Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.

Butik

Utöver en ny och fin klinik erbjuder vi också en stor veterinärbutik. Vi låter våra veterinärer kvalitetsgranska våra produkter. Det gör att du kan vara trygg och säker på att det du handlar hos oss är bra.

Här finns allt du behöver för ditt djur. Samtliga varor är noggrant utvalda för att hålla hög och bra kvalitet. Vi säljer självklart foder, både veterinärfoder och vanligt friskfoder. Men också flera tillbehör såsom transportburar, klösträd, kattsand, kattlådor, tuggben, belöningsgodis, klotänger, borstar och kardor. Vi har också ett sortiment för smådjur, främst kanin och marsvin. Du hittar hö, spån, mat och vissa tillbehör. Bland annat har vi foder och hö från välkända Oxbow.

 

Här hittar du bland annat följande varumärken: Royal Canin, Hills, Purina, ProPlan, Specific, Four Friends, EverClean, Furminator, Kong, Virbac, Dechra, Ceva, Aptus, Vetoquinol, Boehringer Ingelheim, Buster, Kruuse, Oxbow m fl.

Det vi inte har hemma kan vi ofta beställa hem till dig.

Våra recensioner

Kenneth Cederfell

5

Enkelt bra setvice

Ulf Leander

5

Tack för att ni hjälpte mig igenom den svåra stund när jag var tvungen att ta avsked från min älskade katt och livskamrat sen 20år! Att få sitta med honom i ett dämpat rum med tända stearinljus kändes som ett värdigt avslut på ett långt kattliv.

Emma Larsdotter

5

Besökte Evidensia under de allra tråkigaste omständigheter - vi tog beslutet att säga hejdå till en kär vän. Trots detta vill vi ge en stor eloge till samtlig personal som arbetade den dagen som såg till att det blev ett lugnt och värdigt avslut och gjorde vad de kunde för att det skulle kännas så bra som möjligt för oss. Ett extra tack till Caroline som är fantastisk med djur och väldigt omtänksam på alla sätt!

Anders Bruer

5

Verkligen omhändertagande

Baserat på recensioner från Google

Öppettider

 • Måndag
  09:00 - 20:00
 • Tisdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 18:00
 • Torsdag
  08:00 - 18:00
 • Fredag
  08:00 - 18:00
 • Lördag
  11:00 - 16:00
 • Söndag
  11:00 - 16:00
 • Medarbetare

  Ida Rappestad Ellebæk

  Ida Rappestad Ellebæk

  Klinikchef / Leg. Veterinär

  Maria Liuba

  Maria Liuba

  Leg. Veterinär

  Caroline Nylander

  Caroline Nylander

  Leg. Veterinär

  Tova Örting

  Tova Örting

  Djurvårdare utökad nivå / Etolog

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg