Djursjukhuset Norra Halland

vi finns här för dig och ditt djur alla dagar

Idag: 07:00–20:00

Välkommen vårt djursjukhus i Kungsbacka! Vår målsättning är högkvalitativ vård i en familjär miljö. Vår välutbildade personal, med veterinär Nina Kaltenborn i spetsen, tar hand om Ditt djur. Djursjukhuset är fullt utrustat för såväl kirurgisk som medicinsk vård. Här finns bland annat operationsutrustning, digitalröntgen och laboratorium. Vi sätter djurets helhet i centrum och arbetar med engagemang, känsla och respekt för alla våra patienter. Här kan du känna trygghet för dig och ditt djur. Våra två- och fyrbenta vänner uppskattar att vi har separata avdelningar för katter, hundar och smådjur.

Vi har veterinärer på plats alla dagar om året och nu har vi startat vår Akutmottagning vardagar 7-20 samt helger 10-16. Du är varmt välkommen in med ditt akut sjuka djur. Vi har dessutom drop-in vaccination vardagar mellan 7-20, väntetider kan förekomma.

Nu kan du boka en tid online!

Vi har nu gjort en rad olika behandlingar och tjänster bokningsbara online via vår hemsida.
Detta gör det busenkelt för dig att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Välkommen att prova redan idag!

Boka en tid Online

Ögonlysning 4/1

Nu kan du boka tid för ögonlysning den 4/1. Ring 0300-104 02

Akutmottagning

Vi har öppet för akut sjuka djur alla dagar i veckan.
Har din hund eller katt skurit sig i tassen, problem med en förlossning eller kanske blivit biten av en orm? Akutmottagning för oförutsedda händelser alla vardagar 7-20, helger och röda dagar 10-16. Det sjukaste djuret får hjälp först. Om tid och möjlighet finns, ring gärna och tala om att ni kommer så kan vi vara förberedda på bästa sätt.

Nadja Bengtsson Akkad

Vi har utökat vår personal efter behov. En av våra nya veterinärer är Leg.vet Nadja som utför alla typer av ultraljud. Hon har jobbat som veterinär i 5 år. Hennes favoritplats på jobbet är Ultraljudsrummet!