Om oss

Gemensamt för oss som jobbar på kliniken är att vi alla har ett stort intresse för djur och veterinärmedicin. Vi ser det som en självklarhet att ständigt utvecklas och lära oss nytt. Många av oss har egna djur och ser kontakten med djurens familj som både nödvändig och viktig i uppgiften att göra sjuka djur friska. 

Här finns mycket
Med kunskap, erfarenhet och tekniskt avancerad utrustning kommer vi långt i att ställa rätt diagnos och att vårda även på vår lilla klinik. Vi har ett välutrustat laboratorium, röntgen, ultraljud, operationsavdelning med inhalationsnarkos.

Vi samarbetar med andra djurkliniker och djursjukhus och har tillgång till hela Evidensias kompetens och kunnande. Ibland föreslår vi att fortsatt utredning eller vård sker på annan klinik eller sjukhus, för djurets bästa. Vi tar då en personlig kontakt med remissinstansen och presenterar där ditt djur, sjukdomshistorien, och den behandling vi genomfört. Vi får senare ett remissvar med information om vilken behandling och vård ditt djur fått.

Ge oss din åsikt
Hände något vid ditt besök som du vill dela med dig av? Har du idéer om hur vi kan bli bättre? Hör gärna av dig, vi är måna om din åsikt. Du når oss på djurklinikenfarsta@evidensia.se

Historik
Djurkliniken öppnades i Farsta Centrum i november 2005. Tidigare var här en barnavårdscentral, så flera av våra besökande djurägare har varit här tidigare med sina barn. Sedan årsskiftet 2013 – 2014 ingår vi i Evidensia. Vårt mål kommer alltid att vara att ge dig och ditt djur bästa möjliga vård och omhändertagande!


Våra recensioner

Ella Alldén

5

Otrolig service, superbra hjälp och alla som hjälpte min katt var så fina, empatiska och otroligt kunniga. Rekommenderar starkt att vända er hit när man behöver hjälp med sitt husdjur.

Nathalie Parker Caldersparr

4

Har lite delade känslor kring den här kliniken, men inte pga dålig behandling på något sätt. Vi fick fint bemötande sist vi var där. Nu under sommaren var det okej att komma in med rullstol (om än lite trångt) men jag vet inte hur det funkar vintertid när ytterdörren är stängd. Såg ingen dörrknapp på utsidan

Linda Brovall

5

Vilken fantastisk perspnal och fin service/bemötande när vi kom in för en akut avlivning av vår fina katt Luna. Tack🙏🏻

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  07:30 ­- 20:00
 • Tisdag
  07:30 ­- 20:00
 • Onsdag
  07:30 ­- 20:00
 • Torsdag
  07:30 ­- 20:00
 • Fredag
  07:30 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Anneli Hagström

Anneli

Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

Cecilia Tingström

Cecilia

Chefssköterska, Leg. Djursjukskötare

Adam Kochanski

Adam

Leg. Veterinär

Amanda Petersen

Amanda

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg