Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Norra Halland.

Evidensia Djursjukhuset Norra Halland

Smörhålevägen 9, 434 42 Kungsbacka, Visa karta Mån - fre 7 - 20 | lör - sön 10 - 16 Våra öppettider

Välkommen vårt djursjukhus i Kungsbacka! Vår målsättning är högkvalitativ vård i en familjär miljö. Vår välutbildade personal, med veterinär Nina Kaltenborn i spetsen, tar hand om Ditt djur. Djursjukhuset är fullt utrustat för såväl kirurgisk som medicinsk vård. Här finns bland annat operationsutrustning, digitalröntgen och laboratorium. Vi sätter djurets helhet i centrum och arbetar med engagemang, känsla och respekt för alla våra patienter. Här kan du känna trygghet för dig och ditt djur. Våra två- och fyrbenta vänner uppskattar att vi har separata avdelningar för katter, hundar och smådjur.

Vi har veterinärer på plats alla dagar om året och nu har vi startat vår Akutmottagning vardagar 7-20 samt helger 10-16. Du är varmt välkommen in med ditt akut sjuka djur. Vi har dessutom drop-in vaccination vardagar mellan 7-20, väntetider kan förekomma.

Oktober

Vi erbjuder GRATIS KNÖL-KOLL mellan den 2/10 och 31/10! Har din hund eller katt en knöl, stor eller liten, som du är fundersam över? Ring och boka en tid för koll! Vi bjuder på veterinärarvodet, du betalar endast för ev. analyskostnad. VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA TID!

Månadens erbjudanden Oktober

Rosa oktober!
Hela månaden säljer vi rosa produkter till kampanjpriser och skänker 10% av försäljningen till bröstcanserforskningen =)
Bli medlem i vår kundklubb och ta del av dessa fina erbjudanden.

Bli medlem
Inför besöket på Djursjukhuset Norra Halland.

Akutmottagning

Vi har öppet för akut sjuka djur alla dagar i veckan.
Har din hund eller katt skurit sig i tassen, problem med en förlossning eller kanske blivit biten av en orm? Akutmottagning för oförutsedda händelser alla vardagar 7-20, helger och röda dagar 10-16. Det sjukaste djuret får hjälp först. Om tid och möjlighet finns, ring gärna och tala om att ni kommer så kan vi vara förberedda på bästa sätt.

Nadja Bengtsson Akkad

Vi har utökat vår personal efter behov. En av våra nya veterinärer är Leg.vet Nadja som utför alla typer av ultraljud. Hon har jobbat som veterinär i 5 år. Hennes favoritplats på jobbet är Ultraljudsrummet!

För remitterande veterinärer

Till remiss

Följ oss på Facebook

Facebook