Evidensia Djurkliniken Staffanstorp

Barkvägen 20, 245 34 Staffanstorp, Visa karta Mån - fre 10 - 18 | lör - sön 11 - 16 Våra öppettider

Ny och fin veterinärklinik och butik i Rondellens handelsområde i Staffanstorp. Granne med Jysk och Willys hjälper vi dig med såväl veterinärvård som produkter till ditt djur. Vi vill vara ditt naturliga veterinäralternativ i Staffanstorp.

All personal är handplockad från våra närliggande kliniker och djursjukhus för att direkt kunna ge dig den bästa omsorgen och servicen. Kan vi inte hjälpa dig på plats så hjälper vi dig vidare direkt till våra djursjukhus i Malmö eller Helsingborg. Vi bokar in dig och du betalar inget nytt grundarvode.

Varmt välkommen. Kaffet är gratis och vi älskar att prata djur med våra kunder.

Nu har vi startat upp vår tandavdelning!

Detta firar vi med att erbjuda våra kunder 30% rabatt på Professionell Tandrengöring (PTR) inkl röntgen och narkos fram till nyår..
(Ev extraktioner av tänder rabatteras ej, men vi kontaktar er alltid efter bedömning av munhålan för ett åtgärds- och kostnadsförslag).

Utöver detta får man även 20%rabatt på dentalfoder samt produkter för att förebygga återkommande problem i samband med besök. Vi har även gratis tandkoll där veterinär gör en bedömning av om ditt djur behöver en munsanering eller ej

Vi erbjuder GRATIS KNÖL-KOLL mellan den 2/10 och 31/10! Har din hund eller katt en knöl, stor eller liten, som du är fundersam över? Ring och boka en tid för koll! Vi bjuder på veterinärarvodet, du betalar endast för ev. analyskostnad. VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA TID!

Rosa oktober!
Hela månaden säljer vi rosa produkter till kampanjpriser och skänker 10% av försäljningen till bröstcanserforskningen =)
Bli medlem i vår kundklubb och ta del av dessa fina erbjudanden.

Bli medlem

Vill du boka tid?

Du når oss på 046-270 14 14.
Våra telefontider för bokning är: mån-fre 07-20, lör-sön 10-16.
Varmt välkommen med ditt samtal.