Djurkliniken Staffanstorp lokal klinik med stor kompetens
Idag: 09:00–18:00

Välkommen till Djurkliniken Staffanstorp

Djurkliniken Staffanstorp Fasad butikDjurkliniken Staffanstorp – en ny och fin veterinärklinik och butik i Rondellens handelsområde i Staffanstorp. 

Granne med Jysk och Willys hjälper vi dig med såväl veterinärvård som produkter till ditt djur. Vi vill vara ditt naturliga veterinäralternativ i Staffanstorp.

All personal är handplockad från våra närliggande kliniker och djursjukhus för att direkt kunna ge dig den bästa omsorgen och servicen. Kan vi inte hjälpa dig på plats så hjälper vi dig vidare direkt till våra djursjukhus i Malmö eller Helsingborg. Vi bokar in dig och du betalar inget nytt grundarvode.

Varmt välkommen. Kaffet är gratis och vi älskar att prata djur med våra kunder.

Frisk mun för katt och hund!

Regelbundna besök hos tandläkaren är ofta en självklarhet för dig och mig, men inte för våra djur. De flesta av oss har nog upplevt den där obehagliga känslan av tandvärk. Det ilar och smärtar vid minsta lilla rörelse. Det drabbar även våra djur. Något som förstås kan vara väldigt svårt att upptäcka i tid.

Därför bjuder vi in till möjligheten att låta undersöka din kära familjemedlems tänder helt kostnadsfritt. Boka tid hos någon av våra duktiga tandsköterskor så hjälper de dig med kostnadsfri undersökning och bedömning av tandhälsan hos just din hund eller katt. Du når oss enkelt på 046-270 14 14.

*Erbjudandet för PTR – Professionell tandrengöring gäller t o m 31/8-2018. Ord. pris för hund från 4065 kr och ord. pris för katt från 3800 kr inkl. röntgen.

Välkommen på öppet hus!

Onsdagen den 6/6 bjuder vi in till Öppet Hus. Kika runt i våra lokaler och ta del av fina rabatter.
Under dagen anordnar vi tipsrunda och tävling och andra aktiviteter. Din fyrbenta vän får även gratis kloklipp och vi bjuder på fika.

* Rabatten gäller endast på ordinariepriser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka online!

Nu har vi gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning via vår hemsida.
Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur. Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja bland lediga tider.

Prova redan idag!

Till Onlinebokningen

Juni månads erbjudanden är här!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad.

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande.

Att bli medlem är såklart gratis.

Se alla erbjudanden

Nu har vi startat upp vår tandavdelning!

Detta firar vi med att erbjuda våra kunder 30% rabatt på Professionell Tandrengöring (PTR) inkl röntgen och narkos fram till nyår..
(Ev extraktioner av tänder rabatteras ej, men vi kontaktar er alltid efter bedömning av munhålan för ett åtgärds- och kostnadsförslag).

Utöver detta får man även 20%rabatt på dentalfoder samt produkter för att förebygga återkommande problem i samband med besök. Vi har även gratis tandkoll där veterinär gör en bedömning av om ditt djur behöver en munsanering eller ej

Läs mer om vår tandavdelning här!

Vill du boka tid?

Du når oss på 046-270 14 14.
Våra telefontider för bokning är:
mån-fre 07-19
lör-sön 10-15
Varmt välkommen med ditt samtal.