla klinik. Vi har ett välutrustat laboratorium, röntgen, ultraljud, operationsavdelning med inhalationsnarkos.

Vi samarbetar med andra djurkliniker och djursjukhus och har tillgång till hela Evidensias kompetens och kunnande. Ibland föreslår vi att fortsatt utredning eller vård sker på annan klinik eller sjukhus, för djurets bästa. Vi tar då en personlig kontakt med remissinstansen och presenterar där ditt djur, sjukdomshistorien, och den behandling vi genomfört. Vi får senare ett remissvar med information om vilken behandling och vård ditt djur fått.

Ge oss din åsikt
Hände något vid ditt besök som du vill dela med dig av? Har du idéer om hur vi kan bli bättre? Hör gärna av dig, vi är måna om din åsikt. Du når oss på djurklinikenfarsta@evidensia.se

Historik
Djurkliniken öppnades i Farsta Centrum i november 2005. Tidigare var här en barnavårdscentral, så flera av våra besökande djurägare har varit här tidigare med sina barn. Sedan årsskiftet 2013 – 2014 ingår vi i Evidensia. Vårt mål kommer alltid att vara att ge dig och ditt djur bästa möjliga vård och omhändertagande!


Våra recensioner

Ursula Lindgren Hjelte

5

Är så tacksam att ha denna fantastiska djurklinik! All personal är så tillmötesgående och alla verkar vara riktiga djurvänner! Är en lite orolig matte och har ett par gånger bara gått in och fått både hjälp vid frågor och framför allt ett så trevligt bemötande. Är inte gratis, men väl värd pengarna!

A “Qmagds” Sesameseed

5

Vänliga veterinärer som vet hur man handskas med katter, åtminstone de två som jag har träffat när jag varit där. Till och med vår väldigt skygga katthemskatt, som knappt låter oss röra vid henne, lyckades vaccineras utan överdriven stress eller lugnande medel. Tack så mycket! Väntrummet är ganska trångt. Det kan bli smått kaotiskt om det är flera hundar där, de börjar skälla på varandra och det finns inte riktigt plats att separera dem. Men personalen gör sitt bästa med lokalen de har.

Sara Vaghult

4

Kastrering av hanhund gick smidigt och hunden återhämtade sig snabbt! Alla på kliniken är inte hundmänniskor men med en trygg hund går det fint. Är ägare eller hund oroliga av sig finns det nog kliniker som passar bättre.

Cecilia K

5

Har vaccinerat katterna här några gånger nu. Alltid professionellt bemötande.

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Andra öppettider

Kliniken

 • Stänger tidigare 5/6
  07:30 - 17:00
 • Nationaldagen
  Stängt
 • Onsdag
  07:30 - 20:00
 • Torsdag
  07:30 - 20:00
 • Fredag
  07:30 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Anneli Hagström

  Anneli

  Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

  Mattias Jämtner

  Mattias

  Chefsveterinär, Leg. Veterinär

  Cecilia Tingström

  Cecilia

  Chefssköterska, Leg. Djursjukskötare

  Adam Kochanski

  Adam

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg