Djurkliniken Staffanstorp

lokal klinik med stor kompetens

Idag: 09:00–18:00

Välkommen till Djurkliniken Staffanstorp

Djurkliniken Staffanstorp Fasad butikDjurkliniken Staffanstorp – en ny och fin veterinärklinik och butik i Rondellens handelsområde i Staffanstorp. 

Granne med Jysk och Willys hjälper vi dig med såväl veterinärvård som produkter till ditt djur. Vi vill vara ditt naturliga veterinäralternativ i Staffanstorp.

All personal är handplockad från våra närliggande kliniker och djursjukhus för att direkt kunna ge dig den bästa omsorgen och servicen. Kan vi inte hjälpa dig på plats så hjälper vi dig vidare direkt till våra djursjukhus i Malmö eller Helsingborg. Vi bokar in dig och du betalar inget nytt grundarvode.

Varmt välkommen. Kaffet är gratis och vi älskar att prata djur med våra kunder.

 

 

Aktuellt

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Försommarkampanj

Från och med den 1 maj till och med den 30 juni 2019 har vi 20% på utrustning för häst och hund, 15% på utvalda foder och 25% på hudvård för valpar, kattungar och hästar.

Till produkterna

Boka online!

Nu har vi gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning via vår hemsida.
Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur. Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja bland lediga tider.

Prova redan idag!

Till Onlinebokningen

Vill du boka tid?

Du når oss på 046-270 14 14.
Våra telefontider för bokning är:
mån-fre 07-19
lör-sön 10-15
Varmt välkommen med ditt samtal.