Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Farsta

Idag: 08:00–17:00

Välkommen att boka tid online

OBS: Vi önskar att ni djurägare som kommer till oss använder munskydd. Har ni ej, så finns det att köpa hos oss för 10kr. Kom endast EN person vid besöken!

Då det är ett väldigt högt tryck på djursjukvården just nu kommer vi ej ta emot kastrationer under sommaren. Ring gärna till oss så kan vi boka in er i höst.

Du kan boka vissa behandlingar via vår onlinebokning. Finns inte den behandlingen eller den tid du vill boka online är du varmt välkommen att ringa till oss på 08 – 604 80 70.

Glöm inte att avboka om ni inte kan komma, uteblivet besök debiteras. Avboka 24h innan besöket genom att ringa oss eller maila djurklinikenfarsta@evidensia.se

Obs: Efter klockan 17:00 tillkommer kvällsdebitering (50kr-150kr) och på kvällen har vi inte möjlighet att hjälpa till med direktreglering då de flesta försäkringsbolagen har stängt kvällstid.
Alla operationsintag (t ex kastrationer) sker klockan 8:00, även när man bokar en senare tid.