Välj land

Evidensia Djurkliniken Staffanstorp

Barkvägen 20, 245 34 Staffanstorp, Visa karta Mån - fre 10 - 18 | lör - sön 11 - 16 Våra öppettider

Ny och fin veterinärklinik och butik i Rondellens handelsområde i Staffanstorp. Granne med Jysk och Willys hjälper vi dig med såväl veterinärvård som produkter till ditt djur. Vi vill vara ditt naturliga veterinäralternativ i Staffanstorp.

All personal är handplockad från våra närliggande kliniker och djursjukhus för att direkt kunna ge dig den bästa omsorgen och servicen. Kan vi inte hjälpa dig på plats så hjälper vi dig vidare direkt till våra djursjukhus i Malmö eller Helsingborg. Vi bokar in dig och du betalar inget nytt grundarvode.

Varmt välkommen. Kaffet är gratis och vi älskar att prata djur med våra kunder.

Sommarkampanj 1

För 350kr/valp eller kattunge får du under juli och augusti en veterinärbesiktning med intyg, en grundvaccination och en chipmärkning! Kampanjen gäller djurungar under sex månader och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Sommarkampanj 2

DNA-test.
Som ett led i vår satsning på uppfödare och reproduktion har vi i sommar en lokal kampanj för att hjälpa till med DNA-tester i Staffanstorp. DNA-prover är ett av flera viktiga verktyg i kampen för en sund hundavel. Just nu får du för endast 350kr en provtagning för DNA-prov, signerat intyg av veterinär, och dessutom ingår en klinisk undersökning av din hund eller katt. Analysavgiften betalar du själv med t.ex. VISA-kort till laboratoriet. Läs mer här: https://evidensia.se/vara-tjanster/dna-test/
Kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

Vill du boka tid?

Du når oss på 046-270 14 14.
Våra telefontider för bokning är: mån-fre 07-20, lör-sön 10-16.
Varmt välkommen med ditt samtal.